*Magda* Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 [quote name='dOgLoV']ładny prezencik :loveu: też musze sobie cos nowego z bielizny kupić , ostatnio liczyłam to mam 45 par gaci hahaha z czego wiekszosc do wywalenia bo juz mi sie nie podobają :shake:[/QUOTE] Jak zobaczyłam w reklamie, to od razu mi się spodobało :) Ale ten prezent czeka do 24 grudnia, wcześniej nie dostanie :diabloti: No ja też niby mam dużo, ale już albo sprane albo stanik już trochę niewygodny :roll: Może pojadę w środę do NL i tam coś sobie znajdę :p Quote
łamAga Posted December 9, 2013 Author Posted December 9, 2013 [quote name='magdabroy']Jak zobaczyłam w reklamie, to od razu mi się spodobało :) Ale ten prezent czeka do 24 grudnia, wcześniej nie dostanie :diabloti: No ja też niby mam dużo, ale już albo sprane albo stanik już trochę niewygodny :roll: Może pojadę w środę do NL i tam coś sobie znajdę :p[/QUOTE] nie wytrzymasz :eviltong: ja w środe jade do Kalisza wiec na dogo mnie nie będzie , jutro zreszta chyba też nie bo po pracy jadę do mamy i nie wiem o której ściągne do domu .... Quote
*Magda* Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 [quote name='dOgLoV']nie wytrzymasz :eviltong: ja w środe jade do Kalisza wiec na dogo mnie nie będzie , jutro zreszta chyba też nie bo po pracy jadę do mamy i nie wiem o której ściągne do domu ....[/QUOTE] Wytrzymam :eviltong: A zapomniałam, kupiłam też młodemu komplecik do ubrania na Wigilię :) A po co do Kalisza? Quote
Guest wolfheart Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 [quote name='dOgLoV'] ja w środe jade do Kalisza wiec na dogo mnie nie będzie , jutro zreszta chyba też nie bo po pracy jadę do mamy i nie wiem o której ściągne do domu ....[/QUOTE] a w papę chcesz?:mad: Quote
łamAga Posted December 9, 2013 Author Posted December 9, 2013 [quote name='magdabroy']Wytrzymam :eviltong: A zapomniałam, kupiłam też młodemu komplecik do ubrania na Wigilię :) A po co do Kalisza?[/QUOTE] ooooo poka :cool3: nie , nie po to co myślisz ;) chce jechac do media markt-u bo w ostrowie nic nie kupie , za wybredna jestem :roll: [quote name='marta.k9080']a w papę chcesz?:mad:[/QUOTE] musze to pozałatwiać :/ aaaaa i zapomniałam tzn pomyliłam się , w środe jestem w pracy do 19stej a w czwartek jade do Kalisza :roll: Quote
*Magda* Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 [quote name='dOgLoV']ooooo poka :cool3: nie , nie po to co myślisz ;) chce jechac do media markt-u bo w ostrowie nic nie kupie , za wybredna jestem :roll:[/QUOTE] [IMG]http://s1.static.c-and-a.com/Shop/ProductImg/FRONT_zoom2x/115143_1.jpg[/IMG] Szkoda :( Quote
łamAga Posted December 9, 2013 Author Posted December 9, 2013 świetny komplecik :loveu: ale czego szkoda ?? Quote
*Magda* Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 [quote name='dOgLoV']świetny komplecik :loveu: ale czego szkoda ??[/QUOTE] Był inny fajniejszy, ale nie było jego rozmiaru :( Szkoda, że nic się do przodu nie posuwa :eviltong: Quote
łamAga Posted December 9, 2013 Author Posted December 9, 2013 [quote name='magdabroy']Był inny fajniejszy, ale nie było jego rozmiaru :( Szkoda, że nic się do przodu nie posuwa :eviltong:[/QUOTE] ten jest słodziasty :loveu: wiesz , teraz świeta i wet nie ma terminów , prędzej jak po nowym roku nam prześwietleń nie zrobi :shake: ale spokojnie , wszystko będzie zrobione na czas ;) Quote
*Magda* Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 Ale ten wet może robić opis do rodowodu? Quote
łamAga Posted December 9, 2013 Author Posted December 9, 2013 [quote name='magdabroy']Ale ten wet może robić opis do rodowodu?[/QUOTE] On będzie te wyniki wysyłał do innego weta i tamten nam wpisze do rodowodu .... w Polsce o ile sie nie myle tylko 4 wetów ma uprawnienia do wpisu do rodowodu .... Quote
*Magda* Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 Wiem, że jakiś jest we Wrocławiu ;) Bo tam robi prześwietlenia hodowca, od którego kupiłam Torę ;) Quote
łamAga Posted December 9, 2013 Author Posted December 9, 2013 [quote name='magdabroy']Wiem, że jakiś jest we Wrocławiu ;) Bo tam robi prześwietlenia hodowca, od którego kupiłam Torę ;)[/QUOTE] mi nazwisko tego weta wyleciało z głowy , ale przypomni mi się ..... Quote
łamAga Posted December 9, 2013 Author Posted December 9, 2013 przypomniało mi się , Siembieda z Wrocławia ;) Quote
*Magda* Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 [quote name='dOgLoV']przypomniało mi się , Siembieda z Wrocławia ;)[/QUOTE] Być może ;) Quote
łamAga Posted December 9, 2013 Author Posted December 9, 2013 [quote name='magdabroy']Być może ;)[/QUOTE] prawdopodobnie on nam będzie robił wpis do rodowodu ;) Quote
*Magda* Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 [quote name='dOgLoV']prawdopodobnie on nam będzie robił wpis do rodowodu ;)[/QUOTE] Oby tylko zdążyli zatwierdzić ten przydomek zanim Qwenducha zaciąży :evil_lol: Quote
łamAga Posted December 9, 2013 Author Posted December 9, 2013 [quote name='magdabroy']Oby tylko zdążyli zatwierdzić ten przydomek zanim Qwenducha zaciąży :evil_lol:[/QUOTE] babka nam mówiła że czas oczekiwania to 4 miesiące więc koło marca powinni nam przysłac papiery ;) Quote
*Magda* Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 Mogliby szybciej ;) Głodna jestem, a nie wiem co zjeść :placz: Quote
łamAga Posted December 9, 2013 Author Posted December 9, 2013 [quote name='magdabroy']Mogliby szybciej ;) Głodna jestem, a nie wiem co zjeść :placz:[/QUOTE] no mogli by ale co zrobic , sama jestem ciekawa który zatwierdza przydomek z proponowanych :diabloti: też bym cos zjadła , ide Sebkowi żarło do pracy zrobić i coś sobie przyniosę :diabloti: więc z/w .... Quote
Guest wolfheart Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 [quote name='dOgLoV'] też bym cos zjadła , ide Sebkowi żarło do pracy zrobić i coś sobie przyniosę :diabloti: więc z/w ....[/QUOTE] ja jem teraz słodkie:p:diabloti: tyle mamy słodyczy w domu,grzech zmarnować :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 [IMG]http://img.besty.pl/images/304/59/3045966.jpg[/IMG] Quote
łamAga Posted December 9, 2013 Author Posted December 9, 2013 jeszcze wzięłam prysznic :eviltong: i przyniosłam se banana :eviltong: zamiast czekoladki późnowieczornej :eviltong: Quote
Recommended Posts