marta1624 Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 [quote name='magdabroy']Najpierw, to ja muszę do pracy wrócić :eviltong: A odnośnie kominiarza, to tu jest jeden koleś, któremu chyba brakuje piątek klepki :D Kiedyś, na wynajętym mieszkaniu (1 piętro, ale wysokie, bo to stara kamienica była), coś mi w oknie śmignęło. Patrzę, a kominiarz na budynku obok, chodzi po dachu, takim spadzistym bez liny i bez innego zabezpieczenia :crazyeye: Odważy koleś ;)[/QUOTE] No ten to odważny :-o ale ten co się zdecydował wejść do Agi też był odważny :lol: Quote
Guest wolfheart Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 heeeeej:p mam chipsy ,które wypaliłyby Ci przełyk:diabloti: Quote
marta1624 Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 [quote name='marta.k9080']heeeeej:p mam chipsy ,które wypaliłyby Ci przełyk:diabloti:[/QUOTE] Jakie?????? Już doczytałam u ciebie :) Quote
marta1624 Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 [quote name='marta.k9080']Layś Strong Piekielny Cheddar[/QUOTE] Dla mnie też za ostre :roll: Quote
Guest wolfheart Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 ja lubię takie:diabloti: ale po połowie paczki wymiękłam i zagryzam czekoladą:diabloti: Quote
marta1624 Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 [quote name='marta.k9080']ja lubię takie:diabloti: ale po połowie paczki wymiękłam i zagryzam czekoladą:diabloti:[/QUOTE] Ostre chipsy, czekolada... I twój żołądek jeszcze daje radę? :lol: Quote
*Magda* Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 Bogdan w zeszłym tygodniu kupił kebaby i jednego wziął ekstra ostry ;) Lubię ostre i nie mam problemów z jedzeniem takich rzeczy ;) Ale tego kebaba nie dało się zjeść :shake: Podzieliłam go na pół, dla nas obojga. Ja z tej swojej połówki zjadłam może 1/3, a Bogdan ugryzł chyba tylko raz :evil_lol: Kebab wylądował w śmieciach :roll: Quote
Guest wolfheart Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 [quote name='marta1624']Ostre chipsy, czekolada... I twój żołądek jeszcze daje radę? :lol:[/QUOTE] nie,po chipsach cierpię jakbym się kamieni najadła,ale lubię ich smak i zjadam je mimo konsekwencji:diabloti: Quote
marta1624 Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 [quote name='magdabroy']Bogdan w zeszłym tygodniu kupił kebaby i jednego wziął ekstra ostry ;) Lubię ostre i nie mam problemów z jedzeniem takich rzeczy ;) Ale tego kebaba nie dało się zjeść :shake: Podzieliłam go na pół, dla nas obojga. Ja z tej swojej połówki zjadłam może 1/3, a Bogdan ugryzł chyba tylko raz :evil_lol: Kebab wylądował w śmieciach :roll:[/QUOTE] Hehe ja ostrego nie bardzo lubię :shake: Dla mnie nawet jadło w KFC jest za ostre :lol: Quote
marta1624 Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 [quote name='marta.k9080']nie,po chipsach cierpię jakbym się kamieni najadła,ale lubię ich smak i zjadam je mimo konsekwencji:diabloti:[/QUOTE] Jaka wytrwałość :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 [quote name='marta1624']Jaka wytrwałość :evil_lol:[/QUOTE] mam zapędy sado-maso :diabloti: Quote
marta1624 Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 [quote name='marta.k9080']mam zapędy sado-maso :diabloti:[/QUOTE] To widać :diabloti: Quote
łamAga Posted March 6, 2014 Author Posted March 6, 2014 [quote name='kalyna'] My zdążyliśmy powiększyć jeden kojec, naprawić drugi, a Wy nadal Qwendi nie zrobiliście jednego :evil_lol: Na tych zdjęciach nie wygląda jakby chciała kogoś pożreć :diabloti:[/QUOTE] Powiedz to Sebkowi :roll: Tybki tak potulnie się złoszczą :diabloti: [quote name='marta1624']Hejka Aga z poranka :)[/QUOTE] Hejka ;) [quote name='magdabroy'] A odnośnie kominiarza, to tu jest jeden koleś, któremu chyba brakuje piątek klepki :D Kiedyś, na wynajętym mieszkaniu (1 piętro, ale wysokie, bo to stara kamienica była), coś mi w oknie śmignęło. Patrzę, a kominiarz na budynku obok, chodzi po dachu, takim spadzistym bez liny i bez innego zabezpieczenia :crazyeye: Odważy koleś ;)[/QUOTE] Bardzo nieodpowiedzialny kominiarz , mój kolega z pracy jak była u nas ta ślizgawka że wszystko było pokryte lodem wlazł na dach żeby komin przeczyścić :splat: wlazł oczywiście bez pasów , ale żeby jeszcze sie coś działo , to nie , nic nie dymiło , ale poszedł wlazł i spadł , w rezultacie ma dwie nogi złamane , ręke , miednice , połamane żebra i zapadnięte jedno płuco .... do dzisiaj leży na intensywnej .... lekarze którzy przyjechali na miejsce byli w szoku że przeżył ten upadek ehhh .... [quote name='marta1624']No ten to odważny :-o ale ten co się zdecydował wejść do Agi też był odważny :lol:[/QUOTE] ciekawe czy za pół roku nas odwiedzi :diabloti: [quote name='unikatowydiament']witanko :)[/QUOTE] hejka ;) [quote name='marta.k9080']heeeeej:p mam chipsy ,które wypaliłyby Ci przełyk:diabloti:[/QUOTE] :crazyeye: Quote
łamAga Posted March 6, 2014 Author Posted March 6, 2014 [quote name='marta.k9080']Layś Strong Piekielny Cheddar[/QUOTE] ooooo brzmi rewelacyjnie :diabloti: [quote name='marta.k9080']ja lubię takie:diabloti: ale po połowie paczki wymiękłam i zagryzam czekoladą:diabloti:[/QUOTE] buahahahahahahhahahaha dobre :diabloti: [quote name='marta1624']Ostre chipsy, czekolada... I twój żołądek jeszcze daje radę? :lol:[/QUOTE] Myslisz że Ona ma jeszcze żołądek ? :lol: [quote name='magdabroy']Bogdan w zeszłym tygodniu kupił kebaby i jednego wziął ekstra ostry ;) Lubię ostre i nie mam problemów z jedzeniem takich rzeczy ;) Ale tego kebaba nie dało się zjeść :shake: Podzieliłam go na pół, dla nas obojga. Ja z tej swojej połówki zjadłam może 1/3, a Bogdan ugryzł chyba tylko raz :evil_lol: Kebab wylądował w śmieciach :roll:[/QUOTE] My jak idziemy na kebaba to Sebek czasami bierze z sosem diabelskim , Quwa jak On to je to białka w oczach ma czerwone , z nosa mu leci i cały czas kaszle :diabloti: ale najlepsze jest jak wieczorm albo na drugi dzien idzie do kibla buahahahahahha ogień z dupy i wyje z bólu :diabloti: [quote name='marta1624']Hehe ja ostrego nie bardzo lubię :shake: Dla mnie nawet jadło w KFC jest za ostre :lol:[/QUOTE] Ja kiedy sie skusiłam na skrzydełka z KFC , qulwa jakie były ostre :evil_lol: [quote name='marta.k9080']mam zapędy sado-maso :diabloti:[/QUOTE] To juz wiemy :diabloti: Quote
marta1624 Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 O Aga się pojawiła :) Kolega bardzo mądrze zrobił, nie ma co :shake: Quote
Guest wolfheart Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 [quote name='dOgLoV'] To juz wiemy :diabloti:[/QUOTE] i Ty to lubisz:diabloti: Quote
łamAga Posted March 6, 2014 Author Posted March 6, 2014 [quote name='marta1624']O Aga się pojawiła :) Kolega bardzo mądrze zrobił, nie ma co :shake:[/QUOTE] tak mądrze że jak go dobrze poskładają to może będzie chodził .... szkoda mi go ale On zawsze miał takie dziwne pomysły :shake: [quote name='marta.k9080']i Ty to lubisz:diabloti:[/QUOTE] oczywiście :diabloti: Quote
*Magda* Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 Można tylko życzyć mu zdrowia i trochę więcej rozumu na przyszłość ;) Quote
łamAga Posted March 6, 2014 Author Posted March 6, 2014 [quote name='magdabroy']Można tylko życzyć mu zdrowia i trochę więcej rozumu na przyszłość ;)[/QUOTE] taaaa , podobno go juz poskładali ale cały jest w gipsie , czasami człowiek zrobi cos głupiego i płaci za to ogromną cene :roll: Quote
*Magda* Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 Jak będzie chodził, to spoko. Może czegoś go to nauczy ;) Ale jeśli będzie od kogoś zależny do końca życia, to chyba lepiej jakby nie przeżył wypadku :roll: Quote
łamAga Posted March 6, 2014 Author Posted March 6, 2014 [quote name='magdabroy']Jak będzie chodził, to spoko. Może czegoś go to nauczy ;) Ale jeśli będzie od kogoś zależny do końca życia, to chyba lepiej jakby nie przeżył wypadku :roll:[/QUOTE] Ale to juz nie jest najmłodszy koleś , ma chyba 50 lat wiec z tym chodzeniem to bedzie pewnie ciężko Quote
Guest wolfheart Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 [quote name='dOgLoV']Ale to juz nie jest najmłodszy koleś , ma chyba [B]50 lat[/B] wiec z tym chodzeniem to bedzie pewnie ciężko[/QUOTE] stary a głupi Quote
łamAga Posted March 6, 2014 Author Posted March 6, 2014 [quote name='marta.k9080']stary a głupi[/QUOTE] tak , to powiedzenie tutaj doskonale pasuje ;) Quote
Recommended Posts