*Magda* Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 [quote name='kalyna'][URL]http://www.youtube.com/watch?v=SFf0IClzVNs[/URL] :loveu: :loveu:[/QUOTE] Śliczne :loveu: Quote
łamAga Posted December 14, 2013 Author Posted December 14, 2013 magda a Twoi panowie do Polski pojechali z tymi meblami ?? :eviltong: quwa nie moge ogladac ani polsatu2 ani tlc caly czas mi wyskakuje ze te programy sa kodowane , a ja je mam w pakiecie :mad: Quote
angineuuka Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 [quote name='kalyna'][URL]http://www.youtube.com/watch?v=SFf0IClzVNs[/URL] :loveu: :loveu:[/QUOTE] eee ? :p Quote
*Magda* Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 [quote name='dOgLoV']magda a Twoi panowie do Polski pojechali z tymi meblami ?? :eviltong: quwa nie moge ogladac ani polsatu2 ani tlc caly czas mi wyskakuje ze te programy sa kodowane , a ja je mam w pakiecie :mad:[/QUOTE] Niby do NL :eviltong: Bogdan mi napisał sms'ka, że będą przed 22. Zapytałam dlaczego, ale nie odpisał :mad: Pewnie nowe TV świruje :evil_lol: Quote
łamAga Posted December 14, 2013 Author Posted December 14, 2013 pewnie na laski wstąpili :eviltong: pewnie tak ale nie chce mi sie teraz bawić , jutro sie pobawie .... Quote
*Magda* Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 [quote name='dOgLoV']pewnie na laski wstąpili :eviltong:[/QUOTE] Byle do domu nic nie przywiózł :eviltong: Quote
łamAga Posted December 14, 2013 Author Posted December 14, 2013 [quote name='magdabroy']Byle do domu nic nie przywiózł :eviltong:[/QUOTE] to nie mydło , się nie wymydli :diabloti: Quote
*Magda* Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 [quote name='dOgLoV']to nie mydło , się nie wymydli :diabloti:[/QUOTE] Miałam na myśli jakieś chorubsko :eviltong: Quote
łamAga Posted December 14, 2013 Author Posted December 14, 2013 [quote name='magdabroy']Miałam na myśli jakieś chorubsko :eviltong:[/QUOTE] a ja myslalam ze alimenty :eviltong: Quote
kalyna Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 [quote name='Angi']eee ? :p[/QUOTE] wg mnie te psy są piękne :loveu: więc nie są pokazane tylko brzydkie :eviltong: no i co ważniejsze, poświęcili więcej uwagi użytkom ;) Quote
łamAga Posted December 14, 2013 Author Posted December 14, 2013 [quote name='magdabroy']Tośmy się dogadały :evil_lol:[/QUOTE] noooo :diabloti: moja kuzynka zawsze mówi mężowi który pracuje w delegacji że moze robić co chce byle by jej jakiegos syfa nie przywiózł i żeby nie musiała później alimentów płacic z domowego budżetu :diabloti: Quote
*Magda* Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 [quote name='dOgLoV']noooo :diabloti: moja kuzynka zawsze mówi mężowi który pracuje w delegacji że moze robić co chce byle by jej jakiegos syfa nie przywiózł i żeby nie musiała później alimentów płacic z domowego budżetu :diabloti:[/QUOTE] Ja bym alimentów nie płaciła na jego dzieci :eviltong: Bodzian dostałby kopniaka w dupsko i on płaciłby na mnie i Theosia :D Quote
łamAga Posted December 14, 2013 Author Posted December 14, 2013 [quote name='magdabroy']Ja bym alimentów nie płaciła na jego dzieci :eviltong: Bodzian dostałby kopniaka w dupsko i on płaciłby na mnie i Theosia :D[/QUOTE] hahahahaha i prawidłowo :diabloti: no to uściskaj tam Bodziana i Brata a ja uciekam spać ;) miłego pijaństwa w miłym towarzystwie :evil_lol: dobranoc ;) Quote
Izabela124. Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC05976_zpsc47153c3.jpg[/url] ślicznotka :) Quote
łamAga Posted December 15, 2013 Author Posted December 15, 2013 Około 16stej jadę odwiedzić Marysieńkę w jej nowym domku więc może mnie dłuższą chwilę na dogo nie być ale może przywiozę troszkę zdjęć Marysi ;) Quote
Izabela124. Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 No to czekam na zdjęcia Marysi :) Quote
angineuuka Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 [quote name='dOgLoV']Około 16stej jadę odwiedzić Marysieńkę w jej nowym domku więc może mnie dłuższą chwilę na dogo nie być ale może przywiozę troszkę zdjęć Marysi ;)[/QUOTE] wizyta poadopcyjna? :evil_lol: Quote
łamAga Posted December 15, 2013 Author Posted December 15, 2013 [quote name='Angi']wizyta poadopcyjna? :evil_lol:[/QUOTE] taaaaa hehehehe :eviltong: Quote
Recommended Posts