Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='marta1624']Aleś dzisiaj późno wlazła na dogo :D[/QUOTE]

Rano byłam w miescie pozniej z bratem i bratowa troche posiedzielismy i dopiero wróciłam do domu ;)

[quote name='Naklejka']To że tybki mają wszystko w dupie to tylko pozory.
Moi znajomi nie wierzą, że Jestu potrafi pokazać zęby, bo on taki milusi i spokojny. Nie wierzyli, dopóki sami nie próbowali wejść na ogród :evil_lol:
Monika, MT nie mają górnej granicy wzrostu, także uważaj, żeby ci kuń z tego nie wyrósł :lol:[/QUOTE]

Qwendi ma wszystko w dooopie :evil_lol:

Posted

[quote name='marta1624']Ale ty się bawiłaś a ona już w ciąży była :D[/QUOTE]

Oj tam ja akurat się nie lubie bawić :eviltong: a początków ciazy sie w ogóle nie czuje :eviltong: tzn ona nie czuła bo ja do 4 miesiąca zdychałam :eviltong:

Posted

[quote name='marta1624']Dobre wymówki :D[/QUOTE]

dobra wymówka nie jest zła :evil_lol:

[quote name='Angi']Tobie dużo nie zostało :eviltong:[/QUOTE]

Jak nie dużo , 4 miechy to masakra :eviltong:

a dzisiaj znowu w lumpku nakupiłam ciuchów , moja bratowa i siostra to juz sie smieją jak wracam z miasta z reklamówkami :evil_lol: nie wiem czy Staś i nasz dzidziuś to wszystko wynosi :evil_lol:

Posted

Hej :)

[quote name='marta1624']Będą codziennie w czymś innym popylać :D[/QUOTE]

Jak będzie ulewanie albo lejąca się kupka :diabloti: to będzie przebierać kilka razy dziennie :eviltong:

Posted

[quote name='Angi']hejka ;)[/QUOTE]

hejka ;)

[quote name='magdabroy']Hej :)

Jak będzie ulewanie albo lejąca się kupka :diabloti: to będzie przebierać kilka razy dziennie :eviltong:[/QUOTE]

a to na pewno ale juz tyle mamy tych ciuszków ze szok , w sobote ide znowu na zakupy :evil_lol: tylko ze najwiecej mamy takich na "już" i nieco wiekszych na 3- 6miesięcy później juz sie będzie dokupywać na bieżąco ;)

[quote name='unikatowydiament']doberek Aga:)[/QUOTE]

Hejka ;)