*Magda* Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 [quote name='dOgLoV'] i co kupiłas ciekawego ??:)[/QUOTE] 2 komplety bielizny ;) Jeden czarny i jeden biały :) Wybór był praktycznie żaden :mad: Biała, czarna i czarno-czerwona :roll: Ale dobili mnie ludzie w Venlo. Są wyprzedaże i ludzi poje*ało :angryy: Stałam ponad 20 min. w kolejce do kasy, a były otwarte 4 kasy :mad: Kasjerki miały ruchy gorsze niż ślimak :angryy: Ludzie brali po 20 rzeczy na raz, jakby nigdy w życiu ubrań nie kupowali :roll: Gdyby nie to, że ciężko było mi znaleźć coś fajnego, to bym pier*olnęła tą bielizną w kasjerkę i wyszła :diabloti: Quote
łamAga Posted December 11, 2013 Author Posted December 11, 2013 [quote name='magdabroy']2 komplety bielizny ;) Jeden czarny i jeden biały :) Wybór był praktycznie żaden :mad: Biała, czarna i czarno-czerwona :roll: Ale dobili mnie ludzie w Venlo. Są wyprzedaże i ludzi poje*ało :angryy: Stałam ponad 20 min. w kolejce do kasy, a były otwarte 4 kasy :mad: Kasjerki miały ruchy gorsze niż ślimak :angryy: Ludzie brali po 20 rzeczy na raz, jakby nigdy w życiu ubrań nie kupowali :roll: Gdyby nie to, że ciężko było mi znaleźć coś fajnego, to bym pier*olnęła tą bielizną w kasjerkę i wyszła :diabloti:[/QUOTE] hahahahaha jaki nerw :diabloti: ale widzisz opłacało sie , chociaz dwa kompleciki sobie wybrałaś :razz: zrób sobie w nich fotki i pokaz się nam :evil_lol: Quote
*Magda* Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 [quote name='dOgLoV']hahahahaha jaki nerw :diabloti: ale widzisz opłacało sie , chociaz dwa kompleciki sobie wybrałaś :razz: zrób sobie w nich fotki i pokaz się nam :evil_lol:[/QUOTE] Nie cierpię kolejek, przepychania ludzi itp. :angryy: Ja muszę mieć pustki w sklepach, żeby coś kupić ;) Nawet nie chcę wiedzieć co będzie jutro w Venlo, bo sklepy będą otwarte do 21 :roll: Chciałam jakieś kolorowe, ale nie było wyboru :( Zapomnij :eviltong: Quote
łamAga Posted December 11, 2013 Author Posted December 11, 2013 [quote name='magdabroy']Nie cierpię kolejek, przepychania ludzi itp. :angryy: Ja muszę mieć pustki w sklepach, żeby coś kupić ;) Nawet nie chcę wiedzieć co będzie jutro w Venlo, bo sklepy będą otwarte do 21 :roll: Chciałam jakieś kolorowe, ale nie było wyboru :( Zapomnij :eviltong:[/QUOTE] Ja tez nie nawidzę tłumów , w niedziele pojechalismy do galerii , też chciałam sobie połazić moze bym jakieś fajne kolczyki kupiła albo inne pierdołki ale jak zobaczyłam te tłumy ludzi to mówie do Sebka " idziemy tylko do media experta i jedziemy do domu " , nienawidzę okresu przedświatecznego o świętach nie wspomnę .... ja tez wolę kolorową bieliznę .... ueeee ale jesteś :eviltong: Quote
*Magda* Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 [quote name='dOgLoV'] ueeee ale jesteś :eviltong:[/QUOTE] Jestem jaka jestem :eviltong: Quote
łamAga Posted December 11, 2013 Author Posted December 11, 2013 to ide zobaczyć jak wczorajsze zdjęcia Bubu ( Kubusia ) wyszły , moze któreś wam wstawię :diabloti: Quote
łamAga Posted December 11, 2013 Author Posted December 11, 2013 szybciej sie nie dało :eviltong: Bubu :loveu: [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/nn_zpsadc4a330.jpg[/IMG] [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/WP_20131210_004_zps2c52939a.jpg[/IMG] [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/WP_20131210_012_zps24216bd9.jpg[/IMG] Quote
Guest wolfheart Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 ale ma zajebiste rajstopki :D Quote
łamAga Posted December 11, 2013 Author Posted December 11, 2013 [quote name='marta.k9080']ale ma zajebiste rajstopki :D[/QUOTE] takie kosmiczne :diabloti: butki zresztą też :diabloti: [quote name='magdabroy']Jaki ma fajne buciki :)[/QUOTE] prosto z niemiec :cool3: [quote name='Izabela124.']Fajny maluch :)[/QUOTE] słodziak :loveu: ale tylko do tatusia przyklejony był bo nie znał otoczenia i nie czuł sie dobrze w innych ramionach .... oswoi się to bedą lepsze zdjęcia ;) Quote
*Magda* Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 [quote name='dOgLoV'] prosto z niemiec :cool3: [/QUOTE] Wiadomo :evil_lol: Quote
łamAga Posted December 11, 2013 Author Posted December 11, 2013 [quote name='magdabroy']Wiadomo :evil_lol:[/QUOTE] w Polsce by takich pewnie nie dostał :eviltong: Quote
*Magda* Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 [quote name='dOgLoV']w Polsce by takich pewnie nie dostał :eviltong:[/QUOTE] Takich fajnych na pewno nie :evil_lol: Aż mi się przypomniało jak 12 lat temu byłam u Bogdana w Niemczech ;) Wtedy pracował na Bawarii. Kupił czekoladę i żeby mnie wkurzyć, to gadał, że dobra, bo niemiecka itp. :evil_lol: Odwracam opakowanie czekolady, a tam napisane: "wyprodukowane w Polsce" :diabloti: Quote
łamAga Posted December 11, 2013 Author Posted December 11, 2013 [quote name='magdabroy']Takich fajnych na pewno nie :evil_lol: Aż mi się przypomniało jak 12 lat temu byłam u Bogdana w Niemczech ;) Wtedy pracował na Bawarii. Kupił czekoladę i żeby mnie wkurzyć, to gadał, że dobra, bo niemiecka itp. :evil_lol: Odwracam opakowanie czekolady, a tam napisane: "wyprodukowane w Polsce" :diabloti:[/QUOTE] Buahahahahahaha chciał Ci zainponowac i mu nie wyszło hahahahaha Quote
*Magda* Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 [quote name='dOgLoV']Buahahahahahaha chciał Ci zainponowac i mu nie wyszło hahahahaha[/QUOTE] No :evil_lol: Quote
łamAga Posted December 11, 2013 Author Posted December 11, 2013 a ja piję drugą kawę :diabloti: mąż mi zrobił :diabloti: Quote
łamAga Posted December 11, 2013 Author Posted December 11, 2013 [quote name='magdabroy']A ja nie piję, bo mój mąż w pracy :([/QUOTE] Buuuu to masz lipę :-( ja czasami lubie jak go w domu nie ma , bo jak za dużo się widzimy to sie kłócimy :diabloti: Quote
łamAga Posted December 11, 2013 Author Posted December 11, 2013 [quote name='Angi']dzień doberek wszystkim :p[/QUOTE] dobry wieczorek ;) co tam ?? Quote
*Magda* Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 [quote name='dOgLoV']Buuuu to masz lipę :-( ja czasami lubie jak go w domu nie ma , bo jak za dużo się widzimy to sie kłócimy :diabloti:[/QUOTE] Nie lubię jak ma drugą zmianę :shake: Choć ten tydzień da się przeżyć ;) W pon. na zakupach, dziś na zakupach ;) a jutro jadę robić zakupy spożywcze ;) Quote
*Magda* Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 [quote name='dOgLoV'] co tam ??[/QUOTE] To samo co tu :diabloti::eviltong: Quote
łamAga Posted December 11, 2013 Author Posted December 11, 2013 [quote name='magdabroy']Nie lubię jak ma drugą zmianę :shake: Choć ten tydzień da się przeżyć ;) W pon. na zakupach, dziś na zakupach ;) a jutro jadę robić zakupy spożywcze ;)[/QUOTE] to Ci jakoś zleciało , widzisz mieszkała byś z teściowa i by Ci się nie nudziło samej w domu :diabloti: [quote name='magdabroy']To samo co tu :diabloti::eviltong:[/QUOTE] a to chyba dobrze :evil_lol: Quote
Recommended Posts