Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']Myślałam, żeby jechać wczoraj, ale odpuściłam, bo weekend ;)

No my też chcemy kupić nowy TV ale nie ma kiedy jechać :roll:[/QUOTE]

My mamy kiedy jechać ale jestem chyba za wybredna , bo nie ma nic co by mi sie podobało :roll:

[quote name='Aleksandra95']Cześć Aga i zwierzaki :loveu:[/QUOTE]

Hejka :lol:

Posted

Ja chce Led-owy , ale poza wnętrzem jakie mnie interesuje ważny jest też wygląd zewnętrzny no i jak ma wszystko to co chce w środku to mi sie wyglądem nie podoba a jak wygląd mi sie podoba to nie ma tych opcji które chce :angryy:

Posted

[quote name='magdabroy']A na jakie firmy patrzysz??[/QUOTE]

w zasadzie na wszystkie poza LG , ta firma nie ma 3D aktywnego więc odpada , a własnie z tej firmy obudowy podobają mi sie najbardziej :mad:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']w zasadzie na wszystkie poza LG , ta firma nie ma 3D aktywnego więc odpada , a własnie z tej firmy obudowy podobają mi sie najbardziej :mad:[/QUOTE]

ja mam LG 32 cale :) ale nie wiem czy ma te bajery o które Ci chodzi

Guest wolfheart
Posted

jak dla mnie 32 jest w sam raz,ślepa nie jestem:diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']Jakiś czas temu oglądałam u kolegi kawałek filmu w 3D i potem mnie oczy bolały :roll: więc ja takiego czegoś w tv nie szukam :shake:[/QUOTE]

To tez zależy od rodzaju 3D , jak miała takie zwykłe okulary jak słoneczne to miała 3D Pasywne , w nich podobno mniej oczy i głowa bolą bo nie ma migotania a do 3D Aktywnego to juz musisz miec okulary na akumulatorek , i tam wystepuje migotanie które męczy oczy i głowe ale ja jednak własnie to 3D wolę , moi rodzice mają własnie LG z Pasywnym 3D i ja nie widze za bardzo tego efektu a brat z kolei ma 3D aktywne i efekt rewelacyjny , jak mi puścił filmik gdzie wąż na mnie wyskoczył to rypłam w ściane tak odskoczyłam :diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']ja mam LG 32 cale :) ale nie wiem czy ma te bajery o które Ci chodzi[/QUOTE]

Tzn ja chce jakiegoś Leda 40-42 cale , z 3D aktywnym z cienką obudową bez Smart Tv

[quote name='Angi']na uj ci 3d? :P
My mamy LG i jebła nam matryca. Chyba przez kota :p[/QUOTE]

żeby od czasu do czasu fajny film z 3D obejrzeć ;)

przez kota ?? hehe

[quote name='magdabroy']Ja szukam 39'' albo nawet 42'', bo 32 to za mały :roll: I Panasonic mi się podoba ;)[/QUOTE]

Panasoniki mi się podobają ale w cenie od 5-7 tyś , a na taki mnie nie stać ....

Posted

[quote name='Angi']przez kota, bo sobie siknął na matrycę hehehe[/QUOTE]

o **** ..... :diabloti:

ja właśnie jestem na etapie walki z Sebkiem .... ja mówię że jak kupie tv to ma mi go zawiesić na ścianie a on że nie bo ja jeszcze z 15razy będę przemeblowywać pokój a on nie będzie non stop wiercił dziur w ścianach .... może i ma rację .... ale niech pamięta że mamy dwa koty , i psy ktore pojawiają się znikąd .... koty mogą nam go zwalić a o psa można się potknąc jak ja wczoraj i wpaść na szafę zwalając telewizor :diabloti: qurwa ale wczorajszy mój lot był rewelacyjny .... długo będę go pamiętała :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

może zrelacjonujesz nam to ze szczegółami?pośmiałabym się :diabloti:

Posted

[quote name='Angi']no prawdopodobnie, ale nie wiadomo na 100 % ;) dobrze, że ma gwarancji bo koszt nowej matrycy to prawie koszt nowego tv :diabloti:[/QUOTE]

tylko czy uznają wa gwarancję na coś takiego ;)
[quote name='marta.k9080']może zrelacjonujesz nam to ze szczegółami?pośmiałabym się :diabloti:[/QUOTE]

opisywalam to wczoraj :diabloti:

oglądaliśmy Hobbita w salonie , podłaczyliśmy lapka pod Tv i oglądalismy , jak sie film skonczył to odlaczyłam lapka i niosłam go do pokoju , mamy włącznik od światła zepsuty wiec nie mogłam sobie światła głową oświecić a ręce miałam zajęte wiec szłam na ślepo no i wlazłam na leżącą Qwendi , ona sie zerwała jak głupia to wyleciałam w powietrze razem z lapkiem :roll: pizgłam na ziemie .... lapek tez .... :diabloti:

ide wyprasowac ciuchy i sniadanie sebkowi zrobić do pracy .... więc zaraz wrócę ;)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']
opisywalam to wczoraj :diabloti:

oglądaliśmy Hobbita w salonie , podłaczyliśmy lapka pod Tv i oglądalismy , jak sie film skonczył to odlaczyłam lapka i niosłam go do pokoju , mamy włącznik od światła zepsuty wiec nie mogłam sobie światła głową oświecić a ręce miałam zajęte wiec szłam na ślepo no i wlazłam na leżącą Qwendi , ona sie zerwała jak głupia to wyleciałam w powietrze razem z lapkiem :roll: pizgłam na ziemie .... lapek tez .... :diabloti:
[/QUOTE]

prawie się coca-colą zakrztusiłam :diabloti::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

[quote name='Angi']uznają, nam uznali :diabloti:[/QUOTE]

a no to całe szczęście :diabloti:

[quote name='marta.k9080']prawie się coca-colą zakrztusiłam :diabloti::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:[/QUOTE]

Quwa a wiesz jaki miałam lot ?? :diabloti: lecąc myślałam czy lapek ocaleje , na szczescie ocalał ale glebe zaliczył :diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']prawie się coca-colą zakrztusiłam :diabloti::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:[/QUOTE]

ja herbatą :D

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']
Quwa a wiesz jaki miałam lot ?? :diabloti: lecąc myślałam czy lapek ocaleje , na szczescie ocalał ale glebe zaliczył :diabloti:[/QUOTE]

mogłaś do mnie dolecieć:p

Posted

[quote name='Aleksandra95']ja herbatą :D[/QUOTE]

:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Pepsia by zawału dostała , tak sie wystraszyła jak glebłam ze aż na mnie syczeć zaczęła :diabloti:

[quote name='marta.k9080']mogłaś do mnie dolecieć:p[/QUOTE]

tylko że ja leciałam w dół nie w bok :diabloti: