Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']Taki mega przystojniak :loveu: charakteru nie znam ale uj z charakterem buahahahaha[/QUOTE]

Hahaha no tak. Liczy się wygląd :evil_lol: A nie znalazłam go :placz:

Posted

[quote name='magdabroy']
ale Ty ślepa jesteś :diabloti:[/QUOTE]
wiem :diabloti:
[quote name='marta1624']Hahaha no tak. Liczy się wygląd :evil_lol: A nie znalazłam go :placz:[/QUOTE]

jeszcze znajdziesz :diabloti:

[quote name='marta1624']Aaaa jest! Mam! Fakt przystojniak :p A mam 22 lata, pisałam już :eviltong:[/QUOTE]

ale pamietaj , jest mój !!!! no i kawałek jeszcze jest Izy :evil_lol: ja z poczatku myslalam ze Ty męzatka z dziecmi jestes :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']To dziecko jeszcze :evil_lol:[/QUOTE]

Fajne określenie :eviltong: Nie ja bez męża, bez dzieci. A na fotce taki przystojniak.... :diabloti: Ty Aga Sebkiem się zajmij :diabloti:

Posted

[quote name='marta1624']Fajne określenie :eviltong: Nie ja bez męża, bez dzieci. A na fotce taki przystojniak.... :diabloti: Ty Aga Sebkiem się zajmij :diabloti:[/QUOTE]

No to teraz się o niego pozabijajcie: Ty, Aga i Iza :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

bicie się o faceta jest poniżej godności ,to oni mają lać się o nas

Posted

[quote name='marta.k9080']bicie się o faceta jest poniżej godności ,to oni mają lać się o nas[/QUOTE]

No wiesz czasy się zmieniły. Teraz laski się biją o faceta :lol: I to jeszcze wirtualnie, przez dogo :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='marta1624']No wiesz czasy się zmieniły. Teraz laski się biją o faceta :lol: I to jeszcze wirtualnie, przez dogo :evil_lol:[/QUOTE]

już kiedyś wspominałam,że w tej kwestii jestem raczej staroświecka:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Marta, ale z kim Piotrek ma się lać?![/QUOTE]

ja tak ogólnie,nie o Piotrku akurat ;)

Posted

[quote name='marta.k9080']już kiedyś wspominałam,że w tej kwestii jestem raczej staroświecka:evil_lol:[/QUOTE]
Tak na serio pisząc to też staroświecka jestem, za facetem nie latam. Ale takiego Theosia w przyszłości planuję :loveu:

Posted

[quote name='marta1624']Fajne określenie :eviltong: Nie ja bez męża, bez dzieci. A na fotce taki przystojniak.... :diabloti: Ty Aga Sebkiem się zajmij :diabloti:[/QUOTE]

Spadówa :eviltong:

[quote name='magdabroy']No to teraz się o niego pozabijajcie: Ty, Aga i Iza :evil_lol:[/QUOTE]

ja wygram :diabloti:

[quote name='marta1624']Będę walczyć jak lwica :eviltong: A on w ogóle wolny jest?[/QUOTE]

[quote name='magdabroy']Tak :cool3:[/QUOTE]

Miałaś napisać że ma żone i 8senke dzieci :mad: moze by zrezygnowała haha

[quote name='marta1624']No wiesz czasy się zmieniły. Teraz laski się biją o faceta :lol: I to jeszcze wirtualnie, przez dogo :evil_lol:[/QUOTE]

to na kiedy sie ustawiamy ? :cool3:

Posted

[quote name='marta1624']Tak na serio pisząc to też staroświecka jestem, za facetem nie latam. Ale[B] takiego Theosia[/B] w przyszłości planuję :loveu:[/QUOTE]

Mój Theoś już teraz ma branie :loveu:

[quote name='marta1624']O ile przeżyje z matką sklerotyczką :) Bo mogę przypadkowo go gdzieś zostawić :diabloti:[/QUOTE]

:evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']Spadówa :eviltong:

ja wygram :diabloti:

Miałaś napisać że ma żone i 8senke dzieci :mad: moze by zrezygnowała haha

to na kiedy sie ustawiamy ? :cool3:[/QUOTE]

Nawet teraz :evil_lol: Ty już Sebka wybrałaś, to co jeszcze szukasz :diabloti: A w 8 dzieci bym nie uwierzyła :lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Mój Theoś już teraz ma branie :loveu:

:evil_lol:[/QUOTE]

no ba :loveu:

[quote name='magdabroy']Kogo, w dzisiejszych czasach stać na 8 dzieci?![/QUOTE]

a czy to ważne :eviltong:

Posted

[quote name='marta1624']Nawet teraz :evil_lol: Ty już Sebka wybrałaś, to co jeszcze szukasz :diabloti: A w 8 dzieci bym nie uwierzyła :lol:[/QUOTE]

a nie moge mieć dwóch ? :diabloti: