Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']Aga, gdyby nie to, że zobaczymy się w kwietniu w Opolu, to bym Cię namawiała: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/251399-Warszawa-Dortmund-10-11-05?p=21927716#post21927716[/URL] :p[/QUOTE]

oooo ale i tak musze to obczaić , ciekawa opcja :cool3: tylko ze My jezyka nie znamy :roll:

Posted

[quote name='Angi']dużo osób jeżdżących na zagraniczne wystawy nie zna języka :P
i na odwrót :D[/QUOTE]

No możliwe ale lipa tak :roll:

[quote name='magdabroy']A Sebek nic po angielsku nie mówi?[/QUOTE]

:shake: on tylko ruski ....

ja mysle czy sie do szkoły językowej nie zapisać ;)

Posted

[quote name='magdabroy']To macie tego wujka tutaj ;) Niech zadzwoni i niech zapyta czy wystarczy ruski na wystawie ;)[/QUOTE]

Od kiedy Kubus sie urodził to wujek jest w PL ale w sumie mozna by z nim pogadac to by zadzwonił , ale to Sebka jeszcze musze namówić tzn przekonac ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Ooooo, to nie wiedziałam, że wrócił do PL ;)
To myślcie :) Oczywiście nocleg macie zapewniony, jakby co-pamiętaj :p[/QUOTE]

Wrócił bo Dorota sobie nie radzi z dwójką maluchów za bardzo :roll: ale nie mówi ze juz nigdy nie wroci do Niemiec ;)

Dziekujemy :loveu:

[quote name='Angi']tam też możesz wtopić kasę i się uja nauczyć :P[/QUOTE]

Oj ta tyle to sie naucze , chłone wiedze jak gąbka wode :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']Wrócił bo Dorota sobie nie radzi z dwójką maluchów za bardzo :roll: ale nie mówi ze juz nigdy nie wroci do Niemiec ;)

Dziekujemy :loveu:

[B]Oj ta tyle to sie naucze , chłone wiedze jak gąbka wode [/B]:eviltong:[/QUOTE]
mam ci uwierzyć? ahahaha :evil_lol: [SIZE=1]żartuje oczywiście :P
[/SIZE]

Posted

[quote name='magdabroy']:)

Bo masz gąbkę :diabloti:[/QUOTE]

:roflt::roflt::roflt::roflt::peace:
[quote name='Angi']mam ci uwierzyć? ahahaha :evil_lol: [SIZE=1]żartuje oczywiście :P
[/SIZE][/QUOTE]

taaaak :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']No wiesz co :mad:[/QUOTE]
Nie no żartuje se :diabloti:

[quote name='marta1624']Witam w galerii! Śliczne masz psiaki (ale ja i tak jestem zakochana w onkowatych, więc Neron :loveu:)[/QUOTE]

Witam :lol:
Dziekuje :loveu:
Jutro moze uda nam sie wreszcie wybrac na spacer to będą nowe foteczki :)

Posted

[quote name='marta1624']O to miło by było :) Na razie przedzieram się przez 1194 strony twojej galerii :) ale żeście nagadały :)[/QUOTE]

To ja Ci to w skrócie streszczę ;) Agnieszka ma sklerozę i i tak nie pamięta, co wczoraj pisała, więc nie warto czytać :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']Szkoda, że nareszcie :diabloti:[/QUOTE]

czasu mało , doba za krótka :eviltong:

[quote name='marta1624']O to miło by było :) Na razie przedzieram się przez 1194 strony twojej galerii :) ale żeście nagadały :)[/QUOTE]

To nie ja , o One :diabloti:

[quote name='magdabroy']To ja Ci to w skrócie streszczę ;) Agnieszka ma sklerozę i i tak nie pamięta, co wczoraj pisała, więc nie warto czytać :diabloti:[/QUOTE]

buahahahahahahahhaahaha :diabloti:

[quote name='marta1624']Oooo dzięki to duży skrót :) ja też mam sklerozę i nigdy nic nie pamiętam :diabloti:[/QUOTE]

Wreszcie ktoś normalny :cool1: