Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']Wzięłam klej do drewna, skleiłam, ścisnąłam i do jutra zostawiłam do wyschnięcia ;) Mam nadzieję, że będzie dobrze :)[/QUOTE]

Do rana bydzie jak nowe ;)

Posted

[quote name='marta1624']Ale masz zdolne dzieci w domu :lol:[/QUOTE]

To Dominik jest taki zdolny :evil_lol: Zanim Theoś poszedł spać, to leżał pod dywanem :mdleje: Znając życie, to jutro Theoś będzie tego próbował :evil_lol:
Ale jest jeden plus-Theoś zjadł kolację bez marudzenia :)

Posted

[quote name='magdabroy']To Dominik jest taki zdolny :evil_lol: Zanim Theoś poszedł spać, to leżał pod dywanem :mdleje: Znając życie, to jutro Theoś będzie tego próbował :evil_lol:
Ale jest jeden plus-Theoś zjadł kolację bez marudzenia :)[/QUOTE]

Ciesz się że nie masz tak na co dzień (oprócz kolacji oczywiście :p)

Posted

[quote name='marta1624']Ciesz się że nie masz tak na co dzień (oprócz kolacji oczywiście :p)[/QUOTE]

O, nie :roll: Chyba bym oszalała :evil_lol:
Ale czuję, że Dominik będzie u nas często ;)
Kolega rozstał się z żoną i Dominik mieszka z nim. No i problem jest, jak Gregor idzie na popołudniu do pracy, bo Dominik musiałby być sam w domu. A jak zawiózłby go do eksżony, to ta miałaby pretekst, żeby mu go sądownie zabrać :roll:
Więc pewnie Dominik będzie u nas częstym gościem ;)
Dobrze, że pogoda będzie coraz lepsza, to będą mogli się bawić np. w ogrodzie :)

Posted

[quote name='magdabroy']O, nie :roll: Chyba bym oszalała :evil_lol:
Ale czuję, że Dominik będzie u nas często ;)
Kolega rozstał się z żoną i Dominik mieszka z nim. No i problem jest, jak Gregor idzie na popołudniu do pracy, bo Dominik musiałby być sam w domu. A jak zawiózłby go do eksżony, to ta miałaby pretekst, żeby mu go sądownie zabrać :roll:
Więc pewnie Dominik będzie u nas częstym gościem ;)
Dobrze, że pogoda będzie coraz lepsza, to będą mogli się bawić np. w ogrodzie :)[/QUOTE]

No to chyba rozniosą ci ogród :lol: Będziesz zamawiać jeszcze kilka bud dla Tory :diabloti:

Posted

[quote name='marta1624']No to chyba rozniosą ci ogród :lol: Będziesz zamawiać jeszcze kilka bud dla Tory :diabloti:[/QUOTE]

Buda jest w podwórku, a w ogrodzie póki co tylko drzewka owocowe ;)
Ale trzeba znowu wyciągnąć trampolinę, ławkę, namiot Theosia itp. Będą mieć co roznosić :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Buda jest w podwórku, a w ogrodzie póki co tylko drzewka owocowe ;)
Ale trzeba znowu wyciągnąć trampolinę, ławkę, namiot Theosia itp. Będą mieć co roznosić :evil_lol:[/QUOTE]

No to będzie frajda jak nic :) Drzewka też da się roznieść :evil_lol:

Posted

[quote name='marta1624']No to będzie frajda jak nic :) Drzewka też da się roznieść :evil_lol:[/QUOTE]

I tego się boję, bo to młode drzewka :roll: W tamtym roku zjadłam pierwsze jabłko ;) A tu jeszcze czereśnia i grusza nie spróbowana :shake:

Posted

[quote name='magdabroy']I tego się boję, bo to młode drzewka :roll: W tamtym roku zjadłam pierwsze jabłko ;) A tu jeszcze czereśnia i grusza nie spróbowana :shake:[/QUOTE]

No to szkoda by było :shake: U mnie drzewka są jakieś 5 lat, zaczęły ładnie owocować, ale część zmarnowana przez ciągłe roboty na działce :roll: A jabłko smaczne było?

Posted

[quote name='marta1624']No to szkoda by było :shake: U mnie drzewka są jakieś 5 lat, zaczęły ładnie owocować, ale część zmarnowana przez ciągłe roboty na działce :roll: A jabłko smaczne było?[/QUOTE]

Smaczne :loveu: Już się nie mogę doczekać jak zjem w tym roku ;)
U nas pewnie też kilka "zginie", bo musimy przeorać cały ogród, wyrównać i posadzić nową trawę :roll:

Posted

[quote name='magdabroy']Smaczne :loveu: Już się nie mogę doczekać jak zjem w tym roku ;)
U nas pewnie też kilka "zginie", bo musimy przeorać cały ogród, wyrównać i posadzić nową trawę :roll:[/QUOTE]

No u nas też kilka poszło :shake: Bo co chwilę wyskakuje coś nowego do zrobienia na podwórku, a placu nie jest zbyt wiele

Posted

[quote name='marta1624']No u nas też kilka poszło :shake: Bo co chwilę wyskakuje coś nowego do zrobienia na podwórku, a placu nie jest zbyt wiele[/QUOTE]

My w ogrodzie to tylko trawa na nowo i to zaszkodzi drzewkom :( Bo już postawienie nowego ogrodzenia i posadzenie malin już drzewkom nie zaszkodzi ;)

Posted

[quote name='magdabroy']My w ogrodzie to tylko trawa na nowo i to zaszkodzi drzewkom :( Bo już postawienie nowego ogrodzenia i posadzenie malin już drzewkom nie zaszkodzi ;)[/QUOTE]

Maliny :loveu: Też mam, uwielbiam :loveu:

Posted

[quote name='marta1624']Maliny :loveu: Też mam, uwielbiam :loveu:[/QUOTE]

Jeszcze malin nie mam :( Bo mają być posadzone przy nowym płocie ;)
A oprócz malin, będziemy sadzić też morwę :loveu: Znasz??

Posted

[quote name='magdabroy']Jeszcze malin nie mam :( Bo mają być posadzone przy nowym płocie ;)
A oprócz malin, będziemy sadzić też morwę :loveu: Znasz??[/QUOTE]

Nie, tego nie znam. Co to? Ja lubię jeszcze borówkę amerykańską :loveu:

Posted

[quote name='marta1624']Nie, tego nie znam. Co to? Ja lubię jeszcze borówkę amerykańską :loveu:[/QUOTE]

Morwa, to drzewo, które ma owoce coś pomiędzy malinami a jeżynami :)

Posted

[quote name='magdabroy']Miejsce się zawsze znajdzie :diabloti:[/QUOTE]

Teoretycznie :diabloti: Ale nie będzie się dało przejść po działce, bo wszędzie coś będzie :evil_lol: