*Magda* Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='dOgLoV']hahahaha a wiesz jaka to jest pozycja na żabę ?? :diabloti:[/QUOTE] Tak ;) On nie kuma, a ona rechocze :evil_lol: Czy jakoś w ten deseń ;) Quote
łamAga Posted December 1, 2013 Author Posted December 1, 2013 hahahahaha nie , Ona leży Jemu leży a Ona rechocze :eviltong: Quote
*Magda* Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='dOgLoV']hahahahaha nie , Ona leży Jemu leży a Ona rechocze :eviltong:[/QUOTE] Mówiłam (pisałam), że coś w ten deseń :eviltong: Quote
Oscar Patric Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 ale za robiaszczo razem wyglądace,super:loveu: Quote
*Magda* Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Aga, gdzieś polazła :mad: [SIZE=1]Pewnie do mamy na kawę :watpliwy: Jakby nie mogła jej pić w domu :mad:[/SIZE] Quote
angineuuka Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='magdabroy']Aga, gdzieś polazła :mad: [SIZE=1]Pewnie do mamy na kawę :watpliwy: Jakby nie mogła jej pić w domu :mad:[/SIZE][/QUOTE] u mamy może bezpieczniej :evil_lol: Quote
*Magda* Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='Angi']u mamy może bezpieczniej :evil_lol:[/QUOTE] No tak, bo lapka nie zaleje :diabloti: Quote
łamAga Posted December 1, 2013 Author Posted December 1, 2013 [quote name='unikatowydiament']ale za robiaszczo razem wyglądace,super:loveu:[/QUOTE] dziekuje :oops: [quote name='magdabroy']Aga, gdzieś polazła :mad: [SIZE=1]Pewnie do mamy na kawę :watpliwy: Jakby nie mogła jej pić w domu :mad:[/SIZE][/QUOTE] ooo skąd wiedziałas ?? trzeba mamuise raz na kiedyś odwiedzić , dostałam choineczke z ptasich piórek biało zieloną :diabloti: będą miały koty zabawę :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 hej :) a ja mam białą mini choinkę i świecącą figurkę bałwanka do pokoju :p Quote
łamAga Posted December 1, 2013 Author Posted December 1, 2013 [quote name='marta.k9080']hej :) a ja mam białą mini choinkę i świecącą figurkę bałwanka do pokoju :p[/QUOTE] świątecznie sie robi :diabloti: Quote
*Magda* Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='dOgLoV'] ooo skąd wiedziałas ?? trzeba mamuise raz na kiedyś odwiedzić , dostałam choineczke z ptasich piórek biało zieloną :diabloti: będą miały koty zabawę :diabloti:[/QUOTE] Nie trudno zgadnąć gdzie leziesz :diabloti: Quote
łamAga Posted December 1, 2013 Author Posted December 1, 2013 [quote name='magdabroy']Nie trudno zgadnąć gdzie leziesz :diabloti:[/QUOTE] zwłaszcza w niedzielne popołudnie :eviltong: Quote
*Magda* Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='dOgLoV']zwłaszcza w niedzielne popołudnie :eviltong:[/QUOTE] Właśnie ;) Quote
angineuuka Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='dOgLoV']świątecznie sie robi :diabloti:[/QUOTE] fuuuuuuuuuuuuuu Quote
łamAga Posted December 1, 2013 Author Posted December 1, 2013 kurcze łeb mnie nadal boli i nie wie czy wypić piwo czy nie :roll: Quote
*Magda* Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='dOgLoV']kurcze łeb mnie nadal boli i nie wie czy wypić piwo czy nie :roll:[/QUOTE] Pij ;) Może Cię wyluzuje i przestanie boleć ;) A jak nie przestanie, to po takim słabym piwie, możesz łyknąć tabsa :) Quote
łamAga Posted December 1, 2013 Author Posted December 1, 2013 [quote name='magdabroy']Pij ;) Może Cię wyluzuje i przestanie boleć ;) A jak nie przestanie, to po takim słabym piwie, możesz łyknąć tabsa :)[/QUOTE] chyba tak zrobię ;) Quote
*Magda* Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='dOgLoV']chyba tak zrobię ;)[/QUOTE] Tak zrób ;) [quote name='marta.k9080']ja piję kawusię :p[/QUOTE] A ja czekam na barszcz czerwony :) Quote
Guest wolfheart Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='magdabroy'] A ja czekam na barszcz czerwony :)[/QUOTE] błeee:shake: Quote
łamAga Posted December 1, 2013 Author Posted December 1, 2013 barszcz jest dobry ale dobrze doprawiony musi palić w gębę :diabloti: Quote
*Magda* Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Niestety z proszku :-( Ale w święta będę gotować :) To aga, możesz pić mój barszcz, bo Bogdan zawsze narzeka, że ma pełno pieprzu w kubku :evil_lol: Quote
łamAga Posted December 1, 2013 Author Posted December 1, 2013 [quote name='magdabroy']Niestety z proszku :-( Ale w święta będę gotować :) To aga, możesz pić mój barszcz, bo Bogdan zawsze narzeka, że ma pełno pieprzu w kubku :evil_lol:[/QUOTE] pieprz w barszczu jest mniami :loveu: im więcej tym lepiej :loveu: Quote
angineuuka Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 dobrze, że u mnie na święta się barszczu nie je bo bym nie wytrzymała :p Quote
Recommended Posts