*Magda* Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 [quote name='dOgLoV']matko , o tej godzinie ?? :crazyeye:[/QUOTE] Jem jak jestem głodna, a nie kiedy zegarek mi każe jeść :eviltong: Quote
łamAga Posted December 8, 2013 Author Posted December 8, 2013 [quote name='magdabroy']Jem jak jestem głodna, a nie kiedy zegarek mi każe jeść :eviltong:[/QUOTE] no , tak sie powinno robić ale ja zaraz spać ide więc mi sie mega późno wydaję :eviltong: Quote
*Magda* Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 [quote name='Angi']a ja już nic ze zeżrę dziś :p[/QUOTE] Czemu? [quote name='dOgLoV']no , tak sie powinno robić ale ja zaraz spać ide więc mi sie mega późno wydaję :eviltong:[/QUOTE] Ja zjem i idę spać :eviltong: Quote
*Magda* Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 [quote name='dOgLoV']No to dobranoc laski ;)[/QUOTE] Kolorowych ;) Quote
*Magda* Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 [quote name='Angi']u babci przecież byłam xD [/QUOTE] To pochwal się co jadłaś ;) Quote
angineuuka Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 Aga, powiedz Sebkowi że Katowice podali już sędziów :lol: Quote
Naklejka Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 Godzina 0:00, 1:00, Anetka stwierdza, że jest głodna i idzie zjeść porcję obiadową, po czym idzie spać :diabloti: Przynajmniej jak wstanę przed tą 7 to nie muszę jeść śniadania i jem dopiero koło 9 czy tam nawet 12 :evil_lol: Quote
łamAga Posted December 9, 2013 Author Posted December 9, 2013 Powiedziałam Sebkowi , odpowiedział " yhymmm " i to wszystko :eviltong: za daleko nam do Katowic :roll: Quote
łamAga Posted December 9, 2013 Author Posted December 9, 2013 [quote name='unikatowydiament']dzień dobry:)[/QUOTE] hejka ;) [quote name='Naklejka']Godzina 0:00, 1:00, Anetka stwierdza, że jest głodna i idzie zjeść porcję obiadową, po czym idzie spać :diabloti: Przynajmniej jak wstanę przed tą 7 to nie muszę jeść śniadania i jem dopiero koło 9 czy tam nawet 12 :evil_lol:[/QUOTE] hahahaha ja czy jadla bym ostatni posiłek o 19stej czy o 3ciej w nocy , rano i tak nie mogę nic przełknąć , jem na siłę bo wiem że kolejne jedzenie bedzie o 10tej w pracy ale musze sie zmuszać do jedzenia .... [quote name='marta.k9080']hej ;)[/QUOTE] hejka Luneczki u nas pogoda paskudna , od rana leje deszcz :roll: Quote
Guest wolfheart Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 [quote name='dOgLoV'] hejka Luneczki u nas pogoda paskudna , od rana leje deszcz :roll:[/QUOTE] :-( u nas też Quote
łamAga Posted December 9, 2013 Author Posted December 9, 2013 [quote name='magdabroy']U mnie +10 :roll:[/QUOTE] fajnie masz , cieplutko ;) a mnie ktos od samego rana obgaduje , mam boląca chrostke na języku :mad: Quote
łamAga Posted December 9, 2013 Author Posted December 9, 2013 [quote name='magdabroy']W dooopie mam to ciepło :mad:[/QUOTE] oooo to fajnie masz :diabloti: a propos doopy , zadowolona z zakupów ?? :razz: Quote
Guest wolfheart Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 [quote name='dOgLoV'] a mnie ktos od samego rana obgaduje , mam boląca chrostke na języku :mad:[/QUOTE] też ostatnio miałam:evil_lol: Quote
łamAga Posted December 9, 2013 Author Posted December 9, 2013 [quote name='marta.k9080']też ostatnio miałam:evil_lol:[/QUOTE] ale to wkurzające bo cały czas boli :angryy: Quote
*Magda* Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 [quote name='dOgLoV'] a propos doopy , zadowolona z zakupów ?? :razz:[/QUOTE] Nie :( Nie kupiłam ani jednego kompletu :angryy::placz: Zerowy wybór :( A jak już coś było ciekawego, to majtki jak dla starej baby, a ja noszę stringi (ewentualnie szorty). Kupiłam tylko prezent Theosiowi pod choinkę ;) Quote
łamAga Posted December 9, 2013 Author Posted December 9, 2013 [quote name='magdabroy']Nie :( Nie kupiłam ani jednego kompletu :angryy::placz: Zerowy wybór :( A jak już coś było ciekawego, to majtki jak dla starej baby, a ja noszę stringi (ewentualnie szorty). Kupiłam tylko prezent Theosiowi pod choinkę ;)[/QUOTE] ehhhh to Ci nie poszło :shake: a co takiego Theoś dostanie ?? ;) Quote
*Magda* Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 [quote name='dOgLoV']ehhhh to Ci nie poszło :shake: a co takiego Theoś dostanie ?? ;)[/QUOTE] Jestem taka zła :angryy: Nigdy nie było tak, że wyszłam ze sklepu bez bielizny :shake: Stół i 2 krzesła drewniane ;) [URL]http://onlineshop.real.de/Kinder-Set/0038225001001[/URL] Quote
łamAga Posted December 9, 2013 Author Posted December 9, 2013 [quote name='magdabroy']Jestem taka zła :angryy: Nigdy nie było tak, że wyszłam ze sklepu bez bielizny :shake: Stół i 2 krzesła drewniane ;) [URL]http://onlineshop.real.de/Kinder-Set/0038225001001[/URL][/QUOTE] ładny prezencik :loveu: też musze sobie cos nowego z bielizny kupić , ostatnio liczyłam to mam 45 par gaci hahaha z czego wiekszosc do wywalenia bo juz mi sie nie podobają :shake: Quote
Recommended Posts