Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']
Marta, jak ładny zimowy banerek :)

Kuźwa, idę swój zmienić :mad:[/QUOTE]

dziękuję:lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']śliczny ten bannerek :loveu:
to jest jeszcze mało , nie chce mi sie szukac teraz ale am takie gdzie śniegu miałam do ud prawie :diabloti:[/QUOTE]

dziękuję :)
i dobranoc

Posted

[quote name='dOgLoV']dziękuje ;) ale spać pójdę dopiero około 9tej ;)[/QUOTE]

Ja się dziwię, że jak wracasz po nocce, to siadasz do kompa :roll: Ja po nockach wypuszczałam psa na siku i szłam do łóżka ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Ja się dziwię, że jak wracasz po nocce, to siadasz do kompa :roll: Ja po nockach wypuszczałam psa na siku i szłam do łóżka ;)[/QUOTE]

ja po nocce śpiąca nie jestem , siedzę na kompie i czekam aż mnie zmuli bo inaczej będę sie męczyła , a jak oczy mi się trochę zmęczą to ide spać i później mi ciężko wstać , spała bym cały dzień hehe

Posted

[quote name='kalyna']Ale macie śliczne banerki :loveu: :loveu: :loveu:[/QUOTE]

Rozumiem, że mój też się podoba :megagrin:

Wstawaj Aga :mad: Młody śpi, a ja się nudzę :roll:
Co prawda mam od cholery prasowania, ale nie mam ochoty tego robić :shake:

Posted

[quote name='magdabroy']Rozumiem, że mój też się podoba :megagrin:[/QUOTE]

oczywiście :loveu: wsie 3 macie piękne (mam nadzieję, ze nikogo nie pominęłam :oops:)

Nie ogarniam, jak ktoś z własnej woli prasuje ubrania.. u nas jedyną prasowalną rzeczą to taty koszule, które i tak sobie sam pracuje :evil_lol:

Posted

[quote name='kalyna']oczywiście :loveu: wsie 3 macie piękne (mam nadzieję, ze nikogo nie pominęłam :oops:)

Nie ogarniam, jak ktoś z własnej woli prasuje ubrania.. u nas jedyną prasowalną rzeczą to taty koszule, które i tak sobie sam pracuje :evil_lol:[/QUOTE]

Chyba nie pominęłaś, bo póki co ta Aga, Marta i ja się pospieszyłyśmy z banerkami :D

Ja Theosia prasuję wszystkie ubrania ;) I to jego rzeczy miałam do prasowania :roll: ale już nie mam, bo poprasowałam :p

Posted

[quote name='kalyna']Ale macie śliczne banerki :loveu: :loveu: :loveu:[/QUOTE]

dziekuję w imieniu swoim i Magdy :diabloti:

[quote name='magdabroy']
Wstawaj Aga :mad: Młody śpi, a ja się nudzę :roll:
Co prawda mam od cholery prasowania, ale nie mam ochoty tego robić :shake:[/QUOTE]

o tej godzinie ?? czyś Ty oszalala ?? o tej godzinie to ja miałam drugi sen :diabloti:

[quote name='kalyna']
Nie ogarniam, jak ktoś z własnej woli prasuje ubrania.. u nas jedyną prasowalną rzeczą to taty koszule, które i tak sobie sam pracuje :evil_lol:[/QUOTE]

Ja lubie prasować i wszystko sobie prasuję , Sebek zawsze komentuje to ze prasuje rzeczy robocze , a co mam niby w pogniecionych chodzić bo pracuje fizycznie ?? never :evil_lol:

[quote name='magdabroy']Chyba nie pominęłaś, bo póki co ta Aga, Marta i ja się pospieszyłyśmy z banerkami :D

Ja Theosia prasuję wszystkie ubrania ;) I to jego rzeczy miałam do prasowania :roll: ale już nie mam, bo poprasowałam :p[/QUOTE]

oooo widzisz i już masz prasowanko z głowy :lol:

Posted

[quote name='magdabroy']:diabloti:

Na kilka dni spokój ;)[/QUOTE]

Ja prasuje na bierząco w sensie ze jak coś zakładam to wtedy to prasuję bo jak wyprasuje i wsadze do szafki to wyciągając i tak już bedzie do prasowania :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']Ja prasuje na bierząco w sensie ze jak coś zakładam to wtedy to prasuję bo jak wyprasuje i wsadze do szafki to wyciągając i tak już bedzie do prasowania :diabloti:[/QUOTE]

Nie chciałoby mi się prasować rano, zanim coś ubiorę młodemu :shake:
Zresztą, ja poprasuję, poskładam i leżą ładnie w komodzie, więc się nic nie gniecie :eviltong:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']noooo ja myślę że jesteś :diabloti:[/QUOTE]

jakże mogłoby mnie nie być:diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']Nie chciałoby mi się prasować rano, zanim coś ubiorę młodemu :shake:
Zresztą, ja poprasuję, poskładam i leżą ładnie w komodzie, więc się nic nie gniecie :eviltong:[/QUOTE]

a ja mam taki bajzel w szafkach że sie juz nie domykają co było widac na focie patrzącego na mnie Nerona i Ibri :diabloti:
[quote name='marta.k9080']jakże mogłoby mnie nie być:diabloti:[/QUOTE]

no juz mnie nastraszyłas że Cie nie bedzie dłuzej :mad:

Posted

[quote name='dOgLoV']a ja mam taki bajzel w szafkach że sie juz nie domykają co było widac na focie patrzącego na mnie Nerona i Ibri :diabloti:[/QUOTE]

Nic nie widziałam :shake:

Posted

[quote name='magdabroy']Nic nie widziałam :shake:[/QUOTE]

to popatrz dobrze :diabloti:

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/IMAG0395_zpsa4b41589.jpg[/IMG]

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']
no juz mnie nastraszyłas że Cie nie bedzie dłuzej :mad:[/QUOTE]

:siara::siara::siara: siebie też nastraszyłam:evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']:siara::siara::siara: siebie też nastraszyłam:evil_lol:[/QUOTE]

nas bardziej :eviltong:

[quote name='magdabroy']Przesadzasz :eviltong:[/QUOTE]

nie przesadzam :eviltong:

sprzatam w nich od miesiaca i sie zabrac nie mogę a wiekszosci tych rzeczy nawet nie nosze :diabloti:

kurcze szukam zdjęcia jak pale fajke i nie moge znaleźć :diabloti: