Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Theoś by Stasiowi ukradł jeździk

Ale na wiosnę dostanie swojego quada, więc da radę chłopak

A mi się jedno w tym jeździku nie podoba , a mianowicie plastikowe kółka  :look3:

Noo ale to juz bedzie Quad z prawdziwego zdarzenia a nie plastikowe coś :P

waga się zepsuła ot co

No chyba padła całkiem bo dzisiaj tez nie miała :( , już zagadywałam o ważeniu i nic , nawet jak powiedziałam ze lekarka powiedziała że przybiera 17gr na dzien i stwierdziła ze dobrze to położna powiedziała ze powinien przybierać 30 na dobę :/ ale wagi i tak nie poszła przynieść z samochodu :/

wiec nie wiem po co przyszła :(

Ja kupiłam sobie mojego psa, mam trzeci kalendarz ale ten jedyny się jeszcze drukuje  zobaczymy co się dzieje z MP, czy aby się bierze zeszmacil =

Po co Ci tyle kalendarzy ? :P

Ten jedyny oczywiscie bedzie wstawiony u Ciebie na wątku żebyśmy też mogły popodziwiać ? :P

Posted

siemka :laugh2_2:

hejka ;)

To co, wprowadzasz sztuczne mleko??

nie wiem co mam robić :(

Kupuje coś to biorę te kalendarze :P jeden pewnie mój tata weźmie ;] a ten jedyny ma dojść chyba przed świętami :P

kalendarzy nigdy za wiele :D

Ja dzisiaj się wybieram po gazetkę :D

Ale ty już zaprezentowana :D

swieta juz tuż tuż , pozniej bym została z ręką w nocniku pewnie :P

Guest wolfheart
Posted

wymień se na jakieś spokojne dziecko :megagrin:

Posted

wymień se na jakieś spokojne dziecko :megagrin:

Nie ni On jest spokojny tylko dzisiaj mu coś "odwala" słyszalam ze sa takie kryzysy i jeden z nich przypada wlansie na 1wszy miesiac życia :P musimy to przetrwać ;)

Posted

Aga macie jakieś wskazania do ważenia co chwilę? Fabian się nie najada, nie przybiera czy lekarka każe mu tyć określoną ilość gram dziennie? Nie spiesz się z wprowadzaniem mleka, bo zapewne jak zaczniesz dawać to już się na nie przerzucisz   :nonono2:

Mania kryzys 1go miesiąca przechodziła od 3go tygodnia do mniej więcej 3go miesiąca  :megagrin:

Posted

To gówno a nie gazeta, gdzie się podziało stare MP? :/

Ja nawet tej gazety nie ogladałam , kupiłam ją dla kalendarza :P

Aga macie jakieś wskazania do ważenia co chwilę? Fabian się nie najada, nie przybiera czy lekarka każe mu tyć określoną ilość gram dziennie? Nie spiesz się z wprowadzaniem mleka, bo zapewne jak zaczniesz dawać to już się na nie przerzucisz   :nonono2:

Mania kryzys 1go miesiąca przechodziła od 3go tygodnia do mniej więcej 3go miesiąca  :megagrin:

Nie , w zasadzie nie mamy wskazania ale położnej obowiązkiem jest zważyć dziecko na wizycie bo w sumie po to przychodzi , lekarka stwierdziła że przybiera ok że 17gram dziennie to w normie a dzisiaj położna powiedziała że mało i że powinien przybierać 30 dziennie , ja nie chce wprowadzac mleka sztucznego ale wydaje mi sie ze mam mało pokarmu i ze mały sie nie najada , jak sobie ściagne laktatorem to z obu piersi mam max 60 ml a katmie go przecież z jednego to ile On moze wyciagnac , tłumacza mi ze gdyby sie nie najadł to by nie spał tylko płakał ale cały czas mam wrazenie ze pewnie jest głodny ....

A ja od 16stej mam cisze , zasnął , przed chwilą sie obudzil dostal jesc i znowu kima hehe pewnie w nocy da mi popalić :)

Posted

Ja też mam kalendarz z MP :grins: Ale fakt, gazeta do kitu...

Mi się ta gazeta nigdy nie podobała , ale kupowałam , już tutaj prezentowałam gazety tego miesiecznika z roku jak Angi na dywan po drabinie wchodziła  :megagrin:

A własnie bo zapomniałam pisać , nasze zwierzaki były na szczepieniach , wszystkie 4ry :D i Neron przytył do 45 kg  :shocked!: a Qwendi schudła bo waży 54  :siara: ale to pewnie przez jej "ciąże i poród" w ogóle teraz jeśc nie chce maupa jedna  :lmaa:  kotów nie ważyli ;)