Oscar Patric Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 trzymamy kciuki aby Fabianek jak najszybciej wyzdrowiał i do domku wrócił :) Quote
łamAga Posted January 21, 2015 Author Posted January 21, 2015 Hej :) Jednak troche tu zabawimy , na oskrzelach ciagle sa szmery katarek ma duzy wiec raczej do niedzieli nie wyjdziemy , ekipe na pokoju mamy fajna wiec jakos da sie przetrwac :) Quote
Guest wolfheart Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 tylko pamiętaj też o sobie Aga,żebyś tam nie padła... Quote
*Magda* Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 Trzymaj się Aguś :) Niech Sebek kilka godzin z młodym posiedzi, a Ty idź do domu/do mamy i odpocznij ;) Quote
łamAga Posted January 21, 2015 Author Posted January 21, 2015 Obecnie mamy taka sytuacje ze nie moze mnie Sebek zastapic ale mama jutro mi zostanie z malym a ja skocze do niej sie wykapac chociaz bo tutaj warunki kapieli tez sa rewelacyjne ... myslalam ze juz nigdy mnie nie spotka pobyt w szpitalu a tu taka niespodzianka , juz bym wolala wziac ta chorobe na siebie i sama tu lezec niz patrzec jak co chwile malego mecza jakimis kroplowkami , inhalacjami , probiotykami i roznymi innymi dziwnosciami :\ Quote
*Magda* Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 Aguś, jak już się wykurujecie, Fabian wróci do domu, odczekacie kilka dni, to zacznij młodego hartować ;) Codziennie spacerki, choć na pół godzinki :) Nie ważne czy słońce, czy deszcz, czy śnieg. Ubierasz młodego, chowasz w wózku i na spacer :) Quote
łamAga Posted January 21, 2015 Author Posted January 21, 2015 Tak wlasnie mi sie wydaje ze za bardzo na niego dmucham ,za krotkie spacerki ma i za cieplo mu robie w domu i pozniej ledwo go owieje i ladujemy w szpitalu :\ Teraz juz Fabianek , Tobiaszek , Laura i Nikoka spiochaja a mala Gabrysia mowiaca na siebie gapka biega po pokoju z pilka i gra w najlepsze hehe Mam nadzieje ze jutro okresla sie kiedy nas wypisza do domu :) Quote
angineuuka Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 Nawet ja zauważyłam, że za bardzo na niego chuchasz ;) spokojnej nocy! Quote
marta1624 Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Hejka Aguś :) Równie spokojnej dniówki ;) Quote
łamAga Posted January 22, 2015 Author Posted January 22, 2015 Dzieki dziewczyny ;) nocka byla spokojna ;) Angi pewnie dlatego tak na niego huham ze jest moim pierwszym dzieckiem i do tego dlugo oczekiwana "wpadka" ;) Dzisiaj juz Fabianek jest prawie calkiem zdrowy ale osluchowo jeszcze cos mu tam swiszcze wiec na weekend na pewno nas nie wypuszcza :[ Jedna laska z pokoju juch chyba jutro bedzie wypisana , ale jej zazdroszcze ehhh Quote
Oscar Patric Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 hej,jeszcze trochę i Wy też wyjdziecie do domku Quote
*Magda* Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Aguś, odpuść troszkę, bo teraz fiksujesz Ty, a w przyszłości sfiksuje Fabian :P Zdrówka i czekam na Wasze wyjście do domciu :) Quote
Oscar Patric Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 Aga,wszystko ułoży się dobrze,bądź dobrej myśli Quote
vege* Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 Aga zdrówka dla małego :* i tak jak mówi Magda, hartuj go bo potem w przyszłości ciągle będzie chorował. Quote
Guest TyŚka Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 Szybkiego powrotu do domu. Aguś, wytrwałości ;) Quote
łamAga Posted January 24, 2015 Author Posted January 24, 2015 Dzieki dziewczyny :* Dzisiejsza noc byla straszna , mam nadzieje ze to taka jednorazowa akcja , mlody mi sie tak rozplakal ze jezzcze nigdy tak nie plakal , to nawet placzem nie mozna bylo nazwac On sie darl jak by ktos go ze skory obdzieral i nie szlo go uspokoic , pielegniarka go gdziesz wziela i przyniosla juz troszke spokojniejszego spytalam co mu dala to powiedziala ze mu nosek tylko oczyscila a Ona jak smarkal tak smarkal i byl caly rozebrany wiec na pewno robila mu lewatywe :\ pozniej sie troszke uspokoil i jakos dotrwalismy do rana ale byla masakra :\ teraz niby sie usmiecha ale kaszle niemilosiernie i katar ma straszny ehhh Dostalam telefon ze leptop juz jest gotowy wiec jak wroce do domu to napisze wiecej ;) juz w ogole zapomnialam ze czekalam na tego laptopa hehe Quote
*Magda* Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 Hej Aguś :) Ale co na celu miała mieć ta lewatywa? Quote
Oscar Patric Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 Hej Aguś :) Ale co na celu miała mieć ta lewatywa? podpinam się Quote
łamAga Posted January 24, 2015 Author Posted January 24, 2015 On plakal i sie prezyl wiec pewnie stwierdzila ze go brzuszek boli , tak mi sie wydaje :) Quote
Guest TyŚka Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 Aj, współczuję. Moje siostry też mają rewelacje. Basia i mała Werka mają zapalenie płuc od tygodnia... Ich starsze kuzynki też siedza w szpitalu :( Masakra. Quote
marta1624 Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 Hejka ;) Oj Aguś, ale się porobiło :( Zdrówka! Quote
Recommended Posts