*Magda* Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Najpierw musisz "śledzić wątek". Jeśli już go śledzisz, to wchodzisz ze swojego profilu w "lubiana zawartość" i tam masz nad wątkami "wyświetl opcje edycji", wybierasz wątek i na samym dole strony masz "wybierz akcję", wybierasz "przestań śledzić" i potwierdzasz ;) Wątek przestaje Ci się pojawiać w "lubiana zawartość". Nadal będziesz go widziała w "moja zawartość", ale to nie istotne, bo wchodzisz wtedy w wątki przez "lubianą zawartość" i już :) Quote
łamAga Posted September 16, 2014 Author Posted September 16, 2014 Ahaaaaaaaaa takie buty :D thx :loveu: a mała któraś z was moze w ciąży zgage ? kuźwa mnie to juz wszystko musi łapać , a jeśli to prawda ze zgaga oznacza ze dziecko będzie miało włosy po urodzeniu to moje ma je juz chyba do pasa :megagrin: Quote
*Magda* Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Ja miałam zgagę, ale nie było tragedii ;) Quote
marta1624 Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Mnie też wychodzi informacja o wirusów, więc wchodzi na własną odpowiedzialność ;) A Sebek genialny :D Quote
łamAga Posted September 16, 2014 Author Posted September 16, 2014 Ja miałam zgagę, ale nie było tragedii ;) Mnie od 3 dni tak meczy że masakra , w nocy godzine sie meczyłam a teraz od południa to samo , chyba musze isc po migdały do biedronki ;) Mnie też wychodzi informacja o wirusów, więc wchodzi na własną odpowiedzialność ;) A Sebek genialny :D Ja tez ale jutro mam zamiar robić formata w laptopie to nie wiem czy pozniej bede ryzykowała z wchodzeniem w te linki ;) Nooo genialny , na prawde :look3: wiesz jak sie wystraszyłam ? usiadłam i nie wiedziałam co sie stało dopiero jak powiedział " qurwa Ty i te Twoje kubki z wodą , weź sie przesuń na moje miejsce i śpij " to do mnie troche dotarło , polozyłam sie i zasnęłam , ale ledwo co bo mnie wqurwiały mokre włosy :P Quote
łamAga Posted September 16, 2014 Author Posted September 16, 2014 dzisiaj juz nie bede zostawiała wody w kubku ;P własnie sie napiłam wody Jan z zainfekowanego kraniku , bo był w pokoju jak było pryskane , rano ugotowałam wode i umyłam nią ten kranik , mam nadzieje ze nic mi nie będzie ;P ja powinnam mieć "schiza" w nicku a nie ŁamAga :P Quote
łamAga Posted September 16, 2014 Author Posted September 16, 2014 Nie wiem skąd mam na kompie 8 857 zdjęć , bedzie mi sie to godzine chyba kopiowało :mellow: Quote
*Magda* Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Mam nick dla Ciebie: zeschizowana łamAga :diabloti: Quote
*Magda* Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 To kiedy zmiana :razz: Ja chyba wrócę do starego w następnym miesiącu ;) Quote
łamAga Posted September 16, 2014 Author Posted September 16, 2014 A ja w ogóle nie zmienię :P jakoś się tak przyzwyczaiłam do mojego nicku ;) Quote
łamAga Posted September 17, 2014 Author Posted September 17, 2014 No to chcąc nie chcąc musze dodać reszte zdjęć bo po formacie mi znikną z lapka ;) cdn ..... Quote
agaga21 Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 ale szaleństwo! w ogóle fajne macie miejsca spacerowe-duża otwarta przestrzeń, wszystko widać dookoła i spokojnie psy można puścić luzem. Quote
łamAga Posted September 17, 2014 Author Posted September 17, 2014 ale szaleństwo! w ogóle fajne macie miejsca spacerowe-duża otwarta przestrzeń, wszystko widać dookoła i spokojnie psy można puścić luzem. Przestrzeń fajna i duża ale bardzo dużo tam spacerowiczów , jak było wszystko zarośniete to i tak nie można było za bardzo psow puścić , teraz jest pokoszone i poorane to jest w miare fajnie , ale i tak wolę jak Neron ma kaganiec założony bo jak dojrzy gdzies sarne to leci i nic go nie odwoła więc lepiej żeby pysk miał zabezpieczony ;) Kurcze laptop mi nawala , trzeba zrobić formata , teraz mi telefon chyba siadł bo dzwięku nie slychac coś chyba padło :mellow: wszystko się wali i jak tu nie popadac w depresje :wacko: 1 Quote
maxishine. Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 Przeprowadzam się do was, tereny lepsze od moich :P Quote
*Magda* Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 Hej Aguś :) Śliczne spacerowe foty :loveu: Sebek robił czy Ty miałaś aparat w ręce? Szkoda, że moja Tora nie ma stałego towarzysza zabaw :-( Quote
łamAga Posted September 17, 2014 Author Posted September 17, 2014 Przeprowadzam się do was, tereny lepsze od moich :P zapraszam :P Hej Aguś :) Śliczne spacerowe foty :loveu: Sebek robił czy Ty miałaś aparat w ręce? Szkoda, że moja Tora nie ma stałego towarzysza zabaw :-( Hejka ;) dziekuje :loveu: Sebek robił , ja się na spacer z psami nie wybieram bo bym chyba co 10 min musiala robić przystanek na siku , a dzsiaj to juz mnie tak cisnie na pęcherz że najchętniej bym z kibla nie schodziła a ide i sikam jak bym chciała a nie mogła :lmaa: Tylko na zdjęciach wygląda tak jak by One się bawiły , taka "zabawa" trwa u niech minute , Neron wleci w Qwende ta odskoczy i jest zdjęcie , a jak jej sie chce to przebiegnie sie z nim chwile i na tyle zabawy , kto by sie tam zabawa przemęczał , może innych tybki są skore do zabaw , ale Qwendi do takich nie należy :nonono2: Quote
Recommended Posts