Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

coś dla nas:diabloti:
[IMG]http://lolx.pl/foto/obrazek/4460.jpg[/IMG]

Guest wolfheart
Posted

ja dzisiaj wypiłam trzy kawy,ale dwie były podwójne(bo ze saszetki i jedna za słaba) :diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']ja dzisiaj wypiłam trzy kawy,ale dwie były podwójne(bo ze saszetki i jedna za słaba) :diabloti:[/QUOTE]

hahahaha , ja trzy wypiłam :lol: a teraz sącze warke radler :cool3:

Guest wolfheart
Posted

a ja skromnie coca-colę:lol: nawet nie liczę ile dzisiaj wypiłam herbaty na rozgrzewkę

Posted

[quote name='marta.k9080']a ja skromnie coca-colę:lol: nawet nie liczę ile dzisiaj wypiłam herbaty na rozgrzewkę[/QUOTE]

Ja nie lubię herbaty :shake: tego piwa też pić nie powinnam bo to jabłkowe a nie mogę pod żadnym pozorem łączyć alergenu z alkoholem :diabloti: no ale , ja podchodzę tak do tego że to piwo na bank nie widziało jabłka ....

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV'] no ale , ja podchodzę tak do tego że to piwo na bank nie widziało jabłka ....[/QUOTE]

się okaże czy Cię wysypie....:diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']się okaże czy Cię wysypie....:diabloti:[/QUOTE]

na szyi na bank będe miała plamy , i będe źle się czuła , ale piwa mi się chciało , do pracy ide dopiero jutro na 23 to mi przejdzie :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

robisz tak jak ja z chipsami,wiem że będzie mi ciężko na żołądku ,ale i tak je zjadam:evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']robisz tak jak ja z chipsami,wiem że będzie mi ciężko na żołądku ,ale i tak je zjadam:evil_lol:[/QUOTE]

a bo czlowiek juz taki jest , to tak jak z upiciem się , wiesz ze na drugi dzien będziesz bardzoooo cierpieć ale mimo to upijasz się :diabloti: ja na szczescie ten etap wybryków mam dalekooo za sobą hyhy

Guest wolfheart
Posted

a już najbardziej katuję się oglądając rzeczy (dla Luny) których nie mogę mieć od razu:evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']a już najbardziej katuję się oglądając rzeczy (dla Luny) których nie mogę mieć od razu:evil_lol:[/QUOTE]

dlatego ja już rzadko wchodzę na psie sklepy bo bym oszalała :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

efekt tego taki,że ja chodzę jak lump,a Luna ma wszystko piękne i nowe:evil_lol: zaraz idę z nią na dwór zanim śnieg zasypie nas na dobre

Posted

[quote name='marta.k9080']efekt tego taki,że ja chodzę jak lump,a Luna ma wszystko piękne i nowe:evil_lol: zaraz idę z nią na dwór zanim śnieg zasypie nas na dobre[/QUOTE]

nie no ja czasami też cos tam dla siebie kupie no jak ostatnio brelok do kluczy z Onkiem :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

koniecznie musiałaś go mieć:diabloti:
znikam na dziś,dobranoc:loveu:

Posted

[quote name='magdabroy']A mój post jak zwykle przegapiłaś :(
Więc napiszę jeszcze raz: JUŻ JESTEM :eviltong:[/QUOTE]

Ooooooooooo hello :loveu:

za cicho napisałas :eviltong: