Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']Jem jak jestem głodna, a nie kiedy zegarek mi każe jeść :eviltong:[/QUOTE]

no , tak sie powinno robić ale ja zaraz spać ide więc mi sie mega późno wydaję :eviltong:

Posted

[quote name='Angi']a ja już nic ze zeżrę dziś :p[/QUOTE]

Czemu?

[quote name='dOgLoV']no , tak sie powinno robić ale ja zaraz spać ide więc mi sie mega późno wydaję :eviltong:[/QUOTE]

Ja zjem i idę spać :eviltong:

Posted

Godzina 0:00, 1:00, Anetka stwierdza, że jest głodna i idzie zjeść porcję obiadową, po czym idzie spać :diabloti:
Przynajmniej jak wstanę przed tą 7 to nie muszę jeść śniadania i jem dopiero koło 9 czy tam nawet 12 :evil_lol:

Posted

[quote name='unikatowydiament']dzień dobry:)[/QUOTE]

hejka ;)

[quote name='Naklejka']Godzina 0:00, 1:00, Anetka stwierdza, że jest głodna i idzie zjeść porcję obiadową, po czym idzie spać :diabloti:
Przynajmniej jak wstanę przed tą 7 to nie muszę jeść śniadania i jem dopiero koło 9 czy tam nawet 12 :evil_lol:[/QUOTE]

hahahaha ja czy jadla bym ostatni posiłek o 19stej czy o 3ciej w nocy , rano i tak nie mogę nic przełknąć , jem na siłę bo wiem że kolejne jedzenie bedzie o 10tej w pracy ale musze sie zmuszać do jedzenia ....

[quote name='marta.k9080']hej ;)[/QUOTE]

hejka Luneczki

u nas pogoda paskudna , od rana leje deszcz :roll:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']
hejka Luneczki

u nas pogoda paskudna , od rana leje deszcz :roll:[/QUOTE]

:-( u nas też

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']

a mnie ktos od samego rana obgaduje , mam boląca chrostke na języku :mad:[/QUOTE]

też ostatnio miałam:evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']

a propos doopy , zadowolona z zakupów ?? :razz:[/QUOTE]

Nie :(
Nie kupiłam ani jednego kompletu :angryy::placz: Zerowy wybór :( A jak już coś było ciekawego, to majtki jak dla starej baby, a ja noszę stringi (ewentualnie szorty).

Kupiłam tylko prezent Theosiowi pod choinkę ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Nie :(
Nie kupiłam ani jednego kompletu :angryy::placz: Zerowy wybór :( A jak już coś było ciekawego, to majtki jak dla starej baby, a ja noszę stringi (ewentualnie szorty).

Kupiłam tylko prezent Theosiowi pod choinkę ;)[/QUOTE]

ehhhh to Ci nie poszło :shake:

a co takiego Theoś dostanie ?? ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']ehhhh to Ci nie poszło :shake:

a co takiego Theoś dostanie ?? ;)[/QUOTE]

Jestem taka zła :angryy: Nigdy nie było tak, że wyszłam ze sklepu bez bielizny :shake:

Stół i 2 krzesła drewniane ;)
[URL]http://onlineshop.real.de/Kinder-Set/0038225001001[/URL]

Posted

[quote name='magdabroy']Jestem taka zła :angryy: Nigdy nie było tak, że wyszłam ze sklepu bez bielizny :shake:

Stół i 2 krzesła drewniane ;)
[URL]http://onlineshop.real.de/Kinder-Set/0038225001001[/URL][/QUOTE]

ładny prezencik :loveu:

też musze sobie cos nowego z bielizny kupić , ostatnio liczyłam to mam 45 par gaci hahaha z czego wiekszosc do wywalenia bo juz mi sie nie podobają :shake: