Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Angi']apropo szram, to Figa tak mnie podrapala ( nie przy kapieli :P tylko wczesniej ) ze mialam szramy na nadgarstku jakbym sie ciela :P[/QUOTE]

bo koty są złe :diabloti:
[quote name='marta.k9080']Luna walnęła mnie w pysk ,że aż mi z dziąsła krew poszła,nawet wstawiałam kiedyś foto,latem chyba:evil_lol:[/QUOTE]

o psach nie wspomne :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']o psach nie wspomne :diabloti:[/QUOTE]

no ja już powinnam być kaleką :diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']no ja już powinnam być kaleką :diabloti:[/QUOTE]

Ja tez , tyle razy co ja przez nie leżałam to na prawde dziwie sie ze jeszcze nic złamanego nie miałam ....

Guest wolfheart
Posted

kilka tygodni temu je*łam głową w murek w sam róg ,schodziłyśmy i na ostatnim stopniu schodów Luna szarpnęła mnie(bo jakiś tam huk) a ja przywaliłam łbem,że aż rysę na skroni miałam:diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']kilka tygodni temu je*łam głową w murek w sam róg ,schodziłyśmy i na ostatnim stopniu schodów Luna szarpnęła mnie(bo jakiś tam huk) a ja przywaliłam łbem,że aż rysę na skroni miałam:diabloti:[/QUOTE]

to niebezpieczne , mojego ojca Neron tez tak jakos nagle za czymś pocinął zima , ojciec sie poslizgnał i rypnał prawie głową w krawężnik , nawet wole nie myslec co by było gdyby w niego rypnął ....

Guest wolfheart
Posted

wtedy zdecydowałam ,że kupię amortyzator :evil_lol:

dobra idę na spacerek,dobranoc:p