Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

[quote name='marta1624']No wiesz jeden pokój dla Agi z TZ i bliźniakami (plus psiaki)? Nie wiem czy się zmieszczą :evil_lol:[/QUOTE]

Tora podzieli się z nimi budą:diabloti:

Posted

[quote name='marta1624']No wiesz jeden pokój dla Agi z TZ i bliźniakami (plus psiaki)? Nie wiem czy się zmieszczą :evil_lol:[/QUOTE]

Strych jest duży ;) Jest nad naszą i Theosia sypialnią, więc metrażowo 2 pokoje ;) Zawsze można postawić ściankę działową i będą mieć pokój dla siebie i dla dziecka/dzieci ;) A psy/koty w kuchni-z moim zwierzyńcem ;)

Posted

[quote name='magdabroy']W budzie będzie Qwendi, Tora, Neron, Lumpek, Pepsi i Ibri :D[/QUOTE]

Buahahahahahahahahaha było by ciekawie :diabloti:

a Tż-tów sie wygoni , po co na oni :evil_lol:

Posted

[quote name='marta1624']To chyba trzeba zainwestować w kilka bud :lol:[/QUOTE]

Wczoraj Bogdan rozkręciła tę starą, która prawie spłonęła ;) Zostawię ją, to już jedna buda więcej jest :D

[quote name='dOgLoV']Buahahahahahahahahaha było by ciekawie :diabloti:

a Tż-tów sie wygoni , po co na oni :evil_lol:[/QUOTE]

Oooooooooooo, mi już Bodek nie potrzebny :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']Wczoraj Bogdan rozkręciła tę starą, która prawie spłonęła ;) Zostawię ją, to już jedna buda więcej jest :D

Oooooooooooo, mi już Bodek nie potrzebny :diabloti:[/QUOTE]

ale niech jeszcze Ci jedno dziecko machnie :diabloti: potem go wywalisz :eviltong:

[quote name='marta1624']No tak we dwie dacie sobie radę :)[/QUOTE]

No ba :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']ale niech jeszcze Ci jedno dziecko machnie :diabloti: potem go wywalisz :eviltong:
[/QUOTE]

Jak już będę wiedziała, że się do mnie wprowadzasz, to szybko to załatwię ;) Ja jestem łatwopylna, więc szybko pójdzie :evil_lol:

Posted

[quote name='marta1624']Ale to brzmi :evil_lol: Jakby się TZ dowiedział....:lol:[/QUOTE]

Mój już przestał się interesować, co za głupoty tu wypisuję :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Jak już będę wiedziała, że się do mnie wprowadzasz, to szybko to załatwię ;) Ja jestem łatwopylna, więc szybko pójdzie :evil_lol:[/QUOTE]

hahahahaha przeczytałam wiatropylna buahahaha

[quote name='marta1624']Ale to brzmi :evil_lol: Jakby się TZ dowiedział....:lol:[/QUOTE]

To sam by się wywalił , ale na plecy :diabloti:

[quote name='magdabroy']Mój już przestał się interesować, co za głupoty tu wypisuję :evil_lol:[/QUOTE]

Mój też , po kilku postach powiedział ze mam z głową i juz tego nie czyta :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']hahahahaha przeczytałam wiatropylna buahahaha

Mój też , po kilku postach powiedział ze mam z głową i juz tego nie czyta :diabloti:[/QUOTE]

Nie, no Theoś to wykapany (tzn. z pełnego wytrysku :evil_lol:) Bodzian ;)

Ja czasem jeszcze coś Bogdanowi przeczytam :D

Posted

[quote name='magdabroy']Nie, no Theoś to wykapany (tzn. z pełnego wytrysku :evil_lol:) Bodzian ;)

Ja czasem jeszcze coś Bogdanowi przeczytam :D[/QUOTE]

Buahahahahah no no :eviltong:

Ja juz wole nie bo mnie jeszcze Sebek zamknie w piwnicy i tyle będe miała :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']Buahahahahah no no :eviltong:

Ja juz wole nie bo mnie jeszcze Sebek zamknie w piwnicy i tyle będe miała :diabloti:[/QUOTE]

Nie było Cię przy tym, więc...:mad:

Wyjdziesz okienkiem :evil_lol:

[quote name='marta1624']Też przeczytałam wiatropylna :evil_lol:[/QUOTE]

A chciałam tak napisać :D

Posted

[quote name='magdabroy']Wyjdziesz okienkiem :evil_lol:

A chciałam tak napisać :D[/QUOTE]

Widzisz nie musiałaś, i tak wszyscy tak to odczytują :) A okienkiem wyjdzie, o ile ma i się zmieści :diabloti:

Posted

[quote name='marta1624']Widzisz nie musiałaś, i tak wszyscy tak to odczytują :) A okienkiem wyjdzie, o ile ma i się zmieści :diabloti:[/QUOTE]

Okienko pewnie ma, ale czy się zmieści....:diabloti:

Posted

Okienko mam i zmieszczę się o kiedys wróciłam a tu nikogo w domu nie było a ja oczywiscie kluczy nie wzięłam ze sobą no to bach okienkiem do piwnicy :diabloti: