*Magda* Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 No to poszukam czegoś innego niż pościel :eviltong: A potem już będziesz musiała mi podać adres :diabloti: Quote
łamAga Posted August 15, 2014 Author Posted August 15, 2014 [quote name='magdabroy']No to poszukam czegoś innego niż pościel :eviltong: A potem już będziesz musiała mi podać adres :diabloti:[/QUOTE] Juz mnie tak nie rozpieszczaj bo się przyzwyczaje :loveu: Quote
*Magda* Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Właśnie dlatego będziesz musiała mi w miarę szybko podać adres ;) Bo jak nie, to obawiam się, że pójdę z torbami :evil_lol: Za dużo ładnych rzeczy widzę dla takich małych dzieci :oops::loveu: Quote
łamAga Posted August 15, 2014 Author Posted August 15, 2014 [quote name='magdabroy']Właśnie dlatego będziesz musiała mi w miarę szybko podać adres ;) Bo jak nie, to obawiam się, że pójdę z torbami :evil_lol: Za dużo ładnych rzeczy widzę dla takich małych dzieci :oops::loveu:[/QUOTE] Koniecznie musisz omijac takie działy :evil_lol: ja też nie potrafie przejśc obojętnie koło działu dziecięcego , masakra jakaś , chyba tylko kobiety pozbawione instynktu macierzyńskiego nie mają takich problemów jak My :evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Ciężko mijać takie działy :eviltong: Dziś kupiłam Theosiowi kilka bluzek na długi rękaw, a obok były rzeczy dla maluszków :loveu: Quote
łamAga Posted August 15, 2014 Author Posted August 15, 2014 [quote name='magdabroy']Ciężko mijać takie działy :eviltong: Dziś kupiłam Theosiowi kilka bluzek na długi rękaw, a obok były rzeczy dla maluszków :loveu:[/QUOTE] Ja podejrzewam będe miała ten sam problem , fabian bedzie duzy a ja nadal bede patrzyła na małe ciuszki :mad: ide do lumka i wiem że ogrodniczek jeansowych mam juz chyba z 30 par ale jak widze ładne to i tak biore :roll: Quote
*Magda* Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Nie łam się ;) Ja mam 5 kartonów (takich do przeprowadzek) ciuszków po Theosiu :oops: A to są rozmiary 56-86, więc strach myśleć co i ile się jeszcze nazbiera :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 15, 2014 Author Posted August 15, 2014 [quote name='magdabroy']Nie łam się ;) Ja mam 5 kartonów (takich do przeprowadzek) ciuszków po Theosiu :oops: A to są rozmiary 56-86, więc strach myśleć co i ile się jeszcze nazbiera :evil_lol:[/QUOTE] Ale popatrz na to z tej strony , że jak byś zaszła w ciąże , i bedziesz miała drugiego chłopca to już wszystko będziesz miała :evil_lol: A ja znowu popadam w paranoje czy moje dziecko urodzi się zdrowe jak używam tych kropli :placz: żebym tylko na noc musiała kropic ale ja po 3 razy dziennie jeszcze musze sobie dokropić , co prawda zazwyczaj tylko jedną dawke i to do jednej dziurki ale zawsze :placz: jak ja chce już listopad :placz: Quote
łamAga Posted August 15, 2014 Author Posted August 15, 2014 [quote name='magdabroy']Będzie zdrowe :calus:[/QUOTE] Oby :calus: Pylenie dopiero się zaczeło i potrwa co najmniej do końca wrzesnia , chyba oszaleje z nerwów jak całą ciaze bede musiała stosować te krople :roll: teoretycznie w sobote powinna wrócić moja kuzynka z wakacji , wezme od niej namiary na tą alergolog w ostrzeszowie i zobaczymy co Ona mi powie :roll: Quote
łamAga Posted August 15, 2014 Author Posted August 15, 2014 [quote name='marta1624']Aga na pewno będzie zdrowe ;)[/QUOTE] kochane jesteście że mnie pocieszacie :calus: Quote
marta1624 Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 [quote name='dOgLoV']kochane jesteście że mnie pocieszacie :calus:[/QUOTE] Zobaczysz że tak będzie :calus: Quote
*Magda* Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Aguś, firmy farmaceutyczne muszą pisać takie ostrzeżenia na lekach, nawet jeśli ryzyko jest 1:1000000 ;) Quote
łamAga Posted August 15, 2014 Author Posted August 15, 2014 [quote name='magdabroy']Aguś, firmy farmaceutyczne muszą pisać takie ostrzeżenia na lekach, nawet jeśli ryzyko jest 1:1000000 ;)[/QUOTE] ja wiem , ale xylometazolin który jest składnikiem otrivinu niby źle wpływa na łożysko czy coś tam :roll: a inne krople mi po prostu nie pomagają :roll: Quote
*Monia* Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Jak nie odziedziczy alergii to będzie zdrowe ;). Krople do nosa chyba działają miejscowo i nie przedostają się do całego organizmu, więc nie powinno być zagrożenia. Malutkie ciuszki są śliczne. Też zawsze lubiłam je oglądać w sklepach, ale jak już kupiłam chrześniakowi jak był mały to się okazywały za małe. Po 3 razach dałam sobie spokój :roll:. I jak tam? Popadało trochę? Quote
łamAga Posted August 15, 2014 Author Posted August 15, 2014 [quote name='*Monia*']Jak nie odziedziczy alergii to będzie zdrowe ;). Krople do nosa chyba działają miejscowo i nie przedostają się do całego organizmu, więc nie powinno być zagrożenia. Malutkie ciuszki są śliczne. Też zawsze lubiłam je oglądać w sklepach, ale jak już kupiłam chrześniakowi jak był mały to się okazywały za małe. Po 3 razach dałam sobie spokój :roll:. I jak tam? Popadało trochę?[/QUOTE] Podobno działają miejscowo , ale lekarze straszą że obkurczają macice czy coś tam , sama juz nie wiem co myśleć , psycha mi wariuje ;) Ja zawsze jak chrześniaczkom chcialam coś kupić to dzwoniłam i pytałam jaki rozmiar nosi żeby wtopy nie było :lol: Popadało , pogrzmiało i sobie poszło ;) Quote
*Magda* Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Ja za tydzień jadę na urodziny chrześniaka ;) Ma 6 lat i stwierdziłam, że koniec kupowania mu ubrań, zabawek itp. Uzgodniłam dziś przez telefon, z jego mamą, że dostanie skarbonkę, do niej dam mu kasę i kupi sobie za to sam co będzie chciał :p Quote
łamAga Posted August 15, 2014 Author Posted August 15, 2014 [quote name='magdabroy']Ja za tydzień jadę na urodziny chrześniaka ;) Ma 6 lat i stwierdziłam, że koniec kupowania mu ubrań, zabawek itp. Uzgodniłam dziś przez telefon, z jego mamą, że dostanie skarbonkę, do niej dam mu kasę i kupi sobie za to sam co będzie chciał :p[/QUOTE] i prawidłowo , bo takiemu dzieciakowi to nawet nie wiadomo co kupić ;) Quote
*Magda* Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 [quote name='dOgLoV']i prawidłowo , bo takiemu dzieciakowi to nawet nie wiadomo co kupić ;)[/QUOTE] Niby wiem, bo on lubi majsterkować ;) Więc wszelkiego rodzaju śrubokręty, młotki itp. są mile widziane :p Ale nie chcę, żeby coś mu się powtórzyło :shake: A już jest na tyle duży, że rozumie do czego są pieniądze ;) Quote
łamAga Posted August 15, 2014 Author Posted August 15, 2014 [quote name='magdabroy']Niby wiem, bo on lubi majsterkować ;) Więc wszelkiego rodzaju śrubokręty, młotki itp. są mile widziane :p Ale nie chcę, żeby coś mu się powtórzyło :shake: A już jest na tyle duży, że rozumie do czego są pieniądze ;)[/QUOTE] Dokładnie ;) tylko zeby nie rozmajsterkował tej skarbonki od razu :evil_lol: macie Marysieńke z kuzynek Sebastiankiem :lol: [IMG]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/t1.0-9/10603389_694459123974561_4993753163502176881_n.jpg[/IMG] Quote
*Magda* Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Ma podobny dywan do takiego jak ma Theoś :eviltong: I taką samą skrzynkę, tylko Theoś ma zielone :eviltong: Quote
łamAga Posted August 15, 2014 Author Posted August 15, 2014 [quote name='magdabroy']Ma podobny dywan do takiego jak ma Theoś :eviltong: I taką samą skrzynkę, tylko Theoś ma zielone :eviltong:[/QUOTE] te dywany są chyba bardzo popularne bo na dużej ilosci zdjęć w dzieciecyh pokojach widze taki :evil_lol: Marysia ma taką skrzynie ale różową czy czerwoną teraz nie pamietam , i też w niej cały czas siedzi :evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Z tych dywanów, dobrze się spiera plamy ;) Quote
Recommended Posts