Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']
i co kupiłas ciekawego ??:)[/QUOTE]

2 komplety bielizny ;) Jeden czarny i jeden biały :)
Wybór był praktycznie żaden :mad: Biała, czarna i czarno-czerwona :roll:
Ale dobili mnie ludzie w Venlo. Są wyprzedaże i ludzi poje*ało :angryy: Stałam ponad 20 min. w kolejce do kasy, a były otwarte 4 kasy :mad: Kasjerki miały ruchy gorsze niż ślimak :angryy: Ludzie brali po 20 rzeczy na raz, jakby nigdy w życiu ubrań nie kupowali :roll:
Gdyby nie to, że ciężko było mi znaleźć coś fajnego, to bym pier*olnęła tą bielizną w kasjerkę i wyszła :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']2 komplety bielizny ;) Jeden czarny i jeden biały :)
Wybór był praktycznie żaden :mad: Biała, czarna i czarno-czerwona :roll:
Ale dobili mnie ludzie w Venlo. Są wyprzedaże i ludzi poje*ało :angryy: Stałam ponad 20 min. w kolejce do kasy, a były otwarte 4 kasy :mad: Kasjerki miały ruchy gorsze niż ślimak :angryy: Ludzie brali po 20 rzeczy na raz, jakby nigdy w życiu ubrań nie kupowali :roll:
Gdyby nie to, że ciężko było mi znaleźć coś fajnego, to bym pier*olnęła tą bielizną w kasjerkę i wyszła :diabloti:[/QUOTE]

hahahahaha jaki nerw :diabloti:

ale widzisz opłacało sie , chociaz dwa kompleciki sobie wybrałaś :razz:

zrób sobie w nich fotki i pokaz się nam :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']hahahahaha jaki nerw :diabloti:

ale widzisz opłacało sie , chociaz dwa kompleciki sobie wybrałaś :razz:

zrób sobie w nich fotki i pokaz się nam :evil_lol:[/QUOTE]

Nie cierpię kolejek, przepychania ludzi itp. :angryy: Ja muszę mieć pustki w sklepach, żeby coś kupić ;)
Nawet nie chcę wiedzieć co będzie jutro w Venlo, bo sklepy będą otwarte do 21 :roll:

Chciałam jakieś kolorowe, ale nie było wyboru :(

Zapomnij :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']Nie cierpię kolejek, przepychania ludzi itp. :angryy: Ja muszę mieć pustki w sklepach, żeby coś kupić ;)
Nawet nie chcę wiedzieć co będzie jutro w Venlo, bo sklepy będą otwarte do 21 :roll:

Chciałam jakieś kolorowe, ale nie było wyboru :(

Zapomnij :eviltong:[/QUOTE]

Ja tez nie nawidzę tłumów , w niedziele pojechalismy do galerii , też chciałam sobie połazić moze bym jakieś fajne kolczyki kupiła albo inne pierdołki ale jak zobaczyłam te tłumy ludzi to mówie do Sebka " idziemy tylko do media experta i jedziemy do domu " , nienawidzę okresu przedświatecznego o świętach nie wspomnę ....

ja tez wolę kolorową bieliznę ....

ueeee ale jesteś :eviltong:

Posted

szybciej sie nie dało :eviltong:

Bubu :loveu:

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/nn_zpsadc4a330.jpg[/IMG]

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/WP_20131210_004_zps2c52939a.jpg[/IMG]

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/WP_20131210_012_zps24216bd9.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='marta.k9080']ale ma zajebiste rajstopki :D[/QUOTE]

takie kosmiczne :diabloti: butki zresztą też :diabloti:

[quote name='magdabroy']Jaki ma fajne buciki :)[/QUOTE]

prosto z niemiec :cool3:
[quote name='Izabela124.']Fajny maluch :)[/QUOTE]

słodziak :loveu: ale tylko do tatusia przyklejony był bo nie znał otoczenia i nie czuł sie dobrze w innych ramionach .... oswoi się to bedą lepsze zdjęcia ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']w Polsce by takich pewnie nie dostał :eviltong:[/QUOTE]

Takich fajnych na pewno nie :evil_lol:

Aż mi się przypomniało jak 12 lat temu byłam u Bogdana w Niemczech ;) Wtedy pracował na Bawarii. Kupił czekoladę i żeby mnie wkurzyć, to gadał, że dobra, bo niemiecka itp. :evil_lol:
Odwracam opakowanie czekolady, a tam napisane: "wyprodukowane w Polsce" :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']Takich fajnych na pewno nie :evil_lol:

Aż mi się przypomniało jak 12 lat temu byłam u Bogdana w Niemczech ;) Wtedy pracował na Bawarii. Kupił czekoladę i żeby mnie wkurzyć, to gadał, że dobra, bo niemiecka itp. :evil_lol:
Odwracam opakowanie czekolady, a tam napisane: "wyprodukowane w Polsce" :diabloti:[/QUOTE]

Buahahahahahaha chciał Ci zainponowac i mu nie wyszło hahahahaha

Posted

[quote name='magdabroy']A ja nie piję, bo mój mąż w pracy :([/QUOTE]

Buuuu to masz lipę :-(

ja czasami lubie jak go w domu nie ma , bo jak za dużo się widzimy to sie kłócimy :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']Buuuu to masz lipę :-(

ja czasami lubie jak go w domu nie ma , bo jak za dużo się widzimy to sie kłócimy :diabloti:[/QUOTE]

Nie lubię jak ma drugą zmianę :shake:

Choć ten tydzień da się przeżyć ;) W pon. na zakupach, dziś na zakupach ;) a jutro jadę robić zakupy spożywcze ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Nie lubię jak ma drugą zmianę :shake:

Choć ten tydzień da się przeżyć ;) W pon. na zakupach, dziś na zakupach ;) a jutro jadę robić zakupy spożywcze ;)[/QUOTE]

to Ci jakoś zleciało , widzisz mieszkała byś z teściowa i by Ci się nie nudziło samej w domu :diabloti:

[quote name='magdabroy']To samo co tu :diabloti::eviltong:[/QUOTE]

a to chyba dobrze :evil_lol: