Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']Najpierw, to ja muszę do pracy wrócić :eviltong:

A odnośnie kominiarza, to tu jest jeden koleś, któremu chyba brakuje piątek klepki :D
Kiedyś, na wynajętym mieszkaniu (1 piętro, ale wysokie, bo to stara kamienica była), coś mi w oknie śmignęło. Patrzę, a kominiarz na budynku obok, chodzi po dachu, takim spadzistym bez liny i bez innego zabezpieczenia :crazyeye: Odważy koleś ;)[/QUOTE]

No ten to odważny :-o ale ten co się zdecydował wejść do Agi też był odważny :lol:

Guest wolfheart
Posted

heeeeej:p
mam chipsy ,które wypaliłyby Ci przełyk:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

ja lubię takie:diabloti: ale po połowie paczki wymiękłam i zagryzam czekoladą:diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']ja lubię takie:diabloti: ale po połowie paczki wymiękłam i zagryzam czekoladą:diabloti:[/QUOTE]

Ostre chipsy, czekolada... I twój żołądek jeszcze daje radę? :lol:

Posted

Bogdan w zeszłym tygodniu kupił kebaby i jednego wziął ekstra ostry ;) Lubię ostre i nie mam problemów z jedzeniem takich rzeczy ;) Ale tego kebaba nie dało się zjeść :shake: Podzieliłam go na pół, dla nas obojga. Ja z tej swojej połówki zjadłam może 1/3, a Bogdan ugryzł chyba tylko raz :evil_lol: Kebab wylądował w śmieciach :roll:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='marta1624']Ostre chipsy, czekolada... I twój żołądek jeszcze daje radę? :lol:[/QUOTE]

nie,po chipsach cierpię jakbym się kamieni najadła,ale lubię ich smak i zjadam je mimo konsekwencji:diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']Bogdan w zeszłym tygodniu kupił kebaby i jednego wziął ekstra ostry ;) Lubię ostre i nie mam problemów z jedzeniem takich rzeczy ;) Ale tego kebaba nie dało się zjeść :shake: Podzieliłam go na pół, dla nas obojga. Ja z tej swojej połówki zjadłam może 1/3, a Bogdan ugryzł chyba tylko raz :evil_lol: Kebab wylądował w śmieciach :roll:[/QUOTE]

Hehe ja ostrego nie bardzo lubię :shake: Dla mnie nawet jadło w KFC jest za ostre :lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='marta1624']Jaka wytrwałość :evil_lol:[/QUOTE]

mam zapędy sado-maso :diabloti:

Posted

[quote name='kalyna']
My zdążyliśmy powiększyć jeden kojec, naprawić drugi, a Wy nadal Qwendi nie zrobiliście jednego :evil_lol:

Na tych zdjęciach nie wygląda jakby chciała kogoś pożreć :diabloti:[/QUOTE]

Powiedz to Sebkowi :roll:
Tybki tak potulnie się złoszczą :diabloti:

[quote name='marta1624']Hejka Aga z poranka :)[/QUOTE]

Hejka ;)

[quote name='magdabroy']

A odnośnie kominiarza, to tu jest jeden koleś, któremu chyba brakuje piątek klepki :D
Kiedyś, na wynajętym mieszkaniu (1 piętro, ale wysokie, bo to stara kamienica była), coś mi w oknie śmignęło. Patrzę, a kominiarz na budynku obok, chodzi po dachu, takim spadzistym bez liny i bez innego zabezpieczenia :crazyeye: Odważy koleś ;)[/QUOTE]

Bardzo nieodpowiedzialny kominiarz , mój kolega z pracy jak była u nas ta ślizgawka że wszystko było pokryte lodem wlazł na dach żeby komin przeczyścić :splat: wlazł oczywiście bez pasów , ale żeby jeszcze sie coś działo , to nie , nic nie dymiło , ale poszedł wlazł i spadł , w rezultacie ma dwie nogi złamane , ręke , miednice , połamane żebra i zapadnięte jedno płuco .... do dzisiaj leży na intensywnej .... lekarze którzy przyjechali na miejsce byli w szoku że przeżył ten upadek ehhh ....

[quote name='marta1624']No ten to odważny :-o ale ten co się zdecydował wejść do Agi też był odważny :lol:[/QUOTE]

ciekawe czy za pół roku nas odwiedzi :diabloti:

[quote name='unikatowydiament']witanko :)[/QUOTE]

hejka ;)

[quote name='marta.k9080']heeeeej:p
mam chipsy ,które wypaliłyby Ci przełyk:diabloti:[/QUOTE]

:crazyeye:

Posted

[quote name='marta.k9080']Layś Strong Piekielny Cheddar[/QUOTE]

ooooo brzmi rewelacyjnie :diabloti:

[quote name='marta.k9080']ja lubię takie:diabloti: ale po połowie paczki wymiękłam i zagryzam czekoladą:diabloti:[/QUOTE]

buahahahahahahhahahaha dobre :diabloti:

[quote name='marta1624']Ostre chipsy, czekolada... I twój żołądek jeszcze daje radę? :lol:[/QUOTE]

Myslisz że Ona ma jeszcze żołądek ? :lol:

[quote name='magdabroy']Bogdan w zeszłym tygodniu kupił kebaby i jednego wziął ekstra ostry ;) Lubię ostre i nie mam problemów z jedzeniem takich rzeczy ;) Ale tego kebaba nie dało się zjeść :shake: Podzieliłam go na pół, dla nas obojga. Ja z tej swojej połówki zjadłam może 1/3, a Bogdan ugryzł chyba tylko raz :evil_lol: Kebab wylądował w śmieciach :roll:[/QUOTE]

My jak idziemy na kebaba to Sebek czasami bierze z sosem diabelskim , Quwa jak On to je to białka w oczach ma czerwone , z nosa mu leci i cały czas kaszle :diabloti: ale najlepsze jest jak wieczorm albo na drugi dzien idzie do kibla buahahahahahha ogień z dupy i wyje z bólu :diabloti:

[quote name='marta1624']Hehe ja ostrego nie bardzo lubię :shake: Dla mnie nawet jadło w KFC jest za ostre :lol:[/QUOTE]

Ja kiedy sie skusiłam na skrzydełka z KFC , qulwa jakie były ostre :evil_lol:

[quote name='marta.k9080']mam zapędy sado-maso :diabloti:[/QUOTE]

To juz wiemy :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']
To juz wiemy :diabloti:[/QUOTE]

i Ty to lubisz:diabloti:

Posted

[quote name='marta1624']O Aga się pojawiła :) Kolega bardzo mądrze zrobił, nie ma co :shake:[/QUOTE]

tak mądrze że jak go dobrze poskładają to może będzie chodził .... szkoda mi go ale On zawsze miał takie dziwne pomysły :shake:

[quote name='marta.k9080']i Ty to lubisz:diabloti:[/QUOTE]

oczywiście :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']Można tylko życzyć mu zdrowia i trochę więcej rozumu na przyszłość ;)[/QUOTE]

taaaa , podobno go juz poskładali ale cały jest w gipsie , czasami człowiek zrobi cos głupiego i płaci za to ogromną cene :roll:

Posted

Jak będzie chodził, to spoko. Może czegoś go to nauczy ;) Ale jeśli będzie od kogoś zależny do końca życia, to chyba lepiej jakby nie przeżył wypadku :roll:

Posted

[quote name='magdabroy']Jak będzie chodził, to spoko. Może czegoś go to nauczy ;) Ale jeśli będzie od kogoś zależny do końca życia, to chyba lepiej jakby nie przeżył wypadku :roll:[/QUOTE]

Ale to juz nie jest najmłodszy koleś , ma chyba 50 lat wiec z tym chodzeniem to bedzie pewnie ciężko

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']Ale to juz nie jest najmłodszy koleś , ma chyba [B]50 lat[/B] wiec z tym chodzeniem to bedzie pewnie ciężko[/QUOTE]

stary a głupi