Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']To bądź dobrej myśli ;)[/QUOTE]

staram sie ;)

[quote name='Angi']a ona tylko wymiotuje czy ma tez inne objawy?[/QUOTE]

wymiotuje i jest bardzo osowiała , nie jest sobą ....

Guest wolfheart
Posted

biedna Ibrunia:-( trzymam za nią kciuki z całej siły,na pewno będzie dzielna i pokona to paskudztwo co ją męczy :glaszcze:

Posted

[quote name='marta.k9080']biedna Ibrunia:-( trzymam za nią kciuki z całej siły,na pewno będzie dzielna i pokona to paskudztwo co ją męczy :glaszcze:[/QUOTE]
Dziękuję :loveu:

Posted

coś mi sie z oczami dzieje , mam astygmatyzm i cylinder na lewe oko ale coraz bardziej czuje że oczy zjeżdżają mi sie tak jakos do środka i z pozycji tapczanu nie moge dojrzec opcji na tv :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']coś mi sie z oczami dzieje , mam astygmatyzm i cylinder na lewe oko ale coraz bardziej czuje że oczy zjeżdżają mi sie tak jakos do środka i z pozycji tapczanu nie moge dojrzec opcji na tv :roll:[/QUOTE]
ty to po prostu masz pecha :P

Posted

[quote name='Angi']ty to po prostu masz pecha :P[/QUOTE]

wiem , alergia tez mi sie pogłębia , co bym nie zjadła to zaczynają mi place swędzące i pieczące wychodzić , ostatnio jak zjadłam bułke z jajkiem to myślałam że oszaleje :roll:

[quote name='marta.k9080']to pora odwiedzić okulistę...[/QUOTE]

po nowym roku się wybiorę ....

Posted

[quote name='Angi']mi chyba jeszcze alergia na kurz wyszła, bo sprzątam i kichać mi się chce. już nie pierwszy raz. :p[/QUOTE]

ja na kurz i roztocza miałam testy robione i wyszło mi że nie mam na to alergii , w styczniu chyba sie znowu wybiore na badania ;)

Posted

[quote name='Angi']no mi też wyszło, że nie mam..
Ale kiedy ja te testy miałam robione. hehe :P[/QUOTE]

Ja miałam robione i przez nacięcia i przez pobieranie krwi żeby potwierdzić ale to i tak nie oznacza ze juz nie mam alergii na to na co nie miałam wtedy , alergia to coś dziwnego jest :roll:

Posted

[quote name='Angi']ja miałam tylko przez nacięcia :P[/QUOTE]

z krwi robili by Ci gdybyś miała zamiar poddac sie odczulaniu żeby sprawdzić jaką silną masz nietolerancję na dany alergen ....

Posted

[quote name='dOgLoV']z krwi robili by Ci gdybyś miała zamiar poddac sie odczulaniu żeby sprawdzić jaką silną masz nietolerancję na dany alergen ....[/QUOTE]
oo, dobrze wiedzieć.
Chociaż i tak w następnym roku znów się chyba nie pójdę się odczulić.

Posted

[quote name='magdabroy']Dobrze, że się postarasz :diabloti:

Masz wolne i obiecałaś mi codziennie zdjęcia :mad:[/QUOTE]

dzisiaj na prawde nie miałam weny na zdjęcia , wybacz ....

Posted

[quote name='magdabroy']To walnij se browara ;) Ja właśnie skończyłam Redd'sa :)[/QUOTE]

byłam dzisiaj specjalnie kupic sobie łomże ale mi sie jej odechciało hehe