łamAga Posted December 26, 2014 Author Posted December 26, 2014 Hejka wszystkim ;) Monika to nie jest kryzys ja tak mam od samego początku , po prostu nie mam pokarmu , tzn mam ale do 60 ml max sumując z obu piersi sciagnietego po 3 godzinach od karmienia , więc to nie jest tak że ja się poddaje , natury nie oszukam :/ ale to temat na PW a chwilowo nie mam czasu na długie wiadomości bo za chwile jedziemy do szwagierki na urodzinki Kingi :/ już sie ciesze i skacze z radości tak że walę głową o sufit :/ kocham święta :| Magda to legowisko jest rozbierane więc wyprac je wypiore , gorzej z tym czy moja łania się zmieści na nim bo On musi spac jak królewicz wyciągnięty jak długi i te boki mogą mu przeszkadzać .... 3x fotki mam tylko "ludzkie" ale i tak nie dodam bo mi dogo szwankuje a linkami mi sie nie chce :/ Angina na nk tez jest jedno z olbrzymem Stasiem :D Quote
łamAga Posted December 27, 2014 Author Posted December 27, 2014 Hejka ;) u nas nadchodzi zima , dzisiaj mamy -8 stopni i białawo na dworze ;) mam zdjecia i świateczne i wczorajsze kociaka malego mojej szwagierki i nie mam jak dodac :/ Quote
łamAga Posted December 27, 2014 Author Posted December 27, 2014 Jak ktoś jest ciekawy koteczka to dodałam na nk :P na fb strajkuje ! :P Quote
łamAga Posted December 27, 2014 Author Posted December 27, 2014 Hej hej ;) na fb się nie nadaje :P tutaj bym pokazała mnie z kotkiem nawet ale cholerne dogo mnie nie lubi :/ Quote
angineuuka Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 Jesteś jakaś gupia :p wrzucasz np na picasse i linki dajesz :p Quote
łamAga Posted December 27, 2014 Author Posted December 27, 2014 Jesteś jakaś gupia :p wrzucasz np na picasse i linki dajesz :p jakaś glupia to ja zawsze byłam :P ale nie lubie dodawac fotek linkami ! :P Quote
Guest TyŚka Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 Hej :) Tobie szwankuje fejsik, mi dogo... ;) PS: Jakimi linkami? Ja z google+ dodaję foto, wystaczy je skopiować i tyle Quote
angineuuka Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 Normalnymi linkami.. jak juz ma jakiś problem. Quote
łamAga Posted December 27, 2014 Author Posted December 27, 2014 Mi dogo wlasnie szwankuje nie fb :P spróbujmy :P no u mnie nie idzie , albo linkiem albo w ogóle :/ Quote
łamAga Posted December 28, 2014 Author Posted December 28, 2014 Dzieki Olcia :* ale od rana znowu walcze , moze mi się uda coś zdziałać ;) Marta dodam ale chyba linkami ;) Quote
łamAga Posted December 28, 2014 Author Posted December 28, 2014 No i u Marty przez pomyłkę wkleiłam fotki , weszlam na swoj watek i juz nie mogę :/ Quote
Oscar Patric Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 No i u Marty przez pomyłkę wkleiłam fotki , weszlam na swoj watek i juz nie mogę :/ oj to idę popatrzeć :) Quote
*Monia* Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Hej :) Przelotem na szybko się witam ;) Quote
Guest TyŚka Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Fotki widziałam. U Marty :p Słodziak z Fabianka. Quote
*Magda* Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Magda mistrzem painta :P Oj tam, zaraz miszcz :P Quote
Recommended Posts