Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

Luz, tez jestem kaleką. Spuchla mi kostka xD

Ja średnio raz na miesiąc jestem kaleką :megagrin: Albo się pizgne na kamykach,albo Luna mnie poturbuje,z drzewa spadłam....

Posted

hej

Wole KFC od Mc Donald'a,a najbardziej obiadki mojej mamci

Ja w McDonaldsie lubie tylko shake  :loveu:

heeeeeeeeeeeeeeej 

hello  :loveu:

Zerwij umowę xD

Kara mnie drożej wyjdzie   ;P

Tyle tracę, nie jem w fastfoodach

Aga, możemy sobie piątke przybić- jestem kaleką . Chyba sobie palec wybiłam, bo jakiś taki siny i spuchnięty. Popsułam go w domu i na spacerze poprawiłam, haha. 

Jak można nie jeśc fast foodów ? :look3: :P

To jest zaraźliwe  :laugh2_2:

Ja nie lubię KFC i McDonald, w macu jadam tylko McFlurry, ewentualnie shake'i Wolę domowe jedzonko, które sama sobie zrobię i wiem chociaż co mam na talerzu

Ja u mamy tez lubiłam obiadki :P

Hej Aga

A ja mam w Orange z tysiąc smsów, facebooka i darmowe rozmowy w sieci, umowa mi się we wrześniu skończyła i nawet nie dzwonią z ofertami bo nic nie mają ciekawszego za 50zł miesięcznie 

Hejka ;)

A ile lat już masz umowe u nich ? Oni robią tak że jak przedłużasz u nich umowe to dokładają Ci gratisow ....

A dzwonić to Oni już w ogóle nie dzwonią , jak masz zamiar nie przedłużać u nich umowy to miesiac przed koncem umowy musisz zlozyć pismo jak tego nie zrobisz to sami Ci przedłużają , a ja brałam abonament z drogim telefonem i przez to mam lipne warunki :/

Luz, tez jestem kaleką. Spuchla mi kostka xD

To co żeś robiła ? :P

Ja średnio raz na miesiąc jestem kaleką Albo się pizgne na kamykach,albo Luna mnie poturbuje,z drzewa spadłam....

Co Ty na drzewie robiłaś ?? :P

Aga, czemu nie chcą dać Ci nielimitowanych sms'ów??

Pani powiedziala że nie moze mi zamienić tranferu danych na sms-y i że skoro mi nie starcza sms-ów i dopłacam miesiecznie do rachunku 20 zł to najkorzystniej dla mnie bedzie jak zmienie po prostu taryfe na tą za 89,99 i bede miała nielimitowane sms-y do wszystkich sieci , nic innego zaproponowac mi nie może :/ a mi ogolnie starcza tych sms-ów zazwyczaj , teraz jak byłam w szpitalu to tyle napisałam że wyszłam poza rachunek , nie bede im płaciła miesiecznie 20 zł więcej niech zapomną !  :lmaa:

Posted

Oj, nieładnie z ich strony :lmaa: Jeszcze dopłacać karzą... Ja tam n miesiąc max 50zł doładowuję, ogólnie około 30zł ;)

Ja tyż kaleka, dzisiaj palec przecięłam :p

A jadło w KFC uwielbiam :loveu:

Posted

Oj, nieładnie z ich strony :lmaa: Jeszcze dopłacać karzą... Ja tam n miesiąc max 50zł doładowuję, ogólnie około 30zł ;)

Ja tyż kaleka, dzisiaj palec przecięłam :P

A jadło w KFC uwielbiam :loveu:

wtopiłam z ta umowa u nich ale zachciało mi sie fajnego telefonu który okazał sie wielka cegłą i sprzedałam go po 2 tygodniach  :megagrin:

dobrze ze nie kroiłas krajalnicą :D

ja jadlam z KFC tylko skrzydełka i były niedobre :P

A nic zrobiłam właśnie ; p

to moze Cię pająk ugryzł w kostkę  :megagrin:

Posted

Ja mam abonament w play, nielimitowane sms i rozmowy do wszystkich i jeszcze pakiet internetu. Chyba za 40zł. Jak miałam na kartę, to wiecznie mi kasy brakowało, bo dużo gadam, w ciągu miesiąca chyba 7h  :look3: 
Można nie jeść fastfoodów, szczególnie jak się nie je mięsa ;) 

Guest wolfheart
Posted

Co Ty na drzewie robiłaś ?? :P

obserwowałam czy sarny gdzieś blisko są :siara:

Posted

Ja chyba teraz nie powinnam jesc ostrego wiec skrzydełka i tak odpadają :P

Cześć Agnieszka :D

Cześć Magdo :P

obserwowałam czy sarny gdzieś blisko są :siara:

Dobrze ze nie spadłaś :P

A ktoś ma chyba miesiąc juz? :grins:

Noo  :loveu:  i od samego rana spał może łącznie 30 min :P 

Koło 16stej jedziemy do siostry wiec mnie nie bedzie na dogo , postaram sie wejśc wieczorkiem ;)

Guest wolfheart
Posted

Dobrze ze nie spadłaś :P

no przecież pisałam,że spadłam,a Ty zapytałaś co ja robiłam na drzewie,to odpisałam,że szukałam sarenek...oj Aga :megagrin:  :megagrin:  :megagrin:

Posted

no przecież pisałam,że spadłam,a Ty zapytałaś co ja robiłam na drzewie,to odpisałam,że szukałam sarenek...oj Aga :megagrin:  :megagrin:  :megagrin:

wybacz , zakrecona jestem  :eviltong:

Guest wolfheart
Posted

wybacz , zakrecona jestem  :eviltong:

jakbym nie wiedziała :megagrin:

Posted

Hejka dziewczynki ;)

wczoraj już nie wlazłam na dogo bo zamin wrócilismy od siostry to już sie ogarnąć nie mogłam , dzisiaj od rana też musiałam jechac do pracy bo mój pan związkowiec miał dla mnie pieniążki na święta  :jumpie: młodego zawieźlismy do mojej mamy i pozniej szybko zjedlismy u niej śniadanko i do domu bo położna przychodzi , jak dzisiaj nie weźmie ze sobą wagi to jej wyje...ie n dzien dobry :P

w ogóle jakieś cuda sie dzieją , ostatnio byłam u mamy i sie ważyłam , pokazało 55 kg a dzisiaj sie ważyłam i waże 57  :look3:  skąd te 2 kg jak ja jem same "suchary" praktycznie  :look3: musze sie wybrac w koncu zarejestrowac do ginekologa na wizyte kontrolną i zważę  sie u niego bede miała wtedy porównanie bo całą ciąże byłam ważona u niego ....

Kupiłyscie sobie gazete "mój pies" w biedronce ?  :laugh2_2:  zajebisty kalendarz jest  :loveu:

Posted

Możesz mi kupić kalendarz

Żartuję, już mam kalendarz na następny rok

To Ty jesteś kasiasta przed świętami 

Ejjj no taki kalendarza kosztuje 8 zł :D cala gazeta tyle kosztuje plus duzy plakat i kalendarz :P

Kasiasta nie jestem ....ale od kiedy urodziłam to nie mam czasu na łażenie po miescie i tracenie kasy na pierdoły .... prezenty kupuje za kase jaką dostaje na świeta z pracy więc z wypłaty nic na to nie idzie :D teraz jeszcze ze związków się skapło więc narzekać nie mogę :D

później wam pokaże jaką lalkę dostanie Marysia na gwiazdkę .... żeby ją kupić musiałyśmy sie we trzy złożyć  :laugh2_2: ale było warto bo jest śliczna  :loveu:

Staś dostanie jeździk  :jumpie:

http://img10.allegroimg.pl/photos/oryginal/48/75/51/93/4875519335_2

a Gabi chyba kase , bo Ona chce ciuchy a ja nie wiem jakie jej kupić wiec sama sobie kupi hehe ;)

a Emilka dostanie gry z Wioletty ;)