Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Najpierw musisz "śledzić wątek". Jeśli już go śledzisz, to wchodzisz ze swojego profilu w "lubiana zawartość" i tam masz nad wątkami "wyświetl opcje edycji", wybierasz wątek i na samym dole strony masz "wybierz akcję", wybierasz "przestań śledzić" i potwierdzasz ;)

Wątek przestaje Ci się pojawiać w "lubiana zawartość". Nadal będziesz go widziała w "moja zawartość", ale to nie istotne, bo wchodzisz wtedy w wątki przez "lubianą zawartość" i już :)

Posted

Ahaaaaaaaaa takie buty :D thx  :loveu:

a mała któraś z was moze w ciąży zgage ? kuźwa mnie to juz wszystko musi łapać , a jeśli to prawda ze zgaga oznacza ze dziecko będzie miało włosy po urodzeniu to moje ma je juz chyba do pasa  :megagrin:

Posted

Ja miałam zgagę, ale nie było tragedii ;)

Mnie od 3 dni tak meczy że masakra , w nocy godzine sie meczyłam a teraz od południa to samo , chyba musze isc po migdały do biedronki ;)

Mnie też wychodzi informacja o wirusów, więc wchodzi na własną odpowiedzialność ;) A Sebek genialny :D

Ja tez ale jutro mam zamiar robić formata w laptopie to nie wiem czy pozniej bede ryzykowała z wchodzeniem w te linki ;)

Nooo genialny , na prawde  :look3: wiesz jak sie wystraszyłam ? usiadłam i nie wiedziałam co sie stało dopiero jak powiedział " qurwa Ty i te Twoje kubki z wodą , weź sie przesuń na moje miejsce i śpij " to do mnie troche dotarło , polozyłam sie i zasnęłam , ale ledwo co bo mnie wqurwiały mokre włosy :P

Posted

dzisiaj juz nie bede zostawiała wody w kubku ;P

własnie sie napiłam wody Jan z zainfekowanego kraniku , bo był w pokoju jak było pryskane , rano ugotowałam wode i umyłam nią ten kranik , mam nadzieje ze nic mi nie będzie ;P ja powinnam mieć "schiza" w nicku a nie ŁamAga :P

Posted

ale szaleństwo! w ogóle fajne macie miejsca spacerowe-duża otwarta przestrzeń, wszystko widać dookoła i spokojnie psy można puścić luzem.

Przestrzeń fajna i duża ale bardzo dużo tam spacerowiczów , jak było wszystko zarośniete to i tak nie można było za bardzo psow puścić , teraz jest pokoszone i poorane to jest w miare fajnie , ale i tak wolę jak Neron ma kaganiec założony bo jak dojrzy gdzies sarne to leci i nic go nie odwoła więc lepiej żeby pysk miał zabezpieczony ;)

Kurcze laptop mi nawala , trzeba zrobić formata , teraz mi telefon chyba siadł bo dzwięku nie slychac coś chyba padło  :mellow: wszystko się wali i jak tu nie popadac w depresje  :wacko:

• Upvote 1
Posted

Przeprowadzam się do was, tereny lepsze od moich :P

zapraszam :P

Hej Aguś :)

Śliczne spacerowe foty :loveu: Sebek robił czy Ty miałaś aparat w ręce?

Szkoda, że moja Tora nie ma stałego towarzysza zabaw :-(

Hejka ;)

dziekuje  :loveu: Sebek robił , ja się na spacer z psami nie wybieram bo bym chyba co 10 min musiala robić przystanek na siku , a dzsiaj to juz mnie tak cisnie na pęcherz że najchętniej bym z kibla nie schodziła a ide i sikam jak bym chciała a nie mogła  :lmaa:

Tylko na zdjęciach wygląda tak jak by One się bawiły , taka "zabawa" trwa u niech minute , Neron wleci w Qwende ta odskoczy i jest zdjęcie , a jak jej sie chce to przebiegnie sie z nim chwile i na tyle zabawy , kto by sie tam zabawa przemęczał , może innych tybki są skore do zabaw , ale Qwendi do takich nie należy  :nonono2: