Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aleksandra95'][SIZE=4][COLOR=navy][B][I][FONT=Times New Roman]WO MATKO !!! [/FONT][/I][/B][/COLOR][/SIZE]Jaka już duża.. :roll:

Ile ma skarbek ? :loveu::loveu: jakie ma duże oczy :lol::lol:[/QUOTE]

Ma juz całe 7 tygodni :lol:

[quote name='kalyna']ale Neron ma piękne oczyska :loveu:
a Qwendi była niegrzeczna i jej na grilla nie zaprosiłaś :D[/QUOTE]

Nio była gdzie indziej w tym czasie :lol:

[quote name='deer_1987']Masz talent do uchwycenia dzieci![/QUOTE]

dzieki :lol:

[IMG]http://img37.imageshack.us/img37/3460/obraz033uu.jpg[/IMG]

[IMG]http://img31.imageshack.us/img31/790/obraz039u.jpg[/IMG]

[IMG]http://img856.imageshack.us/img856/4318/obraz188z.jpg[/IMG]

[IMG]http://img84.imageshack.us/img84/28/obraz280w.jpg[/IMG]

Posted

Wieki mnie tu u was nie było, nie wiem co się dzieje :shake: za to bobas na zdjęciach przesłodki jest :p

[url]http://img703.imageshack.us/img703/5001/dsc06611v.jpg[/url]
ładne zęby, ładne :evil_lol:

Posted

[quote name='Cavy']Wieki mnie tu u was nie było, nie wiem co się dzieje :shake: za to bobas na zdjęciach przesłodki jest :p

ładne zęby, ładne :evil_lol:[/QUOTE]

Ten bobas,to chrześnica doglov. :loveu:

Posted

[quote name='Aleksandra95']Ten bobas,to chrześnica doglov. :loveu:[/QUOTE]
Już się chrześniaka dorobiła, no ładnie :mad: a ja narazie na siostrzeńcu tylko poprzestałam :shake: moje niedobre rodzeństwo nie chce sobie zrobić śliczniutkiej córeczki, a ciocia Cavy tak ładnie prosi :diabloti:

Posted

[quote name='Cavy']Już się chrześniaka dorobiła, no ładnie :mad: a ja narazie na siostrzeńcu tylko poprzestałam :shake: moje niedobre rodzeństwo nie chce sobie zrobić śliczniutkiej córeczki, a ciocia Cavy tak ładnie prosi :diabloti:[/QUOTE]

hahah. :D to niech prosi baaardziej. :lol: a może na jakąś wycieczkę ich posłać ? hihih :diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Aleksandra95']hahah. :D to niech prosi baaardziej. :lol: a może na jakąś wycieczkę ich posłać ? hihih :diabloti::diabloti:[/QUOTE]

a może trzeba im pokazać jak to się robi :mdleje: :roflt:

Posted

[quote name='Cavy']a może trzeba im pokazać jak to się robi :mdleje: :roflt:[/QUOTE]

ej no może. :mdleje: :roflt:

może jakiś film ? :diabloti: hahah. :lol:

Posted

[quote name='Aleksandra95']zakochałam się !:loveu::loveu::loveu:
:loveu::loveu::loveu::loveu:

[url]http://img37.imageshack.us/img37/3460/obraz033uu.jpg[/url][/QUOTE]

[quote name='magdabroy']Jaki Aniołek :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

dziekujemy , dziekujemy :loveu::loveu::loveu::loveu:

[quote name='Cavy']Wieki mnie tu u was nie było, nie wiem co się dzieje :shake: za to bobas na zdjęciach przesłodki jest :p

ładne zęby, ładne :evil_lol:[/QUOTE]

Nooo troche nas zaniedbałaś :mad: ale my was też :oops: zaraz was odwiedzimy :multi:

[quote name='Aleksandra95']Ten bobas,to chrześnica doglov. :loveu:[/QUOTE]

dokładnie :loveu:

[quote name='Cavy']Już się chrześniaka dorobiła, no ładnie :mad: a ja narazie na siostrzeńcu tylko poprzestałam :shake: moje niedobre rodzeństwo nie chce sobie zrobić śliczniutkiej córeczki, a ciocia Cavy tak ładnie prosi :diabloti:[/QUOTE]

To jest jeszcze jedno wyjscie , żeby ciocia Cavy wziela sie do roboty :evil_lol:

Posted

[quote name='Aleksandra95']ej no może. :mdleje: :roflt:

może jakiś film ? :diabloti: hahah. :lol:[/QUOTE]

taki romantyczny z nutką kryminału :diabloti:

Posted

[quote name='Aleksandra95']To jest jeszcze jedno wyjscie , żeby ciocia Cavy wziela sie do roboty :evil_lol:[/QUOTE]

wystarczą mi moje dwa potwory. I tak mam już z nimi dość zachodu :evil_lol: :loveu:

Posted

Witamy się :hand:
śliczne misie :loveu:
wiedże, że Neron trafił do Was jak mój Sharki hihih taka mała niespodziewanka :)
a Qwendi to mastif tybetański ? :) nie obejrzałam całej galerii (jeszcze ! ) :oops: także się za dobrze nie orientuje skąd się dziewczynka wzięła,ale już biorę się za czytanie :) POzdrawiamy i zapraszamy do Nas :D

Posted

[quote name='Cavy']wystarczą mi moje dwa potwory. I tak mam już z nimi dość zachodu :evil_lol: :loveu:[/QUOTE]

Dobrze,że ja małolata i dzieci mi nie w głowie. :diabloti:

Posted

[quote name='Aleksandra95']Dobrze,że ja małolata i dzieci mi nie w głowie. :diabloti:[/QUOTE]

będziesz miała tyle lat co ja, to pogadamy... :siara: :lol:

Posted

[quote name='Aleksandra95']Dobrze,że ja małolata i dzieci mi nie w głowie. :diabloti:[/QUOTE]
ja już młoda nie jestem i jakoś też jeszcze nie teraz myśleć o dzieciach :D

Posted

[quote name='Cavy']będziesz miała tyle lat co ja, to pogadamy... :siara: :lol:[/QUOTE]

Dobra , dobra ! już Cię lubię ! :loveu:

+ i tak kocham bobasy :loveu:

Posted

[quote name='Cavy']wystarczą mi moje dwa potwory. I tak mam już z nimi dość zachodu :evil_lol: :loveu:[/QUOTE]

Musze napisac że zajmowanie sie psami wymieka przy zajmowaniu sie dziecmi :evil_lol:

[quote name='klaudusia0219']Witamy się :hand:
śliczne misie :loveu:
wiedże, że Neron trafił do Was jak mój Sharki hihih taka mała niespodziewanka :)
a Qwendi to mastif tybetański ? :) nie obejrzałam całej galerii (jeszcze ! ) :oops: także się za dobrze nie orientuje skąd się dziewczynka wzięła,ale już biorę się za czytanie :) POzdrawiamy i zapraszamy do Nas :D[/QUOTE]

Hejka :multi: oooo to musimy przejrzec dokladnie wasza galeryjkę :lol: tak Qwendi to jest Mastif Tybetański mojego Tż-ta , jest z rodowodem w odwrotnosci do Nerona

Oj tam Oj tam , niejedna tak mowiła :evil_lol:

Posted

[quote name='Aleksandra95']Dobra , dobra ! już Cię lubię ! :loveu:

+ i tak kocham bobasy :loveu:[/QUOTE]

:cool3: A ludzie się ze mnie śmieją, że mówię na swój zwierzyniec "dzieci" :-( :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']
Hejka :multi: oooo to musimy przejrzec dokladnie wasza galeryjkę :lol: tak Qwendi to jest Mastif Tybetański mojego Tż-ta , jest z rodowodem w odwrotnosci do Nerona [/QUOTE]

mhm to teraz już wszystko jasne :D a do galerii zapraszamy :)

Posted

[quote name='Cavy']:cool3: A ludzie się ze mnie śmieją, że mówię na swój zwierzyniec "dzieci" :-( :evil_lol:[/QUOTE]

hahah. :D

doglov , teraz mi JESZCZE nie w głowie .. :diabloti: kiedys na pewno

hmm 16 lat to nie najlepszy czas na wychowywanie dzieciaka. :)

Posted

[quote name='Aleksandra95']hahah. :D

doglov , teraz mi JESZCZE nie w głowie .. :diabloti: kiedys na pewno

hmm 16 lat to nie najlepszy czas na wychowywanie dzieciaka. :)[/QUOTE]

Oj no co chcesz, moja sąsiadka ma 18 lat i ma już dwuletnią córeczkę :diabloti:

Posted

[quote name='Cavy']Oj no co chcesz, moja sąsiadka ma 18 lat i ma już dwuletnią córeczkę :diabloti:[/QUOTE]

o kurczę .. :) to szybko zaszalała..

i na co jej to ..młodość ucieeka.. zero imprez,a niańczenie córeczki :diabloti:

Posted

[quote name='Aleksandra95']o kurczę .. :) to szybko zaszalała..

i na co jej to ..młodość ucieeka.. zero imprez,a niańczenie córeczki :diabloti:[/QUOTE]

coś ty! kto powiedział, że koniec imprez...córka zostaje u babć, a mamusia idzie na imprezy z chłopakiem/narzeczonym i siedzą sobie teraz elegancko w Anglii, dziecko przy niani a mama wraca w nocy :shake:

Posted

[quote name='Cavy']coś ty! kto powiedział, że koniec imprez...córka zostaje u babć, a mamusia idzie na imprezy z chłopakiem/narzeczonym i siedzą sobie teraz elegancko w Anglii, dziecko przy niani a mama wraca w nocy :shake:[/QUOTE]

No to ciekawie.. :( ciekawe,czy dziecko w ogóle rozpoznaje mamę od babci.. :(