marta1624 Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 [quote name='dOgLoV']cos Ty moj brat jak gdzies przeczytał jak paulina była w 8smym miesiącu ciąży że nie drażni się kobiecych piersi bo można przyspieszyć poród to powiedzial jej że ma się do niego nie zbliżać :evil_lol: normalnie jaja są z moim bratem niesamowite :evil_lol:[/QUOTE] To teraz może się zbiżać, może przyspieszy Stasia :D Quote
łamAga Posted August 20, 2014 Author Posted August 20, 2014 [quote name='marta1624']To teraz może się zbiżać, może przyspieszy Stasia :D[/QUOTE] No teraz tak :evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 [quote name='dOgLoV']cos Ty moj brat jak gdzies przeczytał jak paulina była w 8smym miesiącu ciąży że nie drażni się kobiecych piersi bo można przyspieszyć poród to powiedzial jej że ma się do niego nie zbliżać :evil_lol: normalnie jaja są z moim bratem niesamowite :evil_lol:[/QUOTE] Czyli teraz to już MUSI :diabloti: [quote name='dOgLoV']No teraz tak :evil_lol:[/QUOTE] Napisz mu i przypomnij, to może do północy zdążą :D Quote
łamAga Posted August 20, 2014 Author Posted August 20, 2014 Może by zdążyli , kto ich tam wie co Oni robili jak brat z nocki wrócił :evil_lol: Quote
marta1624 Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 [quote name='dOgLoV']Może by zdążyli , kto ich tam wie co Oni robili jak brat z nocki wrócił :evil_lol:[/QUOTE] Lepiej nie wiedzieć :D Quote
łamAga Posted August 20, 2014 Author Posted August 20, 2014 [quote name='marta1624']Lepiej nie wiedzieć :D[/QUOTE] im mniej sie wie tym lepiej się śpi :evil_lol: chociaz po tych dwóch zboczeńcach wszystkiego można się spodziewać :eviltong: Quote
*Magda* Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 [quote name='dOgLoV']im mniej sie wie tym lepiej się śpi :evil_lol: chociaz po tych dwóch zboczeńcach wszystkiego można się spodziewać :eviltong:[/QUOTE] Święta się odezwała :diabloti: Quote
łamAga Posted August 20, 2014 Author Posted August 20, 2014 [quote name='magdabroy']Święta się odezwała :diabloti:[/QUOTE] ej ja zboczona nie jestem :eviltong: Quote
*Magda* Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 [quote name='dOgLoV']ej ja zboczona nie jestem :eviltong:[/QUOTE] Ta :diabloti: A w rr to tylko ja się udzielam :eviltong: Quote
łamAga Posted August 20, 2014 Author Posted August 20, 2014 [quote name='magdabroy']Ta :diabloti: A w rr to tylko ja się udzielam :eviltong:[/QUOTE] Ja tylko podczytuje :eviltong: a te obrazki to ktoś za mnie wstawia :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 20, 2014 Author Posted August 20, 2014 [quote name='magdabroy']Pewnie to Sebek :diabloti::eviltong:[/QUOTE] pewnie nie bo go wiecznie nie ma w domu a ja sama jak taka pipa siedze :mad: Quote
*Magda* Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 [quote name='dOgLoV']pewnie nie bo go wiecznie nie ma w domu a ja sama jak taka pipa siedze :mad:[/QUOTE] No to bierz go za włosy (tylko jakieś inne niż na głowie :diabloti:) i do domu go :D Quote
łamAga Posted August 20, 2014 Author Posted August 20, 2014 [quote name='magdabroy']No to bierz go za włosy (tylko jakieś inne niż na głowie :diabloti:) i do domu go :D[/QUOTE] buahahahahha na głowie to On włosów nie ma chciałam zauważyć :evil_lol: za daleko , na rolki se pojechał :eviltong: Quote
*Magda* Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 [quote name='dOgLoV']buahahahahha [B]na głowie to On włosów nie ma[/B] chciałam zauważyć :evil_lol: za daleko , na rolki se pojechał :eviltong:[/QUOTE] Dlatego napisałam, że włosy z innego miejsca niż głowa :diabloti: Quote
marta1624 Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 [quote name='dOgLoV']buahahahahha na głowie to On włosów nie ma chciałam zauważyć :evil_lol: za daleko , na rolki se pojechał :eviltong:[/QUOTE] Po co na rolki- ty zboczona, on nie lepszy... W domu mógł zostać :D Quote
łamAga Posted August 20, 2014 Author Posted August 20, 2014 [quote name='magdabroy']Dlatego napisałam, że włosy z innego miejsca niż głowa :diabloti:[/QUOTE] nie zasłużył :eviltong: [quote name='marta1624']Po co na rolki- ty zboczona, on nie lepszy... W domu mógł zostać :D[/QUOTE] On woli rolki , co środe jedzie na przejazd rolkowy , mało tego wczoraj też był :mad:i nie zdziwie sie jak przyjedzie i powie ze jutro te pojedzie , to go chyba jasna cholera strzeli :mad: Quote
*Magda* Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 Schowaj mu rolki :diabloti: A jak zapyta gdzie są, to powiedz, że Qwendi zjadła :evil_lol: Quote
marta1624 Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 [quote name='dOgLoV']nie zasłużył :eviltong: On woli rolki , co środe jedzie na przejazd rolkowy , mało tego wczoraj też był :mad:i nie zdziwie sie jak przyjedzie i powie ze jutro te pojedzie , to go chyba jasna cholera strzeli :mad:[/QUOTE] Z żoną powinien posiedzieć :mad: Chociaż lepiej nie za dużo z tobą nie siedzi bo jeszcze urodzisz :D Aga nie straszę, dostałam to od kumpeli: [url]http://m.czujesz.to/gag/22085[/url] Quote
łamAga Posted August 20, 2014 Author Posted August 20, 2014 [quote name='magdabroy']Schowaj mu rolki :diabloti: A jak zapyta gdzie są, to powiedz, że Qwendi zjadła :evil_lol:[/QUOTE] Chyba by mnie zabil , siedzi przy nich cały czas :mad:a kolejne już licytuje na allegro tzn targuje z kolesiem bo koleś za duzo kasy za nie chce :roll: [quote name='marta1624']Z żoną powinien posiedzieć :mad: Chociaż lepiej nie za dużo z tobą nie siedzi bo jeszcze urodzisz :D Aga nie straszę, dostałam to od kumpeli: [URL]http://m.czujesz.to/gag/22085[/URL][/QUOTE] Cos czuje ze jak tak bedzie latał to prędzej urodzę :eviltong: Hahahaha jakie porównanie :evil_lol: jeszcze mnie nie straszysz , pokaż mi to dzien przed porodem :eviltong: Quote
marta1624 Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 Nie bój się, teraz to już za późno :D A on od dawna ma rolkową pasję? ;) Quote
łamAga Posted August 20, 2014 Author Posted August 20, 2014 [quote name='marta1624']Nie bój się, teraz to już za późno :D A on od dawna ma rolkową pasję? ;)[/QUOTE] No własnie , urodzić musze wiec .... w sumie to ja go troche do rolek popchnęłam , zanim zaszłam w ciąże troche jeździliśmy , mój kolega należy do takiej grupy "Rolkiostrów" i zawsze mnie namawial zebysmy przychodzili na przejazdy , ja zaszłam w ciąże i nie zdazyłam a Sebek zaczał chodzic bo sie okazalo ze koledzy mojego kolegi z którym jeżdzą razem pracują w tej firmie co Sebek , no i teraz tak sie wkręcił że caly czas chodzi na rolki :mad: Quote
marta1624 Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 [quote name='dOgLoV']No własnie , urodzić musze wiec .... w sumie to ja go troche do rolek popchnęłam , zanim zaszłam w ciąże troche jeździliśmy , mój kolega należy do takiej grupy "Rolkiostrów" i zawsze mnie namawial zebysmy przychodzili na przejazdy , ja zaszłam w ciąże i nie zdazyłam a Sebek zaczał chodzic bo sie okazalo ze koledzy mojego kolegi z którym jeżdzą razem pracują w tej firmie co Sebek , no i teraz tak sie wkręcił że caly czas chodzi na rolki :mad:[/QUOTE] I masz babo placek :D A chciałaś dobrze :D Quote
łamAga Posted August 20, 2014 Author Posted August 20, 2014 [quote name='marta1624']I masz babo placek :D A chciałaś dobrze :D[/QUOTE] no , ale ja sobie to odbije :eviltong: Quote
marta1624 Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 [quote name='dOgLoV']no , ale ja sobie to odbije :eviltong:[/QUOTE] Zostawisz Sebka z niemowlakiem i pójdziesz na rolki? :D Quote
Recommended Posts