*Magda* Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 Ile można u mamy siedzieć :roll::mad::eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 [quote name='3 x']zanim zasypie? żeby luna się mogła polansować? ;)[/QUOTE] no ba!:diabloti: nie no na wieczór to skromnie obroża łańcuszkowa,pierwsza smycz z brzegu i szybko za blok na siku:evil_lol: Quote
łamAga Posted January 27, 2014 Author Posted January 27, 2014 [quote name='wiki4']Uświadom mnie :lol: :evil_lol: Ja jestem grzeczną córką! Więc sobie wypraszam :lol: [/QUOTE] ależ ja nic takiego nie miałam córeczko na myśli :eviltong: [quote name='unikatowydiament']doberek :)[/QUOTE] Hejka ;) [quote name='magdabroy']Ile można u mamy siedzieć :roll::mad::eviltong:[/QUOTE] [quote name='Angi']długo jak widać :D[/QUOTE] Oj można można :eviltong: [quote name='marta.k9080']no ba!:diabloti: nie no na wieczór to skromnie obroża łańcuszkowa,pierwsza smycz z brzegu i szybko za blok na siku:evil_lol:[/QUOTE] hehehehe no wiadomo :lol: Quote
łamAga Posted January 28, 2014 Author Posted January 28, 2014 [quote name='magdabroy']Dzień doberek pracusiu :)[/QUOTE] Hejka ;) Padam na twarz :lol: ale ważne że już w łóżeczku pod kołderką jestem :multi: Quote
łamAga Posted January 28, 2014 Author Posted January 28, 2014 [quote name='Ty$ka']Czeeeeść :D[/QUOTE] [quote name='Angi']hej Agaa :)[/QUOTE] Hej laski ;) Quote
łamAga Posted January 28, 2014 Author Posted January 28, 2014 [quote name='marta.k9080']hej :) u Was też tak pizga?[/QUOTE] Nooo u nas -6 .... rano nie było wiatru to było nawet względnie ;) Quote
łamAga Posted January 28, 2014 Author Posted January 28, 2014 Qurde ale śnieg zaczął sypać , świata nie widać :roll: Quote
angineuuka Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='dOgLoV']Qurde ale śnieg zaczął sypać , świata nie widać :roll:[/QUOTE] u nas tak rano było :D a u nas - 5 ... Quote
łamAga Posted January 28, 2014 Author Posted January 28, 2014 a u nas sobie tak pruszyo cały dzien ale teraz sypie dosłownie .... Quote
łamAga Posted January 28, 2014 Author Posted January 28, 2014 [quote name='magdabroy']Dajcie mi ten śnieg :placz:[/QUOTE] chętnie :roll: a jaki ja sen dzisiaj miałam :nerwy::shiny: Śniło mi sie że wybuchła wojna , i w ogóle taką duża grupa jakaś ludzi szliśmy i szukalismy starych mebli itd .... to trawało jakis czas i doszliśmy do jakiegoś budynku i tam jakas impreza była , i od razu sie tam ludzie z dogo znaleźli , wiem że Kasia z Torem była ale oczywiscie Toro nie wyglądał jak niuf i dużo innych dogomaniaków z psami ale nie pamietam kto , pamietam jeszcze tylko Angi na wózku inwalidzkim z jakimś psem na kolanach :roll: chciałam focić te wszystkie psiaki i ludzi z dogo ale co zrobiłam zdjęcie to na nim nie pojawiało sie to co widziałam w obiektywie tylko jakies inne kadry sufitów , ścian itd :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='magdabroy']Dajcie mi ten śnieg :placz:[/QUOTE] ja mam w lesie i na polu zaspy po kolana...:diabloti: Quote
*Magda* Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 Zrobiła z Angi inwalidkę :roll::evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='dOgLoV'] a jaki ja sen dzisiaj miałam :nerwy::shiny: [/QUOTE] ja uwielbiam Twoje sny:evil_lol::evil_lol: Quote
angineuuka Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 Ja inwalidka? :o ahahahah a mi się dziś śniło, że miałam porozrzucane zdechłe koty na ogrodzie :mdleje: Quote
łamAga Posted January 28, 2014 Author Posted January 28, 2014 [quote name='marta.k9080']ja mam w lesie i na polu zaspy po kolana...:diabloti:[/QUOTE] niby fajnie ale w zasadzie to nie :diabloti: [quote name='magdabroy']Zrobiła z Angi inwalidkę :roll::evil_lol:[/QUOTE] ej no ja nie odpowiadam za swoje sny :diabloti: [quote name='marta.k9080']ja uwielbiam Twoje sny:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Mam chyba mocno naruszoną podświadomość :diabloti: [quote name='Angi']Ja inwalidka? :o ahahahah a mi się dziś śniło, że miałam porozrzucane zdechłe koty na ogrodzie :mdleje:[/QUOTE] hahahaha to znaczy że nią nie bedziesz :lol: podobno :lol: i to ja niby mam dziwne sny :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='dOgLoV']Mam chyba mocno naruszoną podświadomość :diabloti:[/QUOTE] delikatnie mówiąc...:diabloti: Quote
Recommended Posts