łamAga Posted January 19, 2014 Author Posted January 19, 2014 No co Ty , wcale :diabloti: buahahahahahahhahaa własnie pije 4rtą kawe :eviltong: Quote
*Magda* Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 Ja dziś 5 :roll: I czemu kawa na mnie nie działa? :placz: Quote
łamAga Posted January 19, 2014 Author Posted January 19, 2014 [quote name='magdabroy']Ja dziś 5 :roll: I czemu kawa na mnie nie działa? :placz:[/QUOTE] za bardzo jestesmy uzależnione :-( Quote
*Magda* Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 [quote name='dOgLoV']za bardzo jestesmy uzależnione :-([/QUOTE] Nie sądzę :shake: Z tego co pamiętam, to kawa nigdy na mnie nie działała jakoś specjalnie pobudzająco :shake: Wydaje mi się, że jakbyśmy wypiły taką kawę ze świeżo uprażonych ziaren, dobrej jakości, do tego świeżo zmielone, to byłoby inaczej ;) A tak, w sklepach mamy albo zleżałą zmieloną kawę albo zleżałe ziarna :roll: Quote
Izabela124. Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 [quote name='3 x']może chodzi, żeby unikac choć przez godzinę teściowej ;)[/QUOTE]Ha ha na to nie wpadłam :D Quote
Izabela124. Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 [quote name='Angi']lepiej Izka nie wpadaj :D[/QUOTE] Nie mam zamiaru :eviltong: Quote
kalyna Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 [quote name='magdabroy']Siemka łamAga :megagrin::megagrin:[/QUOTE] Lepiej, aby dzisiaj nie miała na początku łam... bo u nas tak są oblodzone chodniki, że można się po[B]łam[/B]ać :roll: Quote
Guest wolfheart Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 doberek:p w temacie kawy,to zgodzę się ,że taka ze świeżo prażonych ziaren to zupełnie inna bajka niż to co proponują nam w sklepach:roll: Quote
łamAga Posted January 20, 2014 Author Posted January 20, 2014 [quote name='unikatowydiament']dzień dobry :)[/QUOTE] hejka ;) [quote name='Izabela124.']Ha ha na to nie wpadłam :D[/QUOTE] widzisz jak mało jeszcze wiesz :eviltong: [quote name='Angi']lepiej Izka nie wpadaj :D[/QUOTE] [quote name='Izabela124.']Nie mam zamiaru :eviltong:[/QUOTE] Nigdy nie mów nigdy :eviltong: tylko nie z Piotrkiem czasami :eviltong: [quote name='magdabroy']Siemka łamAga :megagrin::megagrin:[/QUOTE] Hello ;) [quote name='kalyna']Lepiej, aby dzisiaj nie miała na początku łam... bo u nas tak są oblodzone chodniki, że można się po[B]łam[/B]ać :roll:[/QUOTE] dokładnie , myslalam ze na przystanek nie dotrę :roll: szkoda ze na rano teraz chodze do pracy bo mamy ślicznie wszystko pokryte grubym lodem , łącznie z domem , jedno wielkie lodowisko , ślicznie wygląda ale chodzić sie nie da :shake: [quote name='magdabroy']Aga na wet na suchym się połamie ;)[/QUOTE] dokładnie , ale tylko raz bym zaliczyła glebe :eviltong: [quote name='marta.k9080']doberek:p w temacie kawy,to zgodzę się ,że taka ze świeżo prażonych ziaren to zupełnie inna bajka niż to co proponują nam w sklepach:roll:[/QUOTE] marzycielki :eviltong: Quote
angineuuka Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 u mnie teraz deszcz pada, ale podobno ma przyjść minusowa temperatura.. bosko będzie :D Quote
łamAga Posted January 20, 2014 Author Posted January 20, 2014 [quote name='Angi']u mnie teraz deszcz pada, ale podobno ma przyjść minusowa temperatura.. bosko będzie :D[/QUOTE] eheee bosko , na ulicach chodnikach i wszedzie jest gruba warstwa lodu na której znajduje sie woda , po tym sie nie da chodzić ... Quote
łamAga Posted January 20, 2014 Author Posted January 20, 2014 macie kilka profesjonalnych zdjęć z naszego dworca .... [IMG]http://infostrow.pl/media/k2/galleries/2836/_DSC2443.jpg[/IMG] [IMG]http://infostrow.pl/media/k2/galleries/2836/_DSC2448.jpg[/IMG] [IMG]http://infostrow.pl/media/k2/galleries/2836/_DSC2450.jpg[/IMG] [IMG]http://infostrow.pl/media/k2/galleries/2836/_DSC2451.jpg[/IMG] Quote
angineuuka Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 no jeżeli u mnie przyjdzie minusowa temperatura to będzie tak samo :mdleje: Quote
łamAga Posted January 20, 2014 Author Posted January 20, 2014 [quote name='Angi']no jeżeli u mnie przyjdzie minusowa temperatura to będzie tak samo :mdleje:[/QUOTE] lepiej nie chcij , jest masakra .... dobrze ze ferii jeszcze nie ma i mam rano autobus bo rowerem po takiej slizgawce na pewno bym nie ujechała :shake: Quote
*Magda* Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 [quote name='dOgLoV'] Nigdy nie mów nigdy :eviltong: tylko nie z Piotrkiem czasami :eviltong: [/QUOTE] Ona jak ona ;) Lepiej Ty nie wpadnij z Piotrkiem, bo masz męża :diabloti::eviltong: Quote
łamAga Posted January 20, 2014 Author Posted January 20, 2014 [quote name='magdabroy']Ona jak ona ;) Lepiej Ty nie wpadnij z Piotrkiem, bo masz męża :diabloti::eviltong:[/QUOTE] spokojnie , przez patrzenie na zdjęcia sie nie zachodzi :diabloti: Quote
*Magda* Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 [quote name='dOgLoV']spokojnie , przez patrzenie na zdjęcia sie nie zachodzi :diabloti:[/QUOTE] Więc Izie też to nie grozi :eviltong: bo na razie się do mnie nie wybiera :shake: Quote
łamAga Posted January 20, 2014 Author Posted January 20, 2014 [quote name='magdabroy']Więc Izie też to nie grozi :eviltong: bo na razie się do mnie nie wybiera :shake:[/QUOTE] Podejrzewam ze predzej ona dotrze do Ciebie niż ja , poza tym jak ja dotre to z mężem więc .... Quote
Recommended Posts