łamAga Posted December 28, 2014 Author Posted December 28, 2014 Theoś nie ma za co !!!! Mój problem z dogo chyba leży po winie flashplayera którego nie moge ani zainstalowac ani aktualizować :/ Quote
Oscar Patric Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 i Maryśka z Ania hehe Lalka normalnie jak dziecko Quote
Guest TyŚka Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 O raaany, kocio super :) A Marysia jaka już duża :O Quote
marta1624 Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 O kurde ja myślałam że Marysia ma prawdziwe dziecko :-o A Fabian super jak zwykle :)) Quote
łamAga Posted December 29, 2014 Author Posted December 29, 2014 Ten kociak ma na imię Totek :D tak go nazwała Kinia bo to jej kot , szwagierka kiedyś wracała do domu a mieszka przy bardzo ruchliwej ulicy i nagle wyskoczył jej na chodnik mały kotek i buch na ulice , szybko poleciała wzięła go z ulicy , popytała w okolicznych domach kogo to kot , każdy mówil że pierwsze go widzi więc sobie go przygarnęła i teraz ma dwa kotki Rengara i Totka :D imię nadała mu Kinia , Ona mówić nie umie za bardzo mimo że ma już 5 latek i mówiła na niego cały czas mały totek więć został nazwany Totkiem :D Dzieki Marta <3 Hello Magda ;) Quote
łamAga Posted December 30, 2014 Author Posted December 30, 2014 Hej dziewczyny ;) Dzisiaj mieliśmy pierwsze szczepienie , dzidzia była grzeczna za to ja byłam roztrzęsiona :P W ogóle mieliśmy fajną "pachnącą" przygodę :P Nakarmiłam młodego i dałam go Sebkowi a ja zaczełam sie szykowac do wyjścia , wracam Sebek mówi "ale prukał w pieluszkę " mówie to go przebiorę jeszcze , na co Sebastian mówi " nie On tylko sobie pierdział " , no ok wzięłam małego , ubrałam i pojechalismy na szczepienie , na poczekalni rozebrałam go z kombinezonu owinelam kocykiem i usiadłam , poczułam dziwny zapach , wsadziłam rękę pod kocyk i pomacałam go po pupie a tam kleks , quźwa zero ciuszków na przebranie a ten usrajtany po same pachy hahahahaha Sebek zapierdzielał do domu po ciuszki i musiałam go na poczekalni wśród tłumu ludzi przebierać a ten miał nawet usrane małe palce u nóg hahahaha masakra , pizgam do teraz z tego :P ale na szczepieniu był bardzo dzielny , nie płakał tylko lekko marudził ;) No i wreszcie go zważyłam , waży 3655 , jeszcze malutko ale już ładnie przybrał ;) A jutro chyba pójdziemy na spacer ze zwierzyńcem jak nie będzie mocno sypał śnieg to będą zwierzęce fotki ;) Quote
Aleksa. Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 O ja, umarłam ze śmiechu :D chociaż gdybym była na Twoim miejscu, to nie wiem, czy bym płakała czy się śmiałą hahah :D Quote
łamAga Posted December 30, 2014 Author Posted December 30, 2014 Dla mnie to było mało śmieszne chociaż by z tego powodu że poczekalnia była pełna ludzi i patrzyli mi na ręce :P na szczęście młody był spokojny przy przebieraniu bo w domu jak go przebieram to jest wojna , nie dosyc że się drze to jeszcze macha rękoma i nogami tak że nie moge go ubrać , gdyby tam mi tak robił to bym chyba oszalała :P na szczescie odpukać "w gościach" potrafi się zachować jak na faceta przystało hehe Quote
angineuuka Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Ahahaha :lol: tez mam zamiar iść jutro na spacer :P Quote
łamAga Posted December 30, 2014 Author Posted December 30, 2014 Ja pójde na pewno , ale czy z psami czy bez nich to zależy od pogody , jak bedzie bezśnież ie to pójda z nami a jak bedzie pizgał śnieg to zostaną w domu bo pójdziemy tylko na chwilę ;) Quote
*Magda* Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 A ja mam zamiar iść jutro, pojutrze, popojutrze .... :P Quote
angineuuka Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Po jutrze to raczej będę nie żywa :p Quote
łamAga Posted December 30, 2014 Author Posted December 30, 2014 A ja mam zamiar chodzić codziennie :D Quote
marta1624 Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Ja jutro to w domu siedzę :p A historia piękna :D Quote
łamAga Posted December 30, 2014 Author Posted December 30, 2014 Dam kilka zdjęć z pierwszego święta ;) Moja mama z Fabianem i Bratowa ( żona starszego brata ciocia Stasia ) ze Stasiem ;) Ja ze Stasiem :P Kłótnia kochanków :D czyli Sebek z moją bratową :P Ja z chrześniaczką Gabi ;) no i żeby nie było że nie mam zdjęć z Sebkiem ;) Quote
Recommended Posts