łamAga Posted January 28, 2014 Author Posted January 28, 2014 [quote name='marta.k9080']delikatnie mówiąc...:diabloti:[/QUOTE] bardzo delikatnie :diabloti: [quote name='Angi']Ja mam nadzieję, że nie będę :p[/QUOTE] na pewno nie bedzie ;) Quote
*Magda* Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 Przy Twoich snach, to zostaniemy inwalidami umysłowymi :diabloti: Quote
łamAga Posted January 28, 2014 Author Posted January 28, 2014 [quote name='magdabroy']Przy Twoich snach, to zostaniemy inwalidami umysłowymi :diabloti:[/QUOTE] buahahahahahha polecam się :diabloti: Quote
*Magda* Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 Wolę nie korzystać :eviltong: Wystarczy, że jestem blondynką :evil_lol: Quote
łamAga Posted January 28, 2014 Author Posted January 28, 2014 [quote name='magdabroy']Wolę nie korzystać :eviltong: Wystarczy, że jestem blondynką :evil_lol:[/QUOTE] oj tam włosy ofarbujesz i nie widać :eviltong: Quote
*Magda* Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 Tak, na rudo :D Dopijam piwko i zaraz znikam spać :eviltong: Quote
łamAga Posted January 28, 2014 Author Posted January 28, 2014 [quote name='magdabroy']Tak, na rudo :D Dopijam piwko i zaraz znikam spać :eviltong:[/QUOTE] Na taki jak masz na "profilowym " :loveu: wczoraj mi sie Sebek pytał czy mam juz kase na Opole :diabloti: a w pape byś nie chciała ? za to piwko ? :eviltong: Quote
*Magda* Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='dOgLoV']Na taki jak masz na "profilowym " :loveu: wczoraj mi sie Sebek pytał czy mam juz kase na Opole :diabloti: a w pape byś nie chciała ? za to piwko ? :eviltong:[/QUOTE] No, kusi mnie taki rudy :roll: A ja nadal czekam na Bogdana urlop :( Do kiedy musicie zgłosić Qwendi? Biorę w papę kufel :evil_lol: Quote
angineuuka Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 a mnie mama ( o dziwno! ) jednak do Opola chyba nie puści [B]samej. [/B] Quote
*Magda* Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='Angi']a mnie mama ( o dziwno! ) jednak do Opola chyba nie puści [B]samej. [/B][/QUOTE] Czemu ? Quote
angineuuka Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 " nie będziesz sama nigdzie jeździć, będziesz miała 18 to sama będziesz mogła jechać " :p Quote
*Magda* Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='Angi']" nie będziesz sama nigdzie jeździć, będziesz miała 18 to sama będziesz mogła jechać " :p[/QUOTE] :mdleje: Kuźwa, za daleko mam, żeby Cię zabrać z domu :roll: Quote
łamAga Posted January 28, 2014 Author Posted January 28, 2014 [quote name='magdabroy']No, kusi mnie taki rudy :roll: A ja nadal czekam na Bogdana urlop :( Do kiedy musicie zgłosić Qwendi? Biorę w papę kufel :evil_lol:[/QUOTE] No fajny fajny .... Nie no spoko , najwyżej pojedziemy tak czy tak ;) ja tam kocham wystawy :loveu: [quote name='Angi']" nie będziesz sama nigdzie jeździć, będziesz miała 18 to sama będziesz mogła jechać " :p[/QUOTE] Niby jej sie nie dziwie .... szkoda ze nie przejeżdzamy przez Twoją miejscowość byśmy sie zatrzymali , poznali Twoja mame i zabrali Cię :placz: Quote
angineuuka Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 Inaczej by było, jakbym z kimś jechała.. a tak raczej lipnie trochę :) nie chodzi o to z kim się mam spotkać, a o sama droge :p Quote
łamAga Posted January 28, 2014 Author Posted January 28, 2014 [quote name='Angi']Inaczej by było, jakbym z kimś jechała.. a tak raczej lipnie trochę :) nie chodzi o to z kim się mam spotkać, a o sama droge :p[/QUOTE] rozumiem rozumiem .... Magda . kufel Ci z ręki nie wypadł że taka zawiecha ? :eviltong: ide sie do pracy szykowac :roll: dobranoc laseczki .... Quote
*Magda* Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='Angi']Inaczej by było, jakbym z kimś jechała.. a tak raczej lipnie trochę :) nie chodzi o to z kim się mam spotkać, a o sama droge :p[/QUOTE] Na tę chwilę nie ma co myśleć, bo ja póki co żyję w nieświadomości :mad: Jak już będzie wiadomo co i jak, to wtedy będziemy myśleć ;) Może coś się wymyśli :) A jak nie, to będziemy czekać, aż będziesz pełnoletnia :evil_lol: A póki co, to ja znikam spać ;) Miłej pracy Aga :) Quote
angineuuka Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 może kogoś wykombinuję ... dobranoc... i miłej pracy :P Quote
3 x Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 co i kiedy jest w Opolu ? bo czaję, ze wystawa ale nie wiem kiedy i nie wiem jaka i nie wiem czy mam sie interesowac dalej czy nie ;) Quote
angineuuka Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 wystawa psów :D bodajże ostatni weekend kwietna czy coś takiego. Quote
*Magda* Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 Dokładnie tak ;) 26-27 kwietnia, Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych w Opolu :p Dzień dobry Aga :) I dobranoc :D Quote
3 x Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 [quote name='magdabroy']Dokładnie tak ;) 26-27 kwietnia, Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych w Opolu :p Dzień dobry Aga :) I dobranoc :D[/QUOTE] toz to kupę czasu jeszcze może Angi wydorośleje do tego czasu ;) Quote
łamAga Posted January 29, 2014 Author Posted January 29, 2014 [quote name='magdabroy']Dokładnie tak ;) 26-27 kwietnia, Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych w Opolu :p Dzień dobry Aga :) I dobranoc :D[/QUOTE] Dzień dobry ;) ale pospałam hehe aż za dużo chyba :lol: [quote name='unikatowydiament']hej Agunia:)[/QUOTE] Hello ;) [quote name='3 x']toz to kupę czasu jeszcze może Angi wydorośleje do tego czasu ;)[/QUOTE] Do kwietnia mało czasu zostało hehe Quote
3 x Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 [quote name='dOgLoV']Dzień dobry ;) ale pospałam hehe aż za dużo chyba :lol: Hello ;) Do kwietnia mało czasu zostało hehe[/QUOTE] do kwietnia ? jeszcze wystawa w marcu jest gdzieś na początku Quote
Recommended Posts