Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja nie mam tak dobrze, bo Bogdan nie ogląda siatkówki :eviltong:

To odnośnie "łysych koni" ;)
[IMG]http://img.kawusia.pl/images/5/3/533f4fa1fab534171327207d9ce49fa6.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='magdabroy']Ja nie mam tak dobrze, bo Bogdan nie ogląda siatkówki :eviltong:

To odnośnie "łysych koni" ;)
[IMG]http://img.kawusia.pl/images/5/3/533f4fa1fab534171327207d9ce49fa6.jpg[/IMG][/QUOTE]

aż się uśmiechnęłam do monitora :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']to chyba nie zapłaci , jest jszcze mozliwosc zaplaty na stacji benzynowej obok paczkomatu ale u nas w miescie akurat kolo paczkomatów nie mamy stacji benzynowych ....[/QUOTE]

ja przy odbiorze paczek wstukuje tylko nr tel i kod jaki mam w sms albo pokazuje "kwadracik". Bo przesylka jest oplacona przz sprzedawce zawsze..

Posted

[quote name='marmara_19']ja przy odbiorze paczek wstukuje tylko nr tel i kod jaki mam w sms albo pokazuje "kwadracik". Bo przesylka jest oplacona przz sprzedawce zawsze..[/QUOTE]

ale ja miałam za pobraniem więc musiałam jeszcze kawe przelac ;)

[quote name='unikatowydiament']dzień dobry Aguś:)[/QUOTE]

[quote name='marta.k9080']hej :)[/QUOTE]

hej dziewczynki ;)

Nie mam humoru , z moją Ibrunią nie jest za dobrze :-(

Posted

Nie wiem , strasznie zaczęła kichać , ma strasznie zapłakane oczy , charczy i ma wysoką gorączkę , dostała dzisiaj serię zastrzyków i tabletek .... są dwie opcje ... albo bierze ją jakas infekcja .... albo .... najadła się trutki :placz:

Posted

[quote name='dOgLoV']Nie wiem , strasznie zaczęła kichać , ma strasznie zapłakane oczy , charczy i ma wysoką gorączkę , dostała dzisiaj serię zastrzyków i tabletek .... są dwie opcje ... albo bierze ją jakas infekcja .... albo .... [B]najadła się trutki [/B]:placz:[/QUOTE]

Zapytaj, wiesz kogo czy może być taka opcja...

Posted

[quote name='magdabroy']Zapytaj, wiesz kogo czy może być taka opcja...[/QUOTE]

nie ma szans spytać , to buraki ....

[quote name='marta.k9080']to chyba bardziej na infekcję wygląda:shake:[/QUOTE]

własnie najgorsze jest to że objawy są bardzo podobne .... płuca ma czyste .... jutro bedzie miała zbadana krew na ilość czerwonych krwinek ehhhh

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']buahahahahhaa , jeszcze bym sie otruła :eviltong:[/QUOTE]

to niech pierwsza spróbuje teściowa :diabloti:

Posted

możecie sobie na teledysku obejrzeć moje miasto :diabloti:

i jeszcze jedzą lody z mojej ulubionej lodziarni , zawsze tam ide na lody , pyszne mają :loveu:

[video=youtube;TJfqQEvCzrg]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TJfqQEvCzrg[/video]