łamAga Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 [quote name='magdabroy']Aga, gdyby nie to, że zobaczymy się w kwietniu w Opolu, to bym Cię namawiała: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/251399-Warszawa-Dortmund-10-11-05?p=21927716#post21927716[/URL] :p[/QUOTE] oooo ale i tak musze to obczaić , ciekawa opcja :cool3: tylko ze My jezyka nie znamy :roll: Quote
angineuuka Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 dużo osób jeżdżących na zagraniczne wystawy nie zna języka :P i na odwrót :D Quote
*Magda* Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 [quote name='dOgLoV']oooo ale i tak musze to obczaić , ciekawa opcja :cool3: tylko ze My jezyka nie znamy :roll:[/QUOTE] A Sebek nic po angielsku nie mówi? Quote
łamAga Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 [quote name='Angi']dużo osób jeżdżących na zagraniczne wystawy nie zna języka :P i na odwrót :D[/QUOTE] No możliwe ale lipa tak :roll: [quote name='magdabroy']A Sebek nic po angielsku nie mówi?[/QUOTE] :shake: on tylko ruski .... ja mysle czy sie do szkoły językowej nie zapisać ;) Quote
*Magda* Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 To macie tego wujka tutaj ;) Niech zadzwoni i niech zapyta czy wystarczy ruski na wystawie ;) Quote
łamAga Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 [quote name='magdabroy']To macie tego wujka tutaj ;) Niech zadzwoni i niech zapyta czy wystarczy ruski na wystawie ;)[/QUOTE] Od kiedy Kubus sie urodził to wujek jest w PL ale w sumie mozna by z nim pogadac to by zadzwonił , ale to Sebka jeszcze musze namówić tzn przekonac ;) Quote
angineuuka Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 tak, zapiszesz się do tej szkoły jak i na prawko :p Quote
*Magda* Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Ooooo, to nie wiedziałam, że wrócił do PL ;) To myślcie :) Oczywiście nocleg macie zapewniony, jakby co-pamiętaj :p Quote
łamAga Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 [quote name='Angi']tak, zapiszesz się do tej szkoły jak i na prawko :p[/QUOTE] ej na prawko sie cykam ze wtopie kase a szkoła językoa to co innego ;) Quote
angineuuka Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 tam też możesz wtopić kasę i się uja nauczyć :P Quote
łamAga Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 [quote name='magdabroy']Ooooo, to nie wiedziałam, że wrócił do PL ;) To myślcie :) Oczywiście nocleg macie zapewniony, jakby co-pamiętaj :p[/QUOTE] Wrócił bo Dorota sobie nie radzi z dwójką maluchów za bardzo :roll: ale nie mówi ze juz nigdy nie wroci do Niemiec ;) Dziekujemy :loveu: [quote name='Angi']tam też możesz wtopić kasę i się uja nauczyć :P[/QUOTE] Oj ta tyle to sie naucze , chłone wiedze jak gąbka wode :eviltong: Quote
*Magda* Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 [quote name='dOgLoV'] Dziekujemy :loveu: Oj ta tyle to sie naucze , chłone wiedze jak gąbka wode :eviltong:[/QUOTE] :) Bo masz gąbkę :diabloti: Quote
angineuuka Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 [quote name='dOgLoV']Wrócił bo Dorota sobie nie radzi z dwójką maluchów za bardzo :roll: ale nie mówi ze juz nigdy nie wroci do Niemiec ;) Dziekujemy :loveu: [B]Oj ta tyle to sie naucze , chłone wiedze jak gąbka wode [/B]:eviltong:[/QUOTE] mam ci uwierzyć? ahahaha :evil_lol: [SIZE=1]żartuje oczywiście :P [/SIZE] Quote
łamAga Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 [quote name='magdabroy']:) Bo masz gąbkę :diabloti:[/QUOTE] :roflt::roflt::roflt::roflt::peace: [quote name='Angi']mam ci uwierzyć? ahahaha :evil_lol: [SIZE=1]żartuje oczywiście :P [/SIZE][/QUOTE] taaaak :diabloti: Quote
*Magda* Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 No to wiesz Aga, dziś w nocy namawiaj Sebka na wystawę w Dortmundzie :razz: Quote
łamAga Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 [quote name='magdabroy']No to wiesz Aga, dziś w nocy namawiaj Sebka na wystawę w Dortmundzie :razz:[/QUOTE] hahahahahah moze nie byc czasu :eviltong: Quote
*Magda* Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 [quote name='dOgLoV']hahahahahah moze nie byc czasu :eviltong:[/QUOTE] No wiesz co :mad: Quote
marta1624 Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Witam w galerii! Śliczne masz psiaki (ale ja i tak jestem zakochana w onkowatych, więc Neron :loveu:) Quote
łamAga Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 [quote name='magdabroy']No wiesz co :mad:[/QUOTE] Nie no żartuje se :diabloti: [quote name='marta1624']Witam w galerii! Śliczne masz psiaki (ale ja i tak jestem zakochana w onkowatych, więc Neron :loveu:)[/QUOTE] Witam :lol: Dziekuje :loveu: Jutro moze uda nam sie wreszcie wybrac na spacer to będą nowe foteczki :) Quote
*Magda* Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 [quote name='dOgLoV'] Jutro moze uda nam sie wreszcie wybrac na spacer to będą nowe foteczki :)[/QUOTE] Szkoda, że nareszcie :diabloti: Quote
marta1624 Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 O to miło by było :) Na razie przedzieram się przez 1194 strony twojej galerii :) ale żeście nagadały :) Quote
*Magda* Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 [quote name='marta1624']O to miło by było :) Na razie przedzieram się przez 1194 strony twojej galerii :) ale żeście nagadały :)[/QUOTE] To ja Ci to w skrócie streszczę ;) Agnieszka ma sklerozę i i tak nie pamięta, co wczoraj pisała, więc nie warto czytać :diabloti: Quote
marta1624 Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Oooo dzięki to duży skrót :) ja też mam sklerozę i nigdy nic nie pamiętam :diabloti: Quote
łamAga Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 [quote name='magdabroy']Szkoda, że nareszcie :diabloti:[/QUOTE] czasu mało , doba za krótka :eviltong: [quote name='marta1624']O to miło by było :) Na razie przedzieram się przez 1194 strony twojej galerii :) ale żeście nagadały :)[/QUOTE] To nie ja , o One :diabloti: [quote name='magdabroy']To ja Ci to w skrócie streszczę ;) Agnieszka ma sklerozę i i tak nie pamięta, co wczoraj pisała, więc nie warto czytać :diabloti:[/QUOTE] buahahahahahahahhaahaha :diabloti: [quote name='marta1624']Oooo dzięki to duży skrót :) ja też mam sklerozę i nigdy nic nie pamiętam :diabloti:[/QUOTE] Wreszcie ktoś normalny :cool1: Quote
Recommended Posts