Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

buahahahha , ja go nie chciałam na dzisiaj :P tylko do niego się trzeba rejestrować ostatniego dnia miesiąca na np za miesiąc :P i akurat taki dzień dzisiaj wypadł :P

fajnie ma , nie musi pić , połknie "cukierki" i ma jazde :D

Posted

Biedny Neron... wystrachany taki... u nas działa ten kawałek na każde zwierzę: wszystkie dzięki temu śpią obok mnie :D:

https://www.youtube.com/watch?v=4Dfy01uuQJs&list=LLeYm3dhRH5EGTvMAzHNoCjQ&index=271

A zdjęcia superowe. Ze Stasia kawał chłopa, ogromny jest :D
A Fabianek taki słodki, też miałam napisać, że podobny do Sebka, ale to już wiesz ;p

Fotki ze spaceru - wiesz, ja się nie dziwię, że ludzie usuwają Wam się z drogi, Twoje stadko jest imponujące ;)

Posted

Lepiej Neronowi w droge nie wchodzić :D

Przyjemna nuta ;)

Dziękuję , miło że fotki się podobają ;)

Stasia karmią drożdzami a Fabian to kruszynka przy nim :D

Qwendi wygląda jak mały niedzwiadek a i tak każdy czuje przed nią respekt ;)

Posted

Własnie się Sebek goni z Neronem , ten go na dwór targa a ten się chowa pod stół :( nie wiem co się z nim dzieje , już tak nie panikował jak strzelali a dzisiaj nawet w pokoju siedziec nie chce tylko ucieka do korytarza bo tam okien nie ma i nie słychać tak petard :/

Posted

Dobry w tym Nowym Roku :)

cała ja :D

jeżeli chodzi o opis :P

przytyć przytyłam ale bez przesady , z siwkami też nie jest jeszcze tak tragicznie hehe

A takie seksowne okularki, kapelusik i szlafroczek masz?? :P