łamAga Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 [quote name='magdabroy']A ja się zastanawiam czy nie zrobić sobie herbatki z rumem :loveu:[/QUOTE] zrób sobie , rozgrzejesz się :diabloti: [quote name='marta.k9080']Ty chyba przez całe dotychczasowe życie kilka ton chipsów zdążyłaś zjeść :evil_lol:[/QUOTE] ja to już jeste jeden wielki chips :diabloti: [quote name='Angi']To po co teściowa trzyma ją na lince? :diabloti: Psa puszcza się z linką :diabloti:[/QUOTE] [quote name='Angi']apropo czipsów Coma w nocy pożarła mi prawie wszystkie :diabloti:[/QUOTE] a to pytanie do teściowej :eviltong: jeju i zdrowa jest ?? :eviltong: Quote
angineuuka Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 coś ty, ona ma stalowy żołądek jak Misia :P Quote
*Magda* Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 [quote name='dOgLoV']zrób sobie , rozgrzejesz się :diabloti: [/QUOTE] Już mam :megagrin: Quote
łamAga Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 [quote name='magdabroy']Już mam :megagrin:[/QUOTE] No to zdrówko :diabloti: Quote
Izabela124. Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 [quote name='dOgLoV']zrób sobie , rozgrzejesz się :diabloti: [/QUOTE]To było dwuznaczne zdanie :evil_lol: Quote
łamAga Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 [quote name='Izabela124.']To było dwuznaczne zdanie :evil_lol:[/QUOTE] buahahahahah ej a ja czytam książke "bezdomna" i dzisiaj mi sie śnił koles z tej książki ale nie powiem co robiliśmy :diabloti: Quote
Izabela124. Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 [quote name='dOgLoV']buahahahahah ej a ja czytam książke "bezdomna" i dzisiaj mi sie śnił koles z tej książki ale nie powiem co robiliśmy :diabloti:[/QUOTE]Co robiliście? :diabloti: Quote
*Magda* Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 [quote name='Izabela124.']To było dwuznaczne zdanie :evil_lol:[/QUOTE] Głowa mnie boli :diabloti: [quote name='dOgLoV']buahahahahah ej a ja czytam książke "bezdomna" i dzisiaj mi sie śnił koles z tej książki ale nie powiem co robiliśmy :diabloti:[/QUOTE] Zaczęłaś, to kończ :mad: Quote
Izabela124. Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 [quote name='magdabroy']Głowa mnie boli :diabloti: [/QUOTE]Nie kłam :eviltong: Quote
*Magda* Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 [quote name='Izabela124.']Nie kłam :eviltong:[/QUOTE] ok, ale i tak nie mam ochoty :eviltong: Quote
łamAga Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 [quote name='Izabela124.']Co robiliście? :diabloti:[/QUOTE] No ten tego .... ale na brzuchu nie spałam :diabloti: [quote name='magdabroy']Głowa mnie boli :diabloti: Zaczęłaś, to kończ :mad:[/QUOTE] eheeeeeee , wiesz co jest dobre na ból głowy ?? :cool3: Quote
*Magda* Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 [quote name='dOgLoV']No ten tego .... ale na brzuchu nie spałam :diabloti: eheeeeeee , wiesz co jest dobre na ból głowy ?? :cool3:[/QUOTE] Szczegóły proszę :diabloti: Wiem, ale dziękuję :eviltong: Quote
Izabela124. Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 [quote name='dOgLoV']No ten tego .... ale na brzuchu nie spałam :diabloti: [/QUOTE]Masz braki w tym :D Quote
łamAga Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 [quote name='magdabroy']Szczegóły proszę :diabloti: Wiem, ale dziękuję :eviltong:[/QUOTE] nie no pamietam że weszłam do domu a On do mnie z papa co ja tak pozno wracam ze kochac to my sie juz w ogóle chyba nie bedziemy i nagle bylam ubrana w jakąś koronowa czerwona bielizne i sie na niego rzuciłam hahahahahhaha ale w tym snie niby to byłam ja ale jak bym stała obok hehehehe [quote name='Izabela124.']Masz braki w tym :D[/QUOTE] no wiesz .... Sebek za długo gra i zawsze zdąrze zasnąć zanim wejdzie do łóżka :eviltong: Quote
*Magda* Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 [quote name='dOgLoV']nie no pamietam że weszłam do domu a On do mnie z papa co ja tak pozno wracam ze kochac to my sie juz w ogóle chyba nie bedziemy i nagle bylam ubrana w jakąś koronowa czerwona bielizne i sie na niego rzuciłam hahahahahhaha ale w tym snie niby to byłam ja ale jak bym stała obok hehehehe[/QUOTE] Kolor bielizny mi się podoba :) Quote
Izabela124. Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 [quote name='dOgLoV'] no wiesz .... Sebek za długo gra i zawsze zdąrze zasnąć zanim wejdzie do łóżka :eviltong:[/QUOTE]Ha ha to zabierz mu to na czym gra :D Quote
łamAga Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 [quote name='magdabroy']Kolor bielizny mi się podoba :)[/QUOTE] mrrr taki zmysłowy :cool3: [quote name='Izabela124.']Ha ha to zabierz mu to na czym gra :D[/QUOTE] kompa bym musiała mu zabrać , troche za duży :eviltong: [quote name='Angi']a co on teraz meczu nie ogląda? :P[/QUOTE] teraz ogląda , ale zanim wróci z meczu i pogra to ja juz będę śniła o bohaterach z filmów :diabloti: Dzisiaj wchodze do kuchni a teściowa do mnie że ja z Sebkiem to sie leczym musimy , ja na nia patrze jak na ufoludka , a ona ciągnie że jesteśmy od kompow uzależnieni i że są od tego specjaliści :diabloti: Quote
Izabela124. Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 ha ha wierzę w Ciebie, dasz radę zabrać mu kompa ha ha :evil_lol: Quote
*Magda* Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 [quote name='dOgLoV'] Dzisiaj wchodze do kuchni a teściowa do mnie że ja z Sebkiem to sie leczym musimy , ja na nia patrze jak na ufoludka , a ona ciągnie że jesteśmy od kompow uzależnieni i że są od tego specjaliści :diabloti:[/QUOTE] I ma rację, bo dzieci z tego nie będzie :eviltong: Quote
łamAga Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 [quote name='Izabela124.']ha ha wierzę w Ciebie, dasz radę zabrać mu kompa ha ha :evil_lol:[/QUOTE] pewnie ze bym dała ale wtedy on zabierze mi lapka :diabloti: [quote name='magdabroy']I ma rację, bo dzieci z tego nie będzie :eviltong:[/QUOTE] no nie raczej nie :roll::eviltong: Quote
*Magda* Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 [quote name='dOgLoV']pewnie ze bym dała ale wtedy on zabierze mi lapka :diabloti: no nie raczej nie :roll::eviltong:[/QUOTE] Ty zabierzesz jemu, on Tobie i potem razem pod kołderkę :diabloti: Quote
Izabela124. Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 [quote name='magdabroy']Ty zabierzesz jemu, on Tobie i potem razem pod kołderkę :diabloti:[/QUOTE] Popieram, co ta związek jak każdy ciągle przed kompem :eviltong: Quote
Recommended Posts