Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='marta1624']Ale chyba nie aż tak :D[/QUOTE]

ale podobnie :diabloti:

[quote name='marta.k9080']siemka :p[/QUOTE]

[quote name='Yuki_']Dzień doberek :)[/QUOTE]

hej laski ;)
[quote name='Dioranne']Doberek! ;)

Dokładnie. Ostatnio widziałam w sklepie chłopca gdzieś 6-letniego, który wręcz darł się na swoją mamę w stylu [I]ja nie chciałem tego chciałem tamto![/I] Tylko czekałam, aż dopowie 'głupia babo', tak wrzeszczał. :evil_lol:[/QUOTE]

To tak jak moja 3 letnia siostrzenica Marysia , jak na obiad są ziemniaki to Ona chciała kasze , jak jest kasza to Ona chciała makaron , jak jest makaron to Ona chciała frytki :evil_lol: a najlepsze jest jak się kąpie i wyjdzie z wanienki i mówi
" mamusiu długo się kąpałam?" siostra jej powie " długo " to jest godzina ryku bo Ona chciała krótko , a jak jej powie "krótko" to jest godzina ryku bo Ona chciała długo :evil_lol:

Posted

[quote name='marta1624']Marysia jest super :D :loveu:[/QUOTE]

ciekawe jak Ona z takimi wymaganiami sobie w przedszkolu poradzi :evil_lol: tzn panie z nią :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

ja bym bachora zamknęła w komórce jakby się wymądrzał :diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']ja bym bachora zamknęła w komórce jakby się wymądrzał :diabloti:[/QUOTE]

Ja sobie zbuduję drewutnie i będe za kare wysyłać do drewutni jak Emila wysyłali w jednym filmie :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']
gdybys miała bliżej nie musiala byś mieć opiekunki :eviltong:[/QUOTE]

Nie da się, bo u mnie wszyscy "pracujący" :eviltong:

[quote name='marta.k9080']ja bym bachora zamknęła w komórce jakby się wymądrzał :diabloti:[/QUOTE]

[quote name='dOgLoV']Ja sobie zbuduję drewutnie i będe za kare wysyłać do drewutni jak Emila wysyłali w jednym filmie :evil_lol:[/QUOTE]

"[I]Emil!!! do drewutni!!![/I]" :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']Nie da się, bo u mnie wszyscy "pracujący" :eviltong:
"[I]Emil!!! do drewutni!!![/I]" :diabloti:[/QUOTE]

chyba że :evil_lol:

super był ten film :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Aga, szukasz kombinezonu dla Fabiana czy tylko "dla koleżanki"? :diabloti:[/QUOTE]

Dla koleżanki :evil_lol:

ja mam dwa kombinezony plus jeden co bratowa kupiła dla Stasia albo nawet i dwa:evil_lol:

raz był taki wysyp kombinezonów w lumpku że masakra , ale same pajace , dwu częściowych jeszcze nie trafiłam :)

Posted

Dla takich małych dzieci przeważnie są jednoczęściowe ;)
I dla takiego maluszka taki jest lepszy, bo nic go nigdzie nie podwieje ;)

W zeszłym roku, jak kupiłam młodemu dwu częściowy, to było o tyle dobre, że kurtka ma dodatkowy "ściągacz" i też nic go nie miało szansy podwiać :)
Mam nadzieję, że w tym roku uda mi się też kupić coś tego typu :)

Posted

[quote name='magdabroy']Dla takich małych dzieci przeważnie są jednoczęściowe ;)
I dla takiego maluszka taki jest lepszy, bo nic go nigdzie nie podwieje ;)

W zeszłym roku, jak kupiłam młodemu dwu częściowy, to było o tyle dobre, że kurtka ma dodatkowy "ściągacz" i też nic go nie miało szansy podwiać :)
Mam nadzieję, że w tym roku uda mi się też kupić coś tego typu :)[/QUOTE]

Może dlatego nie mogę znaleźć dwu częściowych w lumpku , wiadomo ze teraz to mi sie nie na wiele zdaja bo jak urodze to bedzie zimno i jedynie gdzie będe z takim maleństwem wychodzić to do lekarza na jakieś kontrole , a jak juz bedzie taki większy to się zacznie ciepło robić :lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Jak nie będzie ulewy, to wychodź z nim codziennie ;)
Theoś wychodził praktycznie w każdą pogodę, odkąd skończył tydzień :)[/QUOTE]

a jak bedzie mroźna zima ? -10 , -15 ? chyba będe się troszkę bała , jedynie gdzies tutaj miedzy domkami rundka ....

Posted

Do -10 możesz wychodzić, tylko kup krem do buźki "na zimno i wiatr" ;)
Oczywiście, nic na siłę, bo czasem dorosłemu się nie chce wychodzić :evil_lol:
Chodzi tylko o to, żebyś nie słuchała jakiś dobrych rad typu, że za zimno, za gorąco, za mokro itp.
My mieliśmy zakaz wychodzenia z Theosiem tylko jak gorączkował ;)
A jak miał np. sam katar i kaszel, to lekarz i tak kazał z nim wychodzić na spacery :)
Wiadomo, że jak pogoda nie sprzyja spacerowaniu, to nie wychodzi się z dzieckiem na 2-3h :roll:
Ale chociaż na 15 minut lepiej wyjść ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Do -10 możesz wychodzić, tylko kup krem do buźki "na zimno i wiatr" ;)
Oczywiście, nic na siłę, bo czasem dorosłemu się nie chce wychodzić :evil_lol:
Chodzi tylko o to, żebyś nie słuchała jakiś dobrych rad typu, że za zimno, za gorąco, za mokro itp.
My mieliśmy zakaz wychodzenia z Theosiem tylko jak gorączkował ;)
A jak miał np. sam katar i kaszel, to lekarz i tak kazał z nim wychodzić na spacery :)
Wiadomo, że jak pogoda nie sprzyja spacerowaniu, to nie wychodzi się z dzieckiem na 2-3h :roll:
Ale chociaż na 15 minut lepiej wyjść ;)[/QUOTE]

No ja tam nie zamierzam słuchać a już na pewno nie teściowej , jej sposób wychowywnia dzieci w ogóle mi sie nie podoba , coś czuje że będą wojny :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']Już bliżej niż dalej ;)
Pamiętaj, że całkiem nie dawno próbowałaś mi wmówić, że nie jesteś w ciąży :diabloti:[/QUOTE]

No pamietam , wydaje sie jak by to wczoraj było , a mimo to mi sie strasznie ciągnie , u kogoś juz inaczej , chwile przed moja ciąża moja sasiadka zaszła w ciąże i wczoraj wstawiła zdjęcie ze swoją Basią a to tak niedawno było , a moja ciąża była zaraz za nią a mi się dłuzy jak nie wiem :roll:

Posted

[quote name='marta1624']Aga jeszcze trochę wytrzymasz ;)[/QUOTE]

Mam nadzieje ;)

a Ty za pozno włazisz , ja własnie ide sie kapac i spac bo o 7dmej cza wstać , pan ginekolog czeka :evil_lol: a raczej ja poczekam 3h na poczekalni ;)

dobranoc ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']To na pewno nie :evil_lol: ale już i tak chce 9 miesiąc i[B] poród[/B] :evil_lol:[/QUOTE]
uwierz mi, że nie chcesz......................:diabloti: