Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Znam takie 'niebezpieczne' dzieci. Jak przyjeżdżają to bardzo cieszę się, że pies dzieci nie lubi, bo mam pretekst, żeby zamknąć się w pokoju na górze i być od nich jak najdalej. :p Toleruję tylko te w miarę ogarnięte, które nie wydrą się na cały sklep i nie będą się tarzać po podłodze, bo mama zabawki nie kupiła. :evil_lol:

Posted

Mój brat mi kiedyś powiedział że przestanie dawac gabi ( swoją córke ) do nas na wakacje bo co od nas wraca i idą do sklepu to jest akcja
" -ja chce to
- nie mam pieniążków
- a ciocia to by mi kupiła " :evil_lol:

wiem jestem bardzo wychowawcza , no ale cóż , dziadkowie , ciocie i wujkowie są po to żeby rozpieszczać :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']Mój brat mi kiedyś powiedział że przestanie dawac gabi ( swoją córke ) do nas na wakacje bo co od nas wraca i idą do sklepu to jest akcja
" -ja chce to
- nie mam pieniążków

wiem jestem bardzo wychowawcza , no ale cóż , dziadkowie , ciocie i wujkowie są po to żeby rozpieszczać :evil_lol:[/QUOTE]
Jak Fabiana będziesz tak rozpieszczać to się ucieszy :D

Posted

[quote name='marta1624']Jak Fabiana będziesz tak rozpieszczać to się ucieszy :D[/QUOTE]

Nie , fabiana będą jego dziadkowie , ciotki i wujkowie rozpieszczac :eviltong:

chociaż moze nie bo ja rozpiwszczałam Gabi nie mając swoich dzieci a teraz moje rodzenstwo juz maja swoje dzieci wiec mojego rozpieszczac tez nie będą :mad: :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']Nie , fabiana będą jego dziadkowie , ciotki i wujkowie rozpieszczac :eviltong:

chociaż moze nie bo ja rozpiwszczałam Gabi nie mając swoich dzieci a teraz moje rodzenstwo juz maja swoje dzieci wiec mojego rozpieszczac tez nie będą :mad: :eviltong:[/QUOTE]
To ja przyjadę i go będę rozpieszczać :D

Posted

[quote name='marta1624']To ja przyjadę i go będę rozpieszczać :D[/QUOTE]

super :multi:

a ja i tak będę Stasia rozpieszczac bo będzie najmłodszy w rodzinie :evil_lol:

Posted

[quote name='marta1624']Do czasu :D[/QUOTE]

Pewnie tak :evil_lol:

ale juz mógł by się urodzić , dzisiaj jak bratowa leżała na łóżku na boku to normalnie wyglądało jak by dzieciak obok niej leżał , taki juz opadnięty ten brzuchol ma :lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']Pewnie tak :evil_lol:

ale juz mógł by się urodzić , dzisiaj jak bratowa leżała na łóżku na boku to normalnie wyglądało jak by dzieciak obok niej leżał , taki juz opadnięty ten brzuchol ma :lol:[/QUOTE]
Jeszcze troszkę, bliżej niż dalej ;)

Posted

Takie coś to pół biedy. Sama jestem rozpieszczona przez dziadków i wujostwo od strony mamy, które traktowało mnie jak swoją wnuczkę (ich wnuk urodził się 7 lat po mnie). Ogólnie byłam rozpieszczana, bo czekano na mnie 10 lat. :cool3: Ale jak czegoś nie dostałam to nie darłam się tak, że cały sklep słyszał. Jak już w przedszkolu byłam to takie 'wycie' małych dzieci mnie wkurzało. Na razie jakiegoś mega fajnego dziecka nie spotkałam, większość tych, które poznałam miało swoich ewentualnych opiekunów głęboko w d. Pamiętam ze swojego dzieciństwa (noo wiem, że jeszcze jestem dzieckiem, ale o to 'młodsze' dzieciństwo chodzi :evil_lol:), że jak przychodzili do mnie siostrzeńcy i siostrzenice zawsze panowała zasada, że 'starszy ma pierwszeństwo' itp. Teraźniejsze dzieciaki jakieś takie inne są. Tak przynajmniej wynika z moich obserwacji. :lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']Mój brat mi kiedyś powiedział że przestanie dawac gabi ( swoją córke ) do nas na wakacje bo co od nas wraca i idą do sklepu to jest akcja
" -ja chce to
- nie mam pieniążków

wiem jestem bardzo wychowawcza , no ale cóż , dziadkowie , ciocie i wujkowie są po to żeby rozpieszczać :evil_lol:[/QUOTE]

Dobrze, że ciocie, wujkowie i dziadkowie mieszkają 1000km od Theodora :diabloti:

Hejka Aga :)

Posted

[quote name='Dioranne']Takie coś to pół biedy. Sama jestem rozpieszczona przez dziadków i wujostwo od strony mamy, które traktowało mnie jak swoją wnuczkę (ich wnuk urodził się 7 lat po mnie). Ogólnie byłam rozpieszczana, bo czekano na mnie 10 lat. :cool3: Ale jak czegoś nie dostałam to nie darłam się tak, że cały sklep słyszał. Jak już w przedszkolu byłam to takie 'wycie' małych dzieci mnie wkurzało. Na razie jakiegoś mega fajnego dziecka nie spotkałam, większość tych, które poznałam miało swoich ewentualnych opiekunów głęboko w d. Pamiętam ze swojego dzieciństwa (noo wiem, że jeszcze jestem dzieckiem, ale o to 'młodsze' dzieciństwo chodzi :evil_lol:), że jak przychodzili do mnie siostrzeńcy i siostrzenice zawsze panowała zasada, że 'starszy ma pierwszeństwo' itp. Teraźniejsze dzieciaki jakieś takie inne są. Tak przynajmniej wynika z moich obserwacji. :lol:[/QUOTE]

Mnie też wkurzają dzisiejsze dzieciaki , ale duzo zalezy od tego że są beztrosko wychowane , myślą że wszystko im się należy i w ogóle takie jakies pyskate są :lol:

[quote name='marta1624']Hejka Aga ;)[/QUOTE]

Hejka ;)

[quote name='magdabroy']Dobrze, że ciocie, wujkowie i dziadkowie mieszkają 1000km od Theodora :diabloti:

Hejka Aga :)[/QUOTE]

hejka ;)

gdybys miała bliżej nie musiala byś mieć opiekunki :eviltong:

Posted

Doberek! ;)
[quote name='dOgLoV']Mnie też wkurzają dzisiejsze dzieciaki , ale duzo zalezy od tego że są beztrosko wychowane , myślą że wszystko im się należy i w ogóle takie jakies pyskate są :lol:[/QUOTE]
Dokładnie. Ostatnio widziałam w sklepie chłopca gdzieś 6-letniego, który wręcz darł się na swoją mamę w stylu [I]ja nie chciałem tego chciałem tamto![/I] Tylko czekałam, aż dopowie 'głupia babo', tak wrzeszczał. :evil_lol: