łamAga Posted March 3, 2014 Author Posted March 3, 2014 Powinnam ale jakos dupy mi sie ruszyć nie chce , nic mi sie nie chce , tak siedze i was czytam bo mi sie nawet pisać nie chce hehe Quote
*Magda* Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Co za lyń :mad: A ja się żegnam i znikam do łóżka :eviltong: Quote
łamAga Posted March 3, 2014 Author Posted March 3, 2014 [quote name='magdabroy']Co za lyń :mad: A ja się żegnam i znikam do łóżka :eviltong:[/QUOTE] Ale cały czas z wami jestem :eviltong: no to kolorowych ;) Quote
marta1624 Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 [quote name='dOgLoV']Ale cały czas z wami jestem :eviltong: [/QUOTE] Hejka :) Jesteś, ale tylko duchem, nie udzielasz się :lol: Quote
łamAga Posted March 4, 2014 Author Posted March 4, 2014 [quote name='marta1624']Hejka :) Jesteś, ale tylko duchem, nie udzielasz się :lol:[/QUOTE] Dokładnie tak :diabloti: dzisiaj bedzie podobnie , coś weny nie mam :eviltong: [quote name='magdabroy']Dzień dobry Agniecha :)[/QUOTE] Dzień dobry Magducha :lol: [quote name='unikatowydiament']witanko :)[/QUOTE] Hejka ;) Quote
marta1624 Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 [quote name='dOgLoV']Dokładnie tak :diabloti: dzisiaj bedzie podobnie , coś weny nie mam :eviltong:[/QUOTE] To może spróbuję cię zagadać :) Jak spędziłaś dzień? Jak pogoda? I co u zwierzaków, bo tu zawsze nagadane ale nie o nich :) Quote
łamAga Posted March 4, 2014 Author Posted March 4, 2014 [quote name='marta1624']To może spróbuję cię zagadać :) Jak spędziłaś dzień? Jak pogoda? I co u zwierzaków, bo tu zawsze nagadane ale nie o nich :)[/QUOTE] Hahahaha :diabloti: dzień spędziłam w robocie tyrając jak wół że sił nie mam :eviltong: pogoda do dupy bo pada :eviltong: zwierzaki na dworze , własnie dostały jeść , znaczy sie psy a koty leniwie wylegują się gdzieś ale nie wiem gdzie bo mi zniknęły z pola widzenia :evil_lol: to tak już bardziej rozwinięcie napisałam :diabloti: Quote
marta1624 Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 [quote name='dOgLoV']Hahahaha :diabloti: dzień spędziłam w robocie tyrając jak wół że sił nie mam :eviltong: pogoda do dupy bo pada :eviltong: zwierzaki na dworze , własnie dostały jeść , znaczy sie psy a koty leniwie wylegują się gdzieś ale nie wiem gdzie bo mi zniknęły z pola widzenia :evil_lol: to tak już bardziej rozwinięcie napisałam :diabloti:[/QUOTE] Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź :) Skąd pewność że koty się wylegują skoro ich nie widzisz? :eviltong: A widzę pogoda jak u mnie, nawet na spacer nie mam weny iść :shake: Quote
Guest wolfheart Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 (edited) siemka :) [IMG]http://img.besty.pl/images/319/41/3194182.jpg[/IMG] Edited March 4, 2014 by marta.k9080 Quote
łamAga Posted March 4, 2014 Author Posted March 4, 2014 [quote name='marta1624']Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź :) Skąd pewność że koty się wylegują skoro ich nie widzisz? :eviltong: A widzę pogoda jak u mnie, nawet na spacer nie mam weny iść :shake:[/QUOTE] Do usług :diabloti: A bo one zawsze sie gdzies wylegują :lol: Ibri teraz leży u nas na parapecie a Pepsi leżała ze mną na tapczanie ale znikła , pewnie ogląda tv z teściową :lol: Neron wrócił do dou a Qwendi zaraz zostanie zabita bo stoi na podwórku i drze pape :diabloti: [quote name='marta.k9080']siemka :) [IMG]http://img.besty.pl/images/319/41/3194182.jpg[/IMG][/QUOTE] Hello ;) Ojjjjjj tak , kawa musi być :lol: własnie wypiłam a zaraz ide zrobić sobie kolejną :lol: tak mysle , moze ta moja nie moc jest spowodowana zmianą kawy , skonczyła mi sie moja ostrowska i wzięłam na spróbe Dallmayr , w smaku oki ale caly czas łaze zła , senna ( z tym ze senna to ja wiecznie jeste ) i jakas taka niezdecydowana :roll: Quote
Guest wolfheart Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 wszystko możliwe, organizm chce właściwej kawy:diabloti::evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 Cycki bolę, senna...coraz więcej mi tu pasuje :diabloti: Quote
marta1624 Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 [quote name='dOgLoV']Do usług :diabloti: A bo one zawsze sie gdzies wylegują :lol: Ibri teraz leży u nas na parapecie a Pepsi leżała ze mną na tapczanie ale znikła , pewnie ogląda tv z teściową :lol: Neron wrócił do dou a Qwendi zaraz zostanie zabita bo stoi na podwórku i drze pape :diabloti:[/QUOTE] Pepsi ogląda tv... Fajnie to brzmi :) Nie ładnie tak psa zabijać, zgłoszę cię do TOZu :evil_lol: Quote
łamAga Posted March 4, 2014 Author Posted March 4, 2014 [quote name='marta.k9080']wszystko możliwe, organizm chce właściwej kawy:diabloti::evil_lol:[/QUOTE] dokładnie :diabloti: [quote name='magdabroy']Cycki bolę, senna...coraz więcej mi tu pasuje :diabloti:[/QUOTE] nooo nadal bolą a senna to ja ciągle jestem , od zawsze :eviltong: Quote
marta1624 Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 [quote name='dOgLoV']dokładnie :diabloti: [/QUOTE] Kolejna uzależniona od kawy :mad: [quote name='dOgLoV'] nooo nadal bolą a senna to ja ciągle jestem , od zawsze :eviltong:[/QUOTE] To znaczy że od zawsze jesteś w ciąży :lol: Quote
łamAga Posted March 4, 2014 Author Posted March 4, 2014 [quote name='marta1624']Kolejna uzależniona od kawy :mad: To znaczy że od zawsze jesteś w ciąży :lol:[/QUOTE] Ojjjj tak , kawa to podstawa dnia , i w dniu co najmniej 4 muszą być :loveu: Dokładnie , od dnia narodzin hahahaha Quote
marta1624 Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 [quote name='dOgLoV']Ojjjj tak , kawa to podstawa dnia , i w dniu co najmniej 4 muszą być :loveu: Dokładnie , od dnia narodzin hahahaha[/QUOTE] To dłużej niż słoń :eviltong: Quote
łamAga Posted March 4, 2014 Author Posted March 4, 2014 [quote name='marta1624']To dłużej niż słoń :eviltong:[/QUOTE] 2,5 krotnie dłużej :diabloti: mówcie mi Dumbo :evil_lol: Quote
marta1624 Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 [quote name='dOgLoV']2,5 krotnie dłużej :diabloti: mówcie mi Dumbo :evil_lol:[/QUOTE] Oczywiście :p Do usług :) Quote
marta1624 Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 [quote name='magdabroy']Chyba Dumbo'wa :evil_lol:[/QUOTE] Można i tak :lol: Quote
łamAga Posted March 4, 2014 Author Posted March 4, 2014 Dumbo czy Dumbowa , obojętnie , ale uszu nie mam jak słoń :diabloti: trąby też nie :eviltong: Quote
Recommended Posts