Guest wolfheart Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 [quote name='marta1624']No wiesz jeden pokój dla Agi z TZ i bliźniakami (plus psiaki)? Nie wiem czy się zmieszczą :evil_lol:[/QUOTE] Tora podzieli się z nimi budą:diabloti: Quote
*Magda* Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 [quote name='marta1624']No wiesz jeden pokój dla Agi z TZ i bliźniakami (plus psiaki)? Nie wiem czy się zmieszczą :evil_lol:[/QUOTE] Strych jest duży ;) Jest nad naszą i Theosia sypialnią, więc metrażowo 2 pokoje ;) Zawsze można postawić ściankę działową i będą mieć pokój dla siebie i dla dziecka/dzieci ;) A psy/koty w kuchni-z moim zwierzyńcem ;) Quote
*Magda* Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 [quote name='marta.k9080']Tora podzieli się z nimi budą:diabloti:[/QUOTE] W budzie będzie Qwendi, Tora, Neron, Lumpek, Pepsi i Ibri :D Quote
marta1624 Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 [quote name='magdabroy']W budzie będzie Qwendi, Tora, Neron, Lumpek, Pepsi i Ibri :D[/QUOTE] To chyba trzeba zainwestować w kilka bud :lol: Quote
łamAga Posted March 2, 2014 Author Posted March 2, 2014 [quote name='magdabroy']W budzie będzie Qwendi, Tora, Neron, Lumpek, Pepsi i Ibri :D[/QUOTE] Buahahahahahahahahaha było by ciekawie :diabloti: a Tż-tów sie wygoni , po co na oni :evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 [quote name='marta1624']To chyba trzeba zainwestować w kilka bud :lol:[/QUOTE] Wczoraj Bogdan rozkręciła tę starą, która prawie spłonęła ;) Zostawię ją, to już jedna buda więcej jest :D [quote name='dOgLoV']Buahahahahahahahahaha było by ciekawie :diabloti: a Tż-tów sie wygoni , po co na oni :evil_lol:[/QUOTE] Oooooooooooo, mi już Bodek nie potrzebny :diabloti: Quote
marta1624 Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 [quote name='dOgLoV']Buahahahahahahahahaha było by ciekawie :diabloti: a Tż-tów sie wygoni , po co na oni :evil_lol:[/QUOTE] No tak we dwie dacie sobie radę :) Quote
łamAga Posted March 2, 2014 Author Posted March 2, 2014 [quote name='magdabroy']Wczoraj Bogdan rozkręciła tę starą, która prawie spłonęła ;) Zostawię ją, to już jedna buda więcej jest :D Oooooooooooo, mi już Bodek nie potrzebny :diabloti:[/QUOTE] ale niech jeszcze Ci jedno dziecko machnie :diabloti: potem go wywalisz :eviltong: [quote name='marta1624']No tak we dwie dacie sobie radę :)[/QUOTE] No ba :evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 [quote name='dOgLoV']ale niech jeszcze Ci jedno dziecko machnie :diabloti: potem go wywalisz :eviltong: [/QUOTE] Jak już będę wiedziała, że się do mnie wprowadzasz, to szybko to załatwię ;) Ja jestem łatwopylna, więc szybko pójdzie :evil_lol: Quote
marta1624 Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 [quote name='dOgLoV']ale niech jeszcze Ci jedno dziecko machnie :diabloti: potem go wywalisz :eviltong:[/QUOTE] Ale to brzmi :evil_lol: Jakby się TZ dowiedział....:lol: Quote
*Magda* Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 [quote name='marta1624']Ale to brzmi :evil_lol: Jakby się TZ dowiedział....:lol:[/QUOTE] Mój już przestał się interesować, co za głupoty tu wypisuję :evil_lol: Quote
łamAga Posted March 2, 2014 Author Posted March 2, 2014 [quote name='magdabroy']Jak już będę wiedziała, że się do mnie wprowadzasz, to szybko to załatwię ;) Ja jestem łatwopylna, więc szybko pójdzie :evil_lol:[/QUOTE] hahahahaha przeczytałam wiatropylna buahahaha [quote name='marta1624']Ale to brzmi :evil_lol: Jakby się TZ dowiedział....:lol:[/QUOTE] To sam by się wywalił , ale na plecy :diabloti: [quote name='magdabroy']Mój już przestał się interesować, co za głupoty tu wypisuję :evil_lol:[/QUOTE] Mój też , po kilku postach powiedział ze mam z głową i juz tego nie czyta :diabloti: Quote
marta1624 Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 [quote name='magdabroy']Mój już przestał się interesować, co za głupoty tu wypisuję :evil_lol:[/QUOTE] Może to i lepiej :) Nieraz lepiej nie wiedzieć :lol: Quote
*Magda* Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 [quote name='dOgLoV']hahahahaha przeczytałam wiatropylna buahahaha Mój też , po kilku postach powiedział ze mam z głową i juz tego nie czyta :diabloti:[/QUOTE] Nie, no Theoś to wykapany (tzn. z pełnego wytrysku :evil_lol:) Bodzian ;) Ja czasem jeszcze coś Bogdanowi przeczytam :D Quote
łamAga Posted March 2, 2014 Author Posted March 2, 2014 [quote name='magdabroy']Nie, no Theoś to wykapany (tzn. z pełnego wytrysku :evil_lol:) Bodzian ;) Ja czasem jeszcze coś Bogdanowi przeczytam :D[/QUOTE] Buahahahahah no no :eviltong: Ja juz wole nie bo mnie jeszcze Sebek zamknie w piwnicy i tyle będe miała :diabloti: Quote
marta1624 Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 [quote name='dOgLoV']hahahahaha przeczytałam wiatropylna buahahaha[/QUOTE] Też przeczytałam wiatropylna :evil_lol: Quote
marta1624 Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 [quote name='dOgLoV']Ja juz wole nie bo mnie jeszcze Sebek zamknie w piwnicy i tyle będe miała :diabloti:[/QUOTE] Bezpieczniej nie mieć piwnicy :eviltong: Quote
*Magda* Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 [quote name='dOgLoV']Buahahahahah no no :eviltong: Ja juz wole nie bo mnie jeszcze Sebek zamknie w piwnicy i tyle będe miała :diabloti:[/QUOTE] Nie było Cię przy tym, więc...:mad: Wyjdziesz okienkiem :evil_lol: [quote name='marta1624']Też przeczytałam wiatropylna :evil_lol:[/QUOTE] A chciałam tak napisać :D Quote
łamAga Posted March 2, 2014 Author Posted March 2, 2014 [quote name='marta1624']Też przeczytałam wiatropylna :evil_lol:[/QUOTE] czyli jestem normalna :ylsuper: Quote
marta1624 Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 [quote name='magdabroy']Wyjdziesz okienkiem :evil_lol: A chciałam tak napisać :D[/QUOTE] Widzisz nie musiałaś, i tak wszyscy tak to odczytują :) A okienkiem wyjdzie, o ile ma i się zmieści :diabloti: Quote
*Magda* Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 [quote name='marta1624']Widzisz nie musiałaś, i tak wszyscy tak to odczytują :) A okienkiem wyjdzie, o ile ma i się zmieści :diabloti:[/QUOTE] Okienko pewnie ma, ale czy się zmieści....:diabloti: Quote
marta1624 Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Jeszcze jakby była wtedy w ciąży z bliźniakami, to już w ogóle :evil_lol: Quote
łamAga Posted March 2, 2014 Author Posted March 2, 2014 Okienko mam i zmieszczę się o kiedys wróciłam a tu nikogo w domu nie było a ja oczywiscie kluczy nie wzięłam ze sobą no to bach okienkiem do piwnicy :diabloti: Quote
marta1624 Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 No to co się przejmujesz że cię TZ zamknie:) wyjdziesz okienkiem :) Quote
Recommended Posts