*Magda* Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Wzięłam klej do drewna, skleiłam, ścisnąłam i do jutra zostawiłam do wyschnięcia ;) Mam nadzieję, że będzie dobrze :) Quote
łamAga Posted March 3, 2014 Author Posted March 3, 2014 [quote name='magdabroy']Wzięłam klej do drewna, skleiłam, ścisnąłam i do jutra zostawiłam do wyschnięcia ;) Mam nadzieję, że będzie dobrze :)[/QUOTE] Do rana bydzie jak nowe ;) Quote
*Magda* Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 [quote name='dOgLoV']Do rana bydzie jak nowe ;)[/QUOTE] To się jeszcze okaże :evil_lol: Quote
marta1624 Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 [quote name='magdabroy']Spokój i straty :evil_lol: Połamali nogę w krzesełku z Theosia kompletu :mdleje:[/QUOTE] Ale masz zdolne dzieci w domu :lol: Quote
*Magda* Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 [quote name='marta1624']Ale masz zdolne dzieci w domu :lol:[/QUOTE] To Dominik jest taki zdolny :evil_lol: Zanim Theoś poszedł spać, to leżał pod dywanem :mdleje: Znając życie, to jutro Theoś będzie tego próbował :evil_lol: Ale jest jeden plus-Theoś zjadł kolację bez marudzenia :) Quote
marta1624 Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 [quote name='magdabroy']To Dominik jest taki zdolny :evil_lol: Zanim Theoś poszedł spać, to leżał pod dywanem :mdleje: Znając życie, to jutro Theoś będzie tego próbował :evil_lol: Ale jest jeden plus-Theoś zjadł kolację bez marudzenia :)[/QUOTE] Ciesz się że nie masz tak na co dzień (oprócz kolacji oczywiście :p) Quote
*Magda* Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 [quote name='marta1624']Ciesz się że nie masz tak na co dzień (oprócz kolacji oczywiście :p)[/QUOTE] O, nie :roll: Chyba bym oszalała :evil_lol: Ale czuję, że Dominik będzie u nas często ;) Kolega rozstał się z żoną i Dominik mieszka z nim. No i problem jest, jak Gregor idzie na popołudniu do pracy, bo Dominik musiałby być sam w domu. A jak zawiózłby go do eksżony, to ta miałaby pretekst, żeby mu go sądownie zabrać :roll: Więc pewnie Dominik będzie u nas częstym gościem ;) Dobrze, że pogoda będzie coraz lepsza, to będą mogli się bawić np. w ogrodzie :) Quote
marta1624 Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 [quote name='magdabroy']O, nie :roll: Chyba bym oszalała :evil_lol: Ale czuję, że Dominik będzie u nas często ;) Kolega rozstał się z żoną i Dominik mieszka z nim. No i problem jest, jak Gregor idzie na popołudniu do pracy, bo Dominik musiałby być sam w domu. A jak zawiózłby go do eksżony, to ta miałaby pretekst, żeby mu go sądownie zabrać :roll: Więc pewnie Dominik będzie u nas częstym gościem ;) Dobrze, że pogoda będzie coraz lepsza, to będą mogli się bawić np. w ogrodzie :)[/QUOTE] No to chyba rozniosą ci ogród :lol: Będziesz zamawiać jeszcze kilka bud dla Tory :diabloti: Quote
*Magda* Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 [quote name='marta1624']No to chyba rozniosą ci ogród :lol: Będziesz zamawiać jeszcze kilka bud dla Tory :diabloti:[/QUOTE] Buda jest w podwórku, a w ogrodzie póki co tylko drzewka owocowe ;) Ale trzeba znowu wyciągnąć trampolinę, ławkę, namiot Theosia itp. Będą mieć co roznosić :evil_lol: Quote
marta1624 Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 [quote name='magdabroy']Buda jest w podwórku, a w ogrodzie póki co tylko drzewka owocowe ;) Ale trzeba znowu wyciągnąć trampolinę, ławkę, namiot Theosia itp. Będą mieć co roznosić :evil_lol:[/QUOTE] No to będzie frajda jak nic :) Drzewka też da się roznieść :evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 [quote name='marta1624']No to będzie frajda jak nic :) Drzewka też da się roznieść :evil_lol:[/QUOTE] I tego się boję, bo to młode drzewka :roll: W tamtym roku zjadłam pierwsze jabłko ;) A tu jeszcze czereśnia i grusza nie spróbowana :shake: Quote
marta1624 Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 [quote name='magdabroy']I tego się boję, bo to młode drzewka :roll: W tamtym roku zjadłam pierwsze jabłko ;) A tu jeszcze czereśnia i grusza nie spróbowana :shake:[/QUOTE] No to szkoda by było :shake: U mnie drzewka są jakieś 5 lat, zaczęły ładnie owocować, ale część zmarnowana przez ciągłe roboty na działce :roll: A jabłko smaczne było? Quote
*Magda* Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 [quote name='marta1624']No to szkoda by było :shake: U mnie drzewka są jakieś 5 lat, zaczęły ładnie owocować, ale część zmarnowana przez ciągłe roboty na działce :roll: A jabłko smaczne było?[/QUOTE] Smaczne :loveu: Już się nie mogę doczekać jak zjem w tym roku ;) U nas pewnie też kilka "zginie", bo musimy przeorać cały ogród, wyrównać i posadzić nową trawę :roll: Quote
marta1624 Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 [quote name='magdabroy']Smaczne :loveu: Już się nie mogę doczekać jak zjem w tym roku ;) U nas pewnie też kilka "zginie", bo musimy przeorać cały ogród, wyrównać i posadzić nową trawę :roll:[/QUOTE] No u nas też kilka poszło :shake: Bo co chwilę wyskakuje coś nowego do zrobienia na podwórku, a placu nie jest zbyt wiele Quote
*Magda* Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 [quote name='marta1624']No u nas też kilka poszło :shake: Bo co chwilę wyskakuje coś nowego do zrobienia na podwórku, a placu nie jest zbyt wiele[/QUOTE] My w ogrodzie to tylko trawa na nowo i to zaszkodzi drzewkom :( Bo już postawienie nowego ogrodzenia i posadzenie malin już drzewkom nie zaszkodzi ;) Quote
marta1624 Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 [quote name='magdabroy']My w ogrodzie to tylko trawa na nowo i to zaszkodzi drzewkom :( Bo już postawienie nowego ogrodzenia i posadzenie malin już drzewkom nie zaszkodzi ;)[/QUOTE] Maliny :loveu: Też mam, uwielbiam :loveu: Quote
*Magda* Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 [quote name='marta1624']Maliny :loveu: Też mam, uwielbiam :loveu:[/QUOTE] Jeszcze malin nie mam :( Bo mają być posadzone przy nowym płocie ;) A oprócz malin, będziemy sadzić też morwę :loveu: Znasz?? Quote
marta1624 Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 [quote name='magdabroy']Jeszcze malin nie mam :( Bo mają być posadzone przy nowym płocie ;) A oprócz malin, będziemy sadzić też morwę :loveu: Znasz??[/QUOTE] Nie, tego nie znam. Co to? Ja lubię jeszcze borówkę amerykańską :loveu: Quote
*Magda* Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 [quote name='marta1624']Nie, tego nie znam. Co to? Ja lubię jeszcze borówkę amerykańską :loveu:[/QUOTE] Morwa, to drzewo, które ma owoce coś pomiędzy malinami a jeżynami :) Quote
marta1624 Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 [quote name='magdabroy']Morwa, to drzewo, które ma owoce coś pomiędzy malinami a jeżynami :)[/QUOTE] Ooo to powinno mi posmakować :) A nie wiesz czy w PL dam radę ją kupić? Quote
*Magda* Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 [quote name='marta1624']Ooo to powinno mi posmakować :) A nie wiesz czy w PL dam radę ją kupić?[/QUOTE] Kiedyś widziałam sadzonkę w Castoramie ;) Quote
marta1624 Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 [quote name='magdabroy']Kiedyś widziałam sadzonkę w Castoramie ;)[/QUOTE] To już wiem jakie drzewko kupię w tym roku :) Tylko jeszcze nie wiem gdzie posadzę :lol: Quote
marta1624 Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 [quote name='magdabroy']Miejsce się zawsze znajdzie :diabloti:[/QUOTE] Teoretycznie :diabloti: Ale nie będzie się dało przejść po działce, bo wszędzie coś będzie :evil_lol: Quote
Recommended Posts