*Magda* Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 A ja znikam jak skończy się "na wspólnej" :eviltong: Quote
łamAga Posted December 9, 2013 Author Posted December 9, 2013 e tam pierdoły oglądacie :eviltong: Quote
*Magda* Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 [quote name='Angi']tez ogladam :p[/QUOTE] Zaraz się dowiemy, że Magda nie żyje :/ Quote
angineuuka Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 [quote name='magdabroy']Zaraz się dowiemy, że Magda nie żyje :/[/QUOTE] od wiosny wiem, że umrze :D Quote
łamAga Posted December 9, 2013 Author Posted December 9, 2013 [quote name='magdabroy']Zaraz się dowiemy, że Magda nie żyje :/[/QUOTE] Ta od Igora ?? jak tak to nie zyje :eviltong: Quote
*Magda* Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 No ja też wiem, że umrze ;) Ale teraz dopiero o tym powiedzą :roll: Quote
*Magda* Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 Ej Aga, pierdół nie oglądasz, a wiesz, że Magda umrze :eviltong: że Magda to ta od Igora :eviltong: Quote
łamAga Posted December 9, 2013 Author Posted December 9, 2013 [quote name='magdabroy']No ja też wiem, że umrze ;) Ale teraz dopiero o tym powiedzą :roll:[/QUOTE] to po co oglądasz jak wiesz , tylko będziesz beczała :eviltong: Quote
*Magda* Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 [quote name='dOgLoV']to po co oglądasz jak wiesz , tylko będziesz beczała :eviltong:[/QUOTE] Nie będę :eviltong: To już teraz napiszę dobranoc ;) bo potem znikam prasować :roll: Quote
łamAga Posted December 9, 2013 Author Posted December 9, 2013 [quote name='magdabroy']Ej Aga, pierdół nie oglądasz, a wiesz, że Magda umrze :eviltong: że Magda to ta od Igora :eviltong:[/QUOTE] bo kiedyś oglądałam :eviltong: i gdziesz czytałam że ona zginie , w necie albo w jakiejś gazecie :eviltong: Quote
łamAga Posted December 10, 2013 Author Posted December 10, 2013 [quote name='unikatowydiament']hejka :) :) :)[/QUOTE] [quote name='marta.k9080']dobry :)[/QUOTE] [quote name='magdabroy']Cześć łamAga :loveu:[/QUOTE] Hej hej ;) dzisiaj nic sobie nie połamałam :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 [quote name='dOgLoV']Hej hej ;) dzisiaj nic sobie nie połamałam :eviltong:[/QUOTE] cóż za wielki sukces :diabloti: Quote
łamAga Posted December 10, 2013 Author Posted December 10, 2013 [quote name='marta.k9080']cóż za wielki sukces :diabloti:[/QUOTE] Noooo ;) nie no całe popołudnie u mamy spędziłam w towarzystwie Marysi i Bubu ( Kubusia ) Antosia braciszka :loveu: Quote
łamAga Posted December 10, 2013 Author Posted December 10, 2013 [quote name='magdabroy']Ile kaw wypiłaś??[/QUOTE] u mamy dwie a w sumie dzisiaj 3 a dlaczego ?? w ogóle mi coś niedobrze i mi się w głowie kręci :roll: Quote
*Magda* Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 [quote name='dOgLoV']u mamy dwie a w sumie dzisiaj 3 a dlaczego ?? w ogóle mi coś niedobrze i mi się w głowie kręci :roll:[/QUOTE] Tak pytam ;) Bo ja właśnie dopiłam czwartą :p :razz::cool3: Quote
łamAga Posted December 10, 2013 Author Posted December 10, 2013 [quote name='magdabroy']Tak pytam ;) Bo ja właśnie dopiłam czwartą :p :razz::cool3:[/QUOTE] nie , ja już na czwartą nie mam ochoty :shake: na to co myślisz bym się nie nastawiała :roll: Quote
*Magda* Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 [quote name='dOgLoV'] na to co myślisz bym się nie nastawiała :roll:[/QUOTE] :placz::-( Quote
Recommended Posts