łamAga Posted December 31, 2014 Author Posted December 31, 2014 buahahahha , ja go nie chciałam na dzisiaj :P tylko do niego się trzeba rejestrować ostatniego dnia miesiąca na np za miesiąc :P i akurat taki dzień dzisiaj wypadł :P fajnie ma , nie musi pić , połknie "cukierki" i ma jazde :D Quote
Guest TyŚka Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Biedny Neron... wystrachany taki... u nas działa ten kawałek na każde zwierzę: wszystkie dzięki temu śpią obok mnie :D: https://www.youtube.com/watch?v=4Dfy01uuQJs&list=LLeYm3dhRH5EGTvMAzHNoCjQ&index=271 A zdjęcia superowe. Ze Stasia kawał chłopa, ogromny jest :D A Fabianek taki słodki, też miałam napisać, że podobny do Sebka, ale to już wiesz ;p Fotki ze spaceru - wiesz, ja się nie dziwię, że ludzie usuwają Wam się z drogi, Twoje stadko jest imponujące ;) Quote
łamAga Posted December 31, 2014 Author Posted December 31, 2014 Lepiej Neronowi w droge nie wchodzić :D Przyjemna nuta ;) Dziękuję , miło że fotki się podobają ;) Stasia karmią drożdzami a Fabian to kruszynka przy nim :D Qwendi wygląda jak mały niedzwiadek a i tak każdy czuje przed nią respekt ;) Quote
*Magda* Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Ciekaw dlaczego pomyślałam o Tobie?! hihihi Quote
łamAga Posted December 31, 2014 Author Posted December 31, 2014 cała ja :D jeżeli chodzi o opis :P przytyć przytyłam ale bez przesady , z siwkami też nie jest jeszcze tak tragicznie hehe Quote
marta1624 Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Nerona dawaj do Kajki, dogadają się :D Quote
łamAga Posted December 31, 2014 Author Posted December 31, 2014 Co by sie za bardzo nie dogadali :D Quote
łamAga Posted December 31, 2014 Author Posted December 31, 2014 Własnie się Sebek goni z Neronem , ten go na dwór targa a ten się chowa pod stół :( nie wiem co się z nim dzieje , już tak nie panikował jak strzelali a dzisiaj nawet w pokoju siedziec nie chce tylko ucieka do korytarza bo tam okien nie ma i nie słychać tak petard :/ Quote
marta1624 Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Ehh biedny Neron :( Kajki z domu też nie wygonię, pogodziłam się z tym :) Quote
*Magda* Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Dobry w tym Nowym Roku :) cała ja :D jeżeli chodzi o opis :P przytyć przytyłam ale bez przesady , z siwkami też nie jest jeszcze tak tragicznie hehe A takie seksowne okularki, kapelusik i szlafroczek masz?? :P Quote
*Monia* Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Też się przywitam w Nowym Roku :D u nas znowu strzelają, masakra... Quote
łamAga Posted January 1, 2015 Author Posted January 1, 2015 Hejka wszystkim w tym Nowym roku ;) Magda okularki i szlafroczek by sie znalazło gorzej było by z kapelusikiem :P Quote
*Magda* Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Załatwię ci kapeluszek ahah No to mamy kompletny obrazek :D Quote
łamAga Posted January 1, 2015 Author Posted January 1, 2015 Chyba nie chciałybyście mnie w tym zestawie oglądac :P Quote
Recommended Posts