angineuuka Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 Luz, tez jestem kaleką. Spuchla mi kostka xD Quote
Guest wolfheart Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 Luz, tez jestem kaleką. Spuchla mi kostka xD Ja średnio raz na miesiąc jestem kaleką :megagrin: Albo się pizgne na kamykach,albo Luna mnie poturbuje,z drzewa spadłam.... Quote
*Magda* Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 Aga, czemu nie chcą dać Ci nielimitowanych sms'ów?? Quote
łamAga Posted December 13, 2014 Author Posted December 13, 2014 hej Wole KFC od Mc Donald'a,a najbardziej obiadki mojej mamci Ja w McDonaldsie lubie tylko shake :loveu: heeeeeeeeeeeeeeej hello :loveu: Zerwij umowę xD Kara mnie drożej wyjdzie ;P Tyle tracę, nie jem w fastfoodach Aga, możemy sobie piątke przybić- jestem kaleką . Chyba sobie palec wybiłam, bo jakiś taki siny i spuchnięty. Popsułam go w domu i na spacerze poprawiłam, haha. Jak można nie jeśc fast foodów ? :look3: :P To jest zaraźliwe :laugh2_2: Ja nie lubię KFC i McDonald, w macu jadam tylko McFlurry, ewentualnie shake'i Wolę domowe jedzonko, które sama sobie zrobię i wiem chociaż co mam na talerzu Ja u mamy tez lubiłam obiadki :P Hej Aga A ja mam w Orange z tysiąc smsów, facebooka i darmowe rozmowy w sieci, umowa mi się we wrześniu skończyła i nawet nie dzwonią z ofertami bo nic nie mają ciekawszego za 50zł miesięcznie Hejka ;) A ile lat już masz umowe u nich ? Oni robią tak że jak przedłużasz u nich umowe to dokładają Ci gratisow .... A dzwonić to Oni już w ogóle nie dzwonią , jak masz zamiar nie przedłużać u nich umowy to miesiac przed koncem umowy musisz zlozyć pismo jak tego nie zrobisz to sami Ci przedłużają , a ja brałam abonament z drogim telefonem i przez to mam lipne warunki :/ Luz, tez jestem kaleką. Spuchla mi kostka xD To co żeś robiła ? :P Ja średnio raz na miesiąc jestem kaleką Albo się pizgne na kamykach,albo Luna mnie poturbuje,z drzewa spadłam.... Co Ty na drzewie robiłaś ?? :P Aga, czemu nie chcą dać Ci nielimitowanych sms'ów?? Pani powiedziala że nie moze mi zamienić tranferu danych na sms-y i że skoro mi nie starcza sms-ów i dopłacam miesiecznie do rachunku 20 zł to najkorzystniej dla mnie bedzie jak zmienie po prostu taryfe na tą za 89,99 i bede miała nielimitowane sms-y do wszystkich sieci , nic innego zaproponowac mi nie może :/ a mi ogolnie starcza tych sms-ów zazwyczaj , teraz jak byłam w szpitalu to tyle napisałam że wyszłam poza rachunek , nie bede im płaciła miesiecznie 20 zł więcej niech zapomną ! :lmaa: Quote
marta1624 Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 Oj, nieładnie z ich strony :lmaa: Jeszcze dopłacać karzą... Ja tam n miesiąc max 50zł doładowuję, ogólnie około 30zł ;) Ja tyż kaleka, dzisiaj palec przecięłam :p A jadło w KFC uwielbiam :loveu: Quote
łamAga Posted December 13, 2014 Author Posted December 13, 2014 Oj, nieładnie z ich strony :lmaa: Jeszcze dopłacać karzą... Ja tam n miesiąc max 50zł doładowuję, ogólnie około 30zł ;) Ja tyż kaleka, dzisiaj palec przecięłam :P A jadło w KFC uwielbiam :loveu: wtopiłam z ta umowa u nich ale zachciało mi sie fajnego telefonu który okazał sie wielka cegłą i sprzedałam go po 2 tygodniach :megagrin: dobrze ze nie kroiłas krajalnicą :D ja jadlam z KFC tylko skrzydełka i były niedobre :P A nic zrobiłam właśnie ; p to moze Cię pająk ugryzł w kostkę :megagrin: Quote
*Magda* Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 ja jadlam z KFC tylko skrzydełka i były niedobre :P Ja jadam tylko skrzydełka, i tylko ostre :loveu: Quote
Naklejka Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Ja mam abonament w play, nielimitowane sms i rozmowy do wszystkich i jeszcze pakiet internetu. Chyba za 40zł. Jak miałam na kartę, to wiecznie mi kasy brakowało, bo dużo gadam, w ciągu miesiąca chyba 7h :look3: Można nie jeść fastfoodów, szczególnie jak się nie je mięsa ;) Quote
angineuuka Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Ale w fast foodach nie ma mięsa :lol: Quote
Naklejka Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Ale w fast foodach nie ma mięsa :lol: Jeszcze gorzej :siara: Quote
Guest wolfheart Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Co Ty na drzewie robiłaś ?? :P obserwowałam czy sarny gdzieś blisko są :siara: Quote
Oscar Patric Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Ja jadam tylko skrzydełka, i tylko ostre :loveu: Ja tak samo :) Quote
angineuuka Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 A ktoś ma chyba miesiąc juz? :grins: Quote
łamAga Posted December 14, 2014 Author Posted December 14, 2014 Ja chyba teraz nie powinnam jesc ostrego wiec skrzydełka i tak odpadają :P Cześć Agnieszka :D Cześć Magdo :P obserwowałam czy sarny gdzieś blisko są :siara: Dobrze ze nie spadłaś :P A ktoś ma chyba miesiąc juz? :grins: Noo :loveu: i od samego rana spał może łącznie 30 min :P Koło 16stej jedziemy do siostry wiec mnie nie bedzie na dogo , postaram sie wejśc wieczorkiem ;) Quote
Guest wolfheart Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Dobrze ze nie spadłaś :P no przecież pisałam,że spadłam,a Ty zapytałaś co ja robiłam na drzewie,to odpisałam,że szukałam sarenek...oj Aga :megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
łamAga Posted December 14, 2014 Author Posted December 14, 2014 no przecież pisałam,że spadłam,a Ty zapytałaś co ja robiłam na drzewie,to odpisałam,że szukałam sarenek...oj Aga :megagrin: :megagrin: :megagrin: wybacz , zakrecona jestem :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 wybacz , zakrecona jestem :eviltong: jakbym nie wiedziała :megagrin: Quote
marta1624 Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Fabian już dorasta i nie chce spać w nocy :megagrin: Quote
łamAga Posted December 15, 2014 Author Posted December 15, 2014 Hejka dziewczynki ;) wczoraj już nie wlazłam na dogo bo zamin wrócilismy od siostry to już sie ogarnąć nie mogłam , dzisiaj od rana też musiałam jechac do pracy bo mój pan związkowiec miał dla mnie pieniążki na święta :jumpie: młodego zawieźlismy do mojej mamy i pozniej szybko zjedlismy u niej śniadanko i do domu bo położna przychodzi , jak dzisiaj nie weźmie ze sobą wagi to jej wyje...ie n dzien dobry :P w ogóle jakieś cuda sie dzieją , ostatnio byłam u mamy i sie ważyłam , pokazało 55 kg a dzisiaj sie ważyłam i waże 57 :look3: skąd te 2 kg jak ja jem same "suchary" praktycznie :look3: musze sie wybrac w koncu zarejestrowac do ginekologa na wizyte kontrolną i zważę sie u niego bede miała wtedy porównanie bo całą ciąże byłam ważona u niego .... Kupiłyscie sobie gazete "mój pies" w biedronce ? :laugh2_2: zajebisty kalendarz jest :loveu: Quote
*Magda* Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Możesz mi kupić kalendarz :razz: Żartuję, już mam kalendarz na następny rok ;) To Ty jesteś kasiasta przed świętami :siara: Quote
łamAga Posted December 15, 2014 Author Posted December 15, 2014 Możesz mi kupić kalendarz Żartuję, już mam kalendarz na następny rok To Ty jesteś kasiasta przed świętami Ejjj no taki kalendarza kosztuje 8 zł :D cala gazeta tyle kosztuje plus duzy plakat i kalendarz :P Kasiasta nie jestem ....ale od kiedy urodziłam to nie mam czasu na łażenie po miescie i tracenie kasy na pierdoły .... prezenty kupuje za kase jaką dostaje na świeta z pracy więc z wypłaty nic na to nie idzie :D teraz jeszcze ze związków się skapło więc narzekać nie mogę :D później wam pokaże jaką lalkę dostanie Marysia na gwiazdkę .... żeby ją kupić musiałyśmy sie we trzy złożyć :laugh2_2: ale było warto bo jest śliczna :loveu: Staś dostanie jeździk :jumpie: http://img10.allegroimg.pl/photos/oryginal/48/75/51/93/4875519335_2 a Gabi chyba kase , bo Ona chce ciuchy a ja nie wiem jakie jej kupić wiec sama sobie kupi hehe ;) a Emilka dostanie gry z Wioletty ;) Quote
Recommended Posts