łamAga Posted March 2, 2014 Author Posted March 2, 2014 [quote name='magdabroy']To by Ci się pić chciało,a nie kwaśnego :eviltong: [SIZE=1] Jutro po pracy, do apteki. [/SIZE][/QUOTE] E no wczoraj mnie żołądek bolał a dzisiaj mnie cycki bolą hehe ale nie ma co się nastawiać bo to na 99% nie to ;) Quote
*Magda* Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 [quote name='dOgLoV']E no wczoraj mnie żołądek bolał a dzisiaj mnie cycki bolą hehe ale nie ma co się nastawiać bo to na 99% nie to ;)[/QUOTE] A skąd wiesz, że aż 99% na nie? :mad: Quote
łamAga Posted March 2, 2014 Author Posted March 2, 2014 [quote name='Angi']zawsze jest ten 1% :>[/QUOTE] :cool1: [quote name='magdabroy']A skąd wiesz, że aż 99% na nie? :mad:[/QUOTE] tak i sie wydaje ;) Quote
angineuuka Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 nie zmienia faktu, że ten test możesz kupić bo Magda ci nie da spokoju :D Quote
marta1624 Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 No takie smaki mieć.... Aga lepiej skocz do apteki :p Quote
*Magda* Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 [quote name='Angi']nie zmienia faktu, że ten test możesz kupić bo Magda ci nie da spokoju :D[/QUOTE] Jak będzie trzeba, to będę ją molestować sms'kami :megagrin: Quote
łamAga Posted March 2, 2014 Author Posted March 2, 2014 Oj tam od razu test , ja czesto mam zachcianki hehe :eviltong: Quote
marta1624 Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 To tak jak moja koleżanka- najpierw zje ogórki, potem nutellę, a na końcu poprawi śledziami :evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 [quote name='marta1624']Magda czarny charakter :lol:[/QUOTE] Nie, ja czekam na żonę dla Theosia :loveu: Ale byłby jaja, jakbyśmy zostały z Agą rodziną :evil_lol: [quote name='dOgLoV']Oj tam od razu test , ja czesto mam zachcianki hehe :eviltong:[/QUOTE] A może Ty masz ciążę urojoną, jak Qwendi :diabloti: Quote
marta1624 Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 [quote name='magdabroy']Nie, ja czekam na żonę dla Theosia :loveu: Ale byłby jaja, jakbyśmy zostały z Agą rodziną :evil_lol:[/QUOTE] Hehe to Theoś miałby fajną teściową :p I jeszcze obie teściowe by się od razu polubiły :) Quote
*Magda* Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 [quote name='marta1624']Hehe to Theoś miałby fajną teściową :p I jeszcze obie teściowe by się od razu polubiły :)[/QUOTE] My się z Agą lubimy już 3 lata ;) Aga i ja jesteśmy internetowymi psiapsiółkami :loveu: Quote
łamAga Posted March 2, 2014 Author Posted March 2, 2014 [quote name='marta1624']To tak jak moja koleżanka- najpierw zje ogórki, potem nutellę, a na końcu poprawi śledziami :evil_lol:[/QUOTE] oooo wlasnie , dzisiaj jem podobnie :diabloti: [quote name='magdabroy']Nie, ja czekam na żonę dla Theosia :loveu: Ale byłby jaja, jakbyśmy zostały z Agą rodziną :evil_lol: A może Ty masz ciążę urojoną, jak Qwendi :diabloti:[/QUOTE] No to by było super :diabloti: tylko ze ja bym chciala najpierw synka :eviltong: ej a moze :shocked!: Quote
łamAga Posted March 2, 2014 Author Posted March 2, 2014 [quote name='marta1624']Hehe to Theoś miałby fajną teściową :p I jeszcze obie teściowe by się od razu polubiły :)[/QUOTE] no ba , zamieszkały byśmy razem i nasze dzieci z nami :diabloti: [quote name='magdabroy']My się z Agą lubimy już 3 lata ;) Aga i ja jesteśmy internetowymi psiapsiółkami :loveu:[/QUOTE] Love forever :loveu: Quote
marta1624 Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Aga nie możesz tego zrobić :eviltong: Najpierw córeczkę (dla Theosia :loveu:), a później zrobisz braciszka :diabloti: Quote
marta1624 Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 [quote name='dOgLoV']no ba , zamieszkały byśmy razem i nasze dzieci z nami :diabloti:[/QUOTE] Nie wiem czy dzieci by to wytrzymały :diabloti: Quote
*Magda* Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 [quote name='dOgLoV']no ba , zamieszkały byśmy razem i nasze dzieci z nami :diabloti: Love forever :loveu:[/QUOTE] Zaraz, zaraz-ja z Twoją teściową nie chcę mieszkać :eviltong: Of course :loveu: Quote
*Magda* Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 [quote name='marta1624']Aga nie możesz tego zrobić :eviltong: Najpierw córeczkę (dla Theosia :loveu:), a później zrobisz braciszka :diabloti:[/QUOTE] Albo mogą być bliźniaki-parka ;) Quote
łamAga Posted March 2, 2014 Author Posted March 2, 2014 [quote name='marta1624']Nie wiem czy dzieci by to wytrzymały :diabloti:[/QUOTE] pewnie nie ale co tam :diabloti: nie mialy by nic do gadania :eviltong: [quote name='marta1624']Aga nie możesz tego zrobić :eviltong: Najpierw córeczkę (dla Theosia :loveu:), a później zrobisz braciszka :diabloti:[/QUOTE] Hmmmm no dobra niech będą blizniaki chłopiec i dziewczynka w jednym pakiecie hehe [quote name='magdabroy']Zaraz, zaraz-ja z Twoją teściową nie chcę mieszkać :eviltong: Of course :loveu:[/QUOTE] Ja tez z nia nie chce mieszkac , wprowadze sie do was :evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 [quote name='dOgLoV'] Ja tez z nia nie chce mieszkac , wprowadze sie do was :evil_lol:[/QUOTE] Ok ;) To muszę się brać za remont i w końcu zrobić pokój na strychu ;) Quote
marta1624 Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 To najpierw postaraj się o bliźniaki, a potem przeprowadź do Magdy :) Quote
*Magda* Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 [quote name='marta1624']To najpierw postaraj się o bliźniaki, a potem przeprowadź do Magdy :)[/QUOTE] Marta, ja mieszkam kilka km od Holandii, więc jak będzie chłopiec, to wiesz...:cool3::evil_lol: Quote
marta1624 Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 [quote name='magdabroy']Ok ;) To muszę się brać za remont i w końcu zrobić pokój na strychu ;)[/QUOTE] No wiesz jeden pokój dla Agi z TZ i bliźniakami (plus psiaki)? Nie wiem czy się zmieszczą :evil_lol: Quote
Recommended Posts