*Magda* Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 [quote name='dOgLoV']i zadowolony Bodzian z prezentu ?? ;)[/QUOTE] Oczywiście ;) Już od soboty się nim "bawi" :D Quote
łamAga Posted December 18, 2013 Author Posted December 18, 2013 [quote name='magdabroy']Oczywiście ;) Już od soboty się nim "bawi" :D[/QUOTE] hehehehe faceci i ich zabawki :evil_lol: Quote
*Magda* Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 [quote name='dOgLoV']hehehehe faceci i ich zabawki :evil_lol:[/QUOTE] Przynajmniej mam spokój :diabloti: Quote
łamAga Posted December 18, 2013 Author Posted December 18, 2013 [quote name='magdabroy']Przynajmniej mam spokój :diabloti:[/QUOTE] ja tez bo leci mecz siatkówki :diabloti: Quote
*Magda* Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 Ja nie mam tak dobrze, bo Bogdan nie ogląda siatkówki :eviltong: To odnośnie "łysych koni" ;) [IMG]http://img.kawusia.pl/images/5/3/533f4fa1fab534171327207d9ce49fa6.jpg[/IMG] Quote
łamAga Posted December 18, 2013 Author Posted December 18, 2013 [quote name='magdabroy']Ja nie mam tak dobrze, bo Bogdan nie ogląda siatkówki :eviltong: To odnośnie "łysych koni" ;) [IMG]http://img.kawusia.pl/images/5/3/533f4fa1fab534171327207d9ce49fa6.jpg[/IMG][/QUOTE] aż się uśmiechnęłam do monitora :diabloti: Quote
*Magda* Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 [quote name='dOgLoV']aż się uśmiechnęłam do monitora :diabloti:[/QUOTE] Ja też :p Quote
marmara_19 Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 [quote name='dOgLoV']to chyba nie zapłaci , jest jszcze mozliwosc zaplaty na stacji benzynowej obok paczkomatu ale u nas w miescie akurat kolo paczkomatów nie mamy stacji benzynowych ....[/QUOTE] ja przy odbiorze paczek wstukuje tylko nr tel i kod jaki mam w sms albo pokazuje "kwadracik". Bo przesylka jest oplacona przz sprzedawce zawsze.. Quote
łamAga Posted December 19, 2013 Author Posted December 19, 2013 [quote name='marmara_19']ja przy odbiorze paczek wstukuje tylko nr tel i kod jaki mam w sms albo pokazuje "kwadracik". Bo przesylka jest oplacona przz sprzedawce zawsze..[/QUOTE] ale ja miałam za pobraniem więc musiałam jeszcze kawe przelac ;) [quote name='unikatowydiament']dzień dobry Aguś:)[/QUOTE] [quote name='marta.k9080']hej :)[/QUOTE] hej dziewczynki ;) Nie mam humoru , z moją Ibrunią nie jest za dobrze :-( Quote
*Magda* Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 [quote name='dOgLoV'] Nie mam humoru , z moją Ibrunią nie jest za dobrze :-([/QUOTE] Co się dzieje? Quote
łamAga Posted December 19, 2013 Author Posted December 19, 2013 Nie wiem , strasznie zaczęła kichać , ma strasznie zapłakane oczy , charczy i ma wysoką gorączkę , dostała dzisiaj serię zastrzyków i tabletek .... są dwie opcje ... albo bierze ją jakas infekcja .... albo .... najadła się trutki :placz: Quote
*Magda* Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 [quote name='dOgLoV']Nie wiem , strasznie zaczęła kichać , ma strasznie zapłakane oczy , charczy i ma wysoką gorączkę , dostała dzisiaj serię zastrzyków i tabletek .... są dwie opcje ... albo bierze ją jakas infekcja .... albo .... [B]najadła się trutki [/B]:placz:[/QUOTE] Zapytaj, wiesz kogo czy może być taka opcja... Quote
Guest wolfheart Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 to chyba bardziej na infekcję wygląda:shake: Quote
łamAga Posted December 19, 2013 Author Posted December 19, 2013 [quote name='magdabroy']Zapytaj, wiesz kogo czy może być taka opcja...[/QUOTE] nie ma szans spytać , to buraki .... [quote name='marta.k9080']to chyba bardziej na infekcję wygląda:shake:[/QUOTE] własnie najgorsze jest to że objawy są bardzo podobne .... płuca ma czyste .... jutro bedzie miała zbadana krew na ilość czerwonych krwinek ehhhh Quote
angineuuka Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 wydaje mi się, że to jednak infekcja. Kciukam mocno za jej zdrówko ;) Quote
łamAga Posted December 19, 2013 Author Posted December 19, 2013 [quote name='Angi']wydaje mi się, że to jednak infekcja. Kciukam mocno za jej zdrówko ;)[/QUOTE] trzymaj trzymaj przydają się kciuki ;) Quote
*Magda* Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 [quote name='dOgLoV']nie ma szans spytać , to buraki .... [/QUOTE] Ugotuj z nich barszcz w Wigilię :evil_lol: Quote
łamAga Posted December 19, 2013 Author Posted December 19, 2013 [quote name='magdabroy']Ugotuj z nich barszcz w Wigilię :evil_lol:[/QUOTE] buahahahahhaa , jeszcze bym sie otruła :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 [quote name='dOgLoV']buahahahahhaa , jeszcze bym sie otruła :eviltong:[/QUOTE] to niech pierwsza spróbuje teściowa :diabloti: Quote
łamAga Posted December 19, 2013 Author Posted December 19, 2013 [quote name='marta.k9080']to niech pierwsza spróbuje teściowa :diabloti:[/QUOTE] hahahahahahaha jaki pocisk hehehe Quote
łamAga Posted December 19, 2013 Author Posted December 19, 2013 możecie sobie na teledysku obejrzeć moje miasto :diabloti: i jeszcze jedzą lody z mojej ulubionej lodziarni , zawsze tam ide na lody , pyszne mają :loveu: [video=youtube;TJfqQEvCzrg]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TJfqQEvCzrg[/video] Quote
Recommended Posts