*Magda* Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 [quote name='dOgLoV']A ile tak w ogóle Marta masz lat ?[/QUOTE] Ona młoda dupka ;) Pisał w mojej galerii, ale Ty ślepa jesteś :diabloti: Quote
marta1624 Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 [quote name='dOgLoV']Taki mega przystojniak :loveu: charakteru nie znam ale uj z charakterem buahahahaha[/QUOTE] Hahaha no tak. Liczy się wygląd :evil_lol: A nie znalazłam go :placz: Quote
marta1624 Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 Aaaa jest! Mam! Fakt przystojniak :p To charakter jest sprawą drugoplanową :) A mam 22 lata, pisałam już :eviltong: Quote
łamAga Posted March 7, 2014 Author Posted March 7, 2014 [quote name='magdabroy'] ale Ty ślepa jesteś :diabloti:[/QUOTE] wiem :diabloti: [quote name='marta1624']Hahaha no tak. Liczy się wygląd :evil_lol: A nie znalazłam go :placz:[/QUOTE] jeszcze znajdziesz :diabloti: [quote name='marta1624']Aaaa jest! Mam! Fakt przystojniak :p A mam 22 lata, pisałam już :eviltong:[/QUOTE] ale pamietaj , jest mój !!!! no i kawałek jeszcze jest Izy :evil_lol: ja z poczatku myslalam ze Ty męzatka z dziecmi jestes :diabloti: Quote
*Magda* Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 [quote name='dOgLoV'] ja z poczatku myslalam ze Ty męzatka z dziecmi jestes :diabloti:[/QUOTE] To dziecko jeszcze :evil_lol: Quote
marta1624 Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 [quote name='magdabroy']To dziecko jeszcze :evil_lol:[/QUOTE] Fajne określenie :eviltong: Nie ja bez męża, bez dzieci. A na fotce taki przystojniak.... :diabloti: Ty Aga Sebkiem się zajmij :diabloti: Quote
*Magda* Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 [quote name='marta1624']Fajne określenie :eviltong: Nie ja bez męża, bez dzieci. A na fotce taki przystojniak.... :diabloti: Ty Aga Sebkiem się zajmij :diabloti:[/QUOTE] No to teraz się o niego pozabijajcie: Ty, Aga i Iza :evil_lol: Quote
marta1624 Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 [quote name='magdabroy']No to teraz się o niego pozabijajcie: Ty, Aga i Iza :evil_lol:[/QUOTE] Będę walczyć jak lwica :eviltong: A on w ogóle wolny jest? Quote
*Magda* Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 [quote name='marta1624']Będę walczyć jak lwica :eviltong: A on w ogóle wolny jest?[/QUOTE] Tak :cool3: Quote
Guest wolfheart Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 bicie się o faceta jest poniżej godności ,to oni mają lać się o nas Quote
marta1624 Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 [quote name='marta.k9080']bicie się o faceta jest poniżej godności ,to oni mają lać się o nas[/QUOTE] No wiesz czasy się zmieniły. Teraz laski się biją o faceta :lol: I to jeszcze wirtualnie, przez dogo :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 [quote name='marta1624']No wiesz czasy się zmieniły. Teraz laski się biją o faceta :lol: I to jeszcze wirtualnie, przez dogo :evil_lol:[/QUOTE] już kiedyś wspominałam,że w tej kwestii jestem raczej staroświecka:evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 [quote name='magdabroy']Marta, ale z kim Piotrek ma się lać?![/QUOTE] ja tak ogólnie,nie o Piotrku akurat ;) Quote
marta1624 Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 [quote name='marta.k9080']już kiedyś wspominałam,że w tej kwestii jestem raczej staroświecka:evil_lol:[/QUOTE] Tak na serio pisząc to też staroświecka jestem, za facetem nie latam. Ale takiego Theosia w przyszłości planuję :loveu: Quote
marta1624 Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 O ile przeżyje z matką sklerotyczką, wariatką :) Bo mogę przypadkowo go gdzieś zostawić :diabloti: Quote
łamAga Posted March 7, 2014 Author Posted March 7, 2014 [quote name='marta1624']Fajne określenie :eviltong: Nie ja bez męża, bez dzieci. A na fotce taki przystojniak.... :diabloti: Ty Aga Sebkiem się zajmij :diabloti:[/QUOTE] Spadówa :eviltong: [quote name='magdabroy']No to teraz się o niego pozabijajcie: Ty, Aga i Iza :evil_lol:[/QUOTE] ja wygram :diabloti: [quote name='marta1624']Będę walczyć jak lwica :eviltong: A on w ogóle wolny jest?[/QUOTE] [quote name='magdabroy']Tak :cool3:[/QUOTE] Miałaś napisać że ma żone i 8senke dzieci :mad: moze by zrezygnowała haha [quote name='marta1624']No wiesz czasy się zmieniły. Teraz laski się biją o faceta :lol: I to jeszcze wirtualnie, przez dogo :evil_lol:[/QUOTE] to na kiedy sie ustawiamy ? :cool3: Quote
*Magda* Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 [quote name='marta1624']Tak na serio pisząc to też staroświecka jestem, za facetem nie latam. Ale[B] takiego Theosia[/B] w przyszłości planuję :loveu:[/QUOTE] Mój Theoś już teraz ma branie :loveu: [quote name='marta1624']O ile przeżyje z matką sklerotyczką :) Bo mogę przypadkowo go gdzieś zostawić :diabloti:[/QUOTE] :evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 [quote name='dOgLoV'] Miałaś napisać że ma żone i 8senke dzieci :mad: moze by zrezygnowała haha [/QUOTE] Kogo, w dzisiejszych czasach stać na 8 dzieci?! Quote
marta1624 Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 [quote name='dOgLoV']Spadówa :eviltong: ja wygram :diabloti: Miałaś napisać że ma żone i 8senke dzieci :mad: moze by zrezygnowała haha to na kiedy sie ustawiamy ? :cool3:[/QUOTE] Nawet teraz :evil_lol: Ty już Sebka wybrałaś, to co jeszcze szukasz :diabloti: A w 8 dzieci bym nie uwierzyła :lol: Quote
łamAga Posted March 7, 2014 Author Posted March 7, 2014 [quote name='magdabroy']Mój Theoś już teraz ma branie :loveu: :evil_lol:[/QUOTE] no ba :loveu: [quote name='magdabroy']Kogo, w dzisiejszych czasach stać na 8 dzieci?![/QUOTE] a czy to ważne :eviltong: Quote
łamAga Posted March 7, 2014 Author Posted March 7, 2014 [quote name='marta1624']Nawet teraz :evil_lol: Ty już Sebka wybrałaś, to co jeszcze szukasz :diabloti: A w 8 dzieci bym nie uwierzyła :lol:[/QUOTE] a nie moge mieć dwóch ? :diabloti: Quote
Recommended Posts