łamAga Posted December 8, 2013 Author Posted December 8, 2013 [quote name='magdabroy']Myślałam, żeby jechać wczoraj, ale odpuściłam, bo weekend ;) No my też chcemy kupić nowy TV ale nie ma kiedy jechać :roll:[/QUOTE] My mamy kiedy jechać ale jestem chyba za wybredna , bo nie ma nic co by mi sie podobało :roll: [quote name='Aleksandra95']Cześć Aga i zwierzaki :loveu:[/QUOTE] Hejka :lol: Quote
*Magda* Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 My szukamy zwykłego lcd, bo póki co stoi u mnie jeszcze TV z "dupą" :roll: Pora kupić coś płaskiego :evil_lol: Quote
łamAga Posted December 8, 2013 Author Posted December 8, 2013 Ja chce Led-owy , ale poza wnętrzem jakie mnie interesuje ważny jest też wygląd zewnętrzny no i jak ma wszystko to co chce w środku to mi sie wyglądem nie podoba a jak wygląd mi sie podoba to nie ma tych opcji które chce :angryy: Quote
łamAga Posted December 8, 2013 Author Posted December 8, 2013 [quote name='magdabroy']A na jakie firmy patrzysz??[/QUOTE] w zasadzie na wszystkie poza LG , ta firma nie ma 3D aktywnego więc odpada , a własnie z tej firmy obudowy podobają mi sie najbardziej :mad: Quote
*Magda* Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 Jakiś czas temu oglądałam u kolegi kawałek filmu w 3D i potem mnie oczy bolały :roll: więc ja takiego czegoś w tv nie szukam :shake: Quote
Guest wolfheart Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 [quote name='dOgLoV']w zasadzie na wszystkie poza LG , ta firma nie ma 3D aktywnego więc odpada , a własnie z tej firmy obudowy podobają mi sie najbardziej :mad:[/QUOTE] ja mam LG 32 cale :) ale nie wiem czy ma te bajery o które Ci chodzi Quote
angineuuka Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 na uj ci 3d? :P My mamy LG i jebła nam matryca. Chyba przez kota :p Quote
*Magda* Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 Ja szukam 39'' albo nawet 42'', bo 32 to za mały :roll: I Panasonic mi się podoba ;) Quote
angineuuka Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 my chyba mamy 39" ;) bo nie było 42" z tego modelu. Quote
Guest wolfheart Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 jak dla mnie 32 jest w sam raz,ślepa nie jestem:diabloti: Quote
łamAga Posted December 8, 2013 Author Posted December 8, 2013 [quote name='magdabroy']Jakiś czas temu oglądałam u kolegi kawałek filmu w 3D i potem mnie oczy bolały :roll: więc ja takiego czegoś w tv nie szukam :shake:[/QUOTE] To tez zależy od rodzaju 3D , jak miała takie zwykłe okulary jak słoneczne to miała 3D Pasywne , w nich podobno mniej oczy i głowa bolą bo nie ma migotania a do 3D Aktywnego to juz musisz miec okulary na akumulatorek , i tam wystepuje migotanie które męczy oczy i głowe ale ja jednak własnie to 3D wolę , moi rodzice mają własnie LG z Pasywnym 3D i ja nie widze za bardzo tego efektu a brat z kolei ma 3D aktywne i efekt rewelacyjny , jak mi puścił filmik gdzie wąż na mnie wyskoczył to rypłam w ściane tak odskoczyłam :diabloti: Quote
łamAga Posted December 8, 2013 Author Posted December 8, 2013 [quote name='marta.k9080']ja mam LG 32 cale :) ale nie wiem czy ma te bajery o które Ci chodzi[/QUOTE] Tzn ja chce jakiegoś Leda 40-42 cale , z 3D aktywnym z cienką obudową bez Smart Tv [quote name='Angi']na uj ci 3d? :P My mamy LG i jebła nam matryca. Chyba przez kota :p[/QUOTE] żeby od czasu do czasu fajny film z 3D obejrzeć ;) przez kota ?? hehe [quote name='magdabroy']Ja szukam 39'' albo nawet 42'', bo 32 to za mały :roll: I Panasonic mi się podoba ;)[/QUOTE] Panasoniki mi się podobają ale w cenie od 5-7 tyś , a na taki mnie nie stać .... Quote
angineuuka Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 przez kota, bo sobie siknął na matrycę hehehe Quote
łamAga Posted December 8, 2013 Author Posted December 8, 2013 [quote name='Angi']przez kota, bo sobie siknął na matrycę hehehe[/QUOTE] o **** ..... :diabloti: ja właśnie jestem na etapie walki z Sebkiem .... ja mówię że jak kupie tv to ma mi go zawiesić na ścianie a on że nie bo ja jeszcze z 15razy będę przemeblowywać pokój a on nie będzie non stop wiercił dziur w ścianach .... może i ma rację .... ale niech pamięta że mamy dwa koty , i psy ktore pojawiają się znikąd .... koty mogą nam go zwalić a o psa można się potknąc jak ja wczoraj i wpaść na szafę zwalając telewizor :diabloti: qurwa ale wczorajszy mój lot był rewelacyjny .... długo będę go pamiętała :diabloti: Quote
angineuuka Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 no prawdopodobnie, ale nie wiadomo na 100 % ;) dobrze, że ma gwarancji bo koszt nowej matrycy to prawie koszt nowego tv :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 może zrelacjonujesz nam to ze szczegółami?pośmiałabym się :diabloti: Quote
łamAga Posted December 8, 2013 Author Posted December 8, 2013 [quote name='Angi']no prawdopodobnie, ale nie wiadomo na 100 % ;) dobrze, że ma gwarancji bo koszt nowej matrycy to prawie koszt nowego tv :diabloti:[/QUOTE] tylko czy uznają wa gwarancję na coś takiego ;) [quote name='marta.k9080']może zrelacjonujesz nam to ze szczegółami?pośmiałabym się :diabloti:[/QUOTE] opisywalam to wczoraj :diabloti: oglądaliśmy Hobbita w salonie , podłaczyliśmy lapka pod Tv i oglądalismy , jak sie film skonczył to odlaczyłam lapka i niosłam go do pokoju , mamy włącznik od światła zepsuty wiec nie mogłam sobie światła głową oświecić a ręce miałam zajęte wiec szłam na ślepo no i wlazłam na leżącą Qwendi , ona sie zerwała jak głupia to wyleciałam w powietrze razem z lapkiem :roll: pizgłam na ziemie .... lapek tez .... :diabloti: ide wyprasowac ciuchy i sniadanie sebkowi zrobić do pracy .... więc zaraz wrócę ;) Quote
Guest wolfheart Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 [quote name='dOgLoV'] opisywalam to wczoraj :diabloti: oglądaliśmy Hobbita w salonie , podłaczyliśmy lapka pod Tv i oglądalismy , jak sie film skonczył to odlaczyłam lapka i niosłam go do pokoju , mamy włącznik od światła zepsuty wiec nie mogłam sobie światła głową oświecić a ręce miałam zajęte wiec szłam na ślepo no i wlazłam na leżącą Qwendi , ona sie zerwała jak głupia to wyleciałam w powietrze razem z lapkiem :roll: pizgłam na ziemie .... lapek tez .... :diabloti: [/QUOTE] prawie się coca-colą zakrztusiłam :diabloti::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
łamAga Posted December 8, 2013 Author Posted December 8, 2013 [quote name='Angi']uznają, nam uznali :diabloti:[/QUOTE] a no to całe szczęście :diabloti: [quote name='marta.k9080']prawie się coca-colą zakrztusiłam :diabloti::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:[/QUOTE] Quwa a wiesz jaki miałam lot ?? :diabloti: lecąc myślałam czy lapek ocaleje , na szczescie ocalał ale glebe zaliczył :diabloti: Quote
Aleksa. Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 [quote name='marta.k9080']prawie się coca-colą zakrztusiłam :diabloti::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:[/QUOTE] ja herbatą :D Quote
Guest wolfheart Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 [quote name='dOgLoV'] Quwa a wiesz jaki miałam lot ?? :diabloti: lecąc myślałam czy lapek ocaleje , na szczescie ocalał ale glebe zaliczył :diabloti:[/QUOTE] mogłaś do mnie dolecieć:p Quote
łamAga Posted December 8, 2013 Author Posted December 8, 2013 [quote name='Aleksandra95']ja herbatą :D[/QUOTE] :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Pepsia by zawału dostała , tak sie wystraszyła jak glebłam ze aż na mnie syczeć zaczęła :diabloti: [quote name='marta.k9080']mogłaś do mnie dolecieć:p[/QUOTE] tylko że ja leciałam w dół nie w bok :diabloti: Quote
Recommended Posts