Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Angi']siusior Nerona już też wrócił do normy? :diabloti:[/QUOTE]

siusior już dawno , można od nowa go używać :diabloti: jak byś chciała to pisz hehe :eviltong:

Posted

[quote name='Angi']a może Sebek chce ahahah.

a jak tam z przydomkiem sprawa? :> i z prześwietleniem? :D[/QUOTE]

nie , pewnie nie chce :eviltong:

za przydomkiem czekamy , jak dostaniemy przydomek to będą badania , poza tym czekamy aż w kaliszu będzie taki lekarz od badania serca i załatwimy dwa za jednym razem ;)

Posted

[quote name='Angi']w Sosnowcu na wystawie będą badania od serducha ahaha :D[/QUOTE]

ueeee to za daleko :eviltong: te badania nie są chyba obowiązkowe ale chcemy je mieć ;)

Posted

[quote name='magdabroy']I co Ci się śniło? :cool3:[/QUOTE]

Śniło mi się bardzo dużo kotów , mieszkaliśmy w takim jak by starym domu i było okienko w ścianie a za tym okienkiem mieliśmy tysiące malutkich kociaczków :crazyeye:

ale nie spałam na brzuchu :eviltong: bo nie lubię :eviltong:

Posted

Byłam w tesco , kupiłam 21 bombek tych co chciałam paczka 3szt 2 zł :cool3: szkoda że wiecej nie było z tego koloru bo wzięłam fioletowo srebrne , do tego dwa łańcuchy fioletowe 0,75 gr za jeden :cool3: i takie paczuszki na choinke za 1 zł :diabloti: tak że przyszłą choinkę już mam ubraną za tanioche na kolor fioletowo srebrny :lol: