*Magda* Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Theoś by Stasiowi ukradł jeździk :siara: Ale na wiosnę dostanie swojego quada, więc da radę chłopak ;) Quote
Oscar Patric Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 waga się zepsuła ot co :laugh2_2: Quote
angineuuka Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Ja kupiłam sobie mojego psa, mam trzeci kalendarz :p ale ten jedyny się jeszcze drukuje :grins: zobaczymy co się dzieje z MP, czy aby się bierze zeszmacil :lol: Quote
łamAga Posted December 15, 2014 Author Posted December 15, 2014 Theoś by Stasiowi ukradł jeździk Ale na wiosnę dostanie swojego quada, więc da radę chłopak A mi się jedno w tym jeździku nie podoba , a mianowicie plastikowe kółka :look3: Noo ale to juz bedzie Quad z prawdziwego zdarzenia a nie plastikowe coś :P waga się zepsuła ot co No chyba padła całkiem bo dzisiaj tez nie miała :( , już zagadywałam o ważeniu i nic , nawet jak powiedziałam ze lekarka powiedziała że przybiera 17gr na dzien i stwierdziła ze dobrze to położna powiedziała ze powinien przybierać 30 na dobę :/ ale wagi i tak nie poszła przynieść z samochodu :/ wiec nie wiem po co przyszła :( Ja kupiłam sobie mojego psa, mam trzeci kalendarz ale ten jedyny się jeszcze drukuje zobaczymy co się dzieje z MP, czy aby się bierze zeszmacil = Po co Ci tyle kalendarzy ? :P Ten jedyny oczywiscie bedzie wstawiony u Ciebie na wątku żebyśmy też mogły popodziwiać ? :P Quote
angineuuka Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Kupuje coś to biorę te kalendarze :p jeden pewnie mój tata weźmie ;] a ten jedyny ma dojść chyba przed świętami :p Quote
marta1624 Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Ja dzisiaj się wybieram po gazetkę :D Ale ty już zaprezentowana :D Quote
łamAga Posted December 15, 2014 Author Posted December 15, 2014 siemka :laugh2_2: hejka ;) To co, wprowadzasz sztuczne mleko?? nie wiem co mam robić :( Kupuje coś to biorę te kalendarze :P jeden pewnie mój tata weźmie ;] a ten jedyny ma dojść chyba przed świętami :P kalendarzy nigdy za wiele :D Ja dzisiaj się wybieram po gazetkę :D Ale ty już zaprezentowana :D swieta juz tuż tuż , pozniej bym została z ręką w nocniku pewnie :P Quote
Guest wolfheart Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 a już myślałam,że nie wejdziesz na dogo Quote
łamAga Posted December 15, 2014 Author Posted December 15, 2014 a już myślałam,że nie wejdziesz na dogo Mały od rana jest marudny i jakoś predzej nie miałam jak wejść , teraz spi ale pewnie długo nie pośpi ;) Quote
Guest wolfheart Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 wymień se na jakieś spokojne dziecko :megagrin: Quote
łamAga Posted December 15, 2014 Author Posted December 15, 2014 wymień se na jakieś spokojne dziecko :megagrin: Nie ni On jest spokojny tylko dzisiaj mu coś "odwala" słyszalam ze sa takie kryzysy i jeden z nich przypada wlansie na 1wszy miesiac życia :P musimy to przetrwać ;) Quote
angineuuka Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 To gówno a nie gazeta, gdzie się podziało stare MP? :/ Quote
*Monia* Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Aga macie jakieś wskazania do ważenia co chwilę? Fabian się nie najada, nie przybiera czy lekarka każe mu tyć określoną ilość gram dziennie? Nie spiesz się z wprowadzaniem mleka, bo zapewne jak zaczniesz dawać to już się na nie przerzucisz :nonono2: Mania kryzys 1go miesiąca przechodziła od 3go tygodnia do mniej więcej 3go miesiąca :megagrin: Quote
łamAga Posted December 15, 2014 Author Posted December 15, 2014 To gówno a nie gazeta, gdzie się podziało stare MP? :/ Ja nawet tej gazety nie ogladałam , kupiłam ją dla kalendarza :P Aga macie jakieś wskazania do ważenia co chwilę? Fabian się nie najada, nie przybiera czy lekarka każe mu tyć określoną ilość gram dziennie? Nie spiesz się z wprowadzaniem mleka, bo zapewne jak zaczniesz dawać to już się na nie przerzucisz :nonono2: Mania kryzys 1go miesiąca przechodziła od 3go tygodnia do mniej więcej 3go miesiąca :megagrin: Nie , w zasadzie nie mamy wskazania ale położnej obowiązkiem jest zważyć dziecko na wizycie bo w sumie po to przychodzi , lekarka stwierdziła że przybiera ok że 17gram dziennie to w normie a dzisiaj położna powiedziała że mało i że powinien przybierać 30 dziennie , ja nie chce wprowadzac mleka sztucznego ale wydaje mi sie ze mam mało pokarmu i ze mały sie nie najada , jak sobie ściagne laktatorem to z obu piersi mam max 60 ml a katmie go przecież z jednego to ile On moze wyciagnac , tłumacza mi ze gdyby sie nie najadł to by nie spał tylko płakał ale cały czas mam wrazenie ze pewnie jest głodny .... A ja od 16stej mam cisze , zasnął , przed chwilą sie obudzil dostal jesc i znowu kima hehe pewnie w nocy da mi popalić :) Quote
marta1624 Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Ja też mam kalendarz z MP :grins: Ale fakt, gazeta do kitu... Quote
łamAga Posted December 15, 2014 Author Posted December 15, 2014 Ja też mam kalendarz z MP :grins: Ale fakt, gazeta do kitu... Mi się ta gazeta nigdy nie podobała , ale kupowałam , już tutaj prezentowałam gazety tego miesiecznika z roku jak Angi na dywan po drabinie wchodziła :megagrin: A własnie bo zapomniałam pisać , nasze zwierzaki były na szczepieniach , wszystkie 4ry :D i Neron przytył do 45 kg :shocked!: a Qwendi schudła bo waży 54 :siara: ale to pewnie przez jej "ciąże i poród" w ogóle teraz jeśc nie chce maupa jedna :lmaa: kotów nie ważyli ;) Quote
łamAga Posted December 15, 2014 Author Posted December 15, 2014 Ja dla gazety kupiłam xd myślalam ze dla plakatu :megagrin: Quote
angineuuka Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Mam antyrame z psami własnymi wiec na co mi plakat :lol: Quote
łamAga Posted December 15, 2014 Author Posted December 15, 2014 No ja tam nie wiem , ja kiedys na sciane naklejałam :laugh2_2: Quote
marta1624 Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 Hejka Aguś :) O ja cię, Qwendi waży tyle co ja :megagrin: 1 Quote
Recommended Posts