Guest wolfheart Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 [quote name='magdabroy'] Marta, jak ładny zimowy banerek :) Kuźwa, idę swój zmienić :mad:[/QUOTE] dziękuję:lol: Quote
łamAga Posted November 28, 2013 Author Posted November 28, 2013 śliczny ten bannerek :loveu: to jest jeszcze mało , nie chce mi sie szukac teraz ale am takie gdzie śniegu miałam do ud prawie :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 [quote name='dOgLoV']śliczny ten bannerek :loveu: to jest jeszcze mało , nie chce mi sie szukac teraz ale am takie gdzie śniegu miałam do ud prawie :diabloti:[/QUOTE] dziękuję :) i dobranoc Quote
łamAga Posted November 28, 2013 Author Posted November 28, 2013 [quote name='marta.k9080']dziękuję :) i dobranoc[/QUOTE] dziękuje ;) ale spać pójdę dopiero około 9tej ;) Quote
*Magda* Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 [quote name='dOgLoV']dziękuje ;) ale spać pójdę dopiero około 9tej ;)[/QUOTE] Ja się dziwię, że jak wracasz po nocce, to siadasz do kompa :roll: Ja po nockach wypuszczałam psa na siku i szłam do łóżka ;) Quote
łamAga Posted November 28, 2013 Author Posted November 28, 2013 [quote name='magdabroy']Ja się dziwię, że jak wracasz po nocce, to siadasz do kompa :roll: Ja po nockach wypuszczałam psa na siku i szłam do łóżka ;)[/QUOTE] ja po nocce śpiąca nie jestem , siedzę na kompie i czekam aż mnie zmuli bo inaczej będę sie męczyła , a jak oczy mi się trochę zmęczą to ide spać i później mi ciężko wstać , spała bym cały dzień hehe Quote
kalyna Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 Ale macie śliczne banerki :loveu: :loveu: :loveu: Quote
*Magda* Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 [quote name='kalyna']Ale macie śliczne banerki :loveu: :loveu: :loveu:[/QUOTE] Rozumiem, że mój też się podoba :megagrin: Wstawaj Aga :mad: Młody śpi, a ja się nudzę :roll: Co prawda mam od cholery prasowania, ale nie mam ochoty tego robić :shake: Quote
kalyna Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 [quote name='magdabroy']Rozumiem, że mój też się podoba :megagrin:[/QUOTE] oczywiście :loveu: wsie 3 macie piękne (mam nadzieję, ze nikogo nie pominęłam :oops:) Nie ogarniam, jak ktoś z własnej woli prasuje ubrania.. u nas jedyną prasowalną rzeczą to taty koszule, które i tak sobie sam pracuje :evil_lol: Quote
*Magda* Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 [quote name='kalyna']oczywiście :loveu: wsie 3 macie piękne (mam nadzieję, ze nikogo nie pominęłam :oops:) Nie ogarniam, jak ktoś z własnej woli prasuje ubrania.. u nas jedyną prasowalną rzeczą to taty koszule, które i tak sobie sam pracuje :evil_lol:[/QUOTE] Chyba nie pominęłaś, bo póki co ta Aga, Marta i ja się pospieszyłyśmy z banerkami :D Ja Theosia prasuję wszystkie ubrania ;) I to jego rzeczy miałam do prasowania :roll: ale już nie mam, bo poprasowałam :p Quote
łamAga Posted November 29, 2013 Author Posted November 29, 2013 [quote name='kalyna']Ale macie śliczne banerki :loveu: :loveu: :loveu:[/QUOTE] dziekuję w imieniu swoim i Magdy :diabloti: [quote name='magdabroy'] Wstawaj Aga :mad: Młody śpi, a ja się nudzę :roll: Co prawda mam od cholery prasowania, ale nie mam ochoty tego robić :shake:[/QUOTE] o tej godzinie ?? czyś Ty oszalala ?? o tej godzinie to ja miałam drugi sen :diabloti: [quote name='kalyna'] Nie ogarniam, jak ktoś z własnej woli prasuje ubrania.. u nas jedyną prasowalną rzeczą to taty koszule, które i tak sobie sam pracuje :evil_lol:[/QUOTE] Ja lubie prasować i wszystko sobie prasuję , Sebek zawsze komentuje to ze prasuje rzeczy robocze , a co mam niby w pogniecionych chodzić bo pracuje fizycznie ?? never :evil_lol: [quote name='magdabroy']Chyba nie pominęłaś, bo póki co ta Aga, Marta i ja się pospieszyłyśmy z banerkami :D Ja Theosia prasuję wszystkie ubrania ;) I to jego rzeczy miałam do prasowania :roll: ale już nie mam, bo poprasowałam :p[/QUOTE] oooo widzisz i już masz prasowanko z głowy :lol: Quote
łamAga Posted November 29, 2013 Author Posted November 29, 2013 [quote name='marta.k9080']no hej :cool1:[/QUOTE] noooo ja myślę że jesteś :diabloti: Quote
*Magda* Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 [quote name='dOgLoV']dziekuję w imieniu swoim i Magdy :diabloti: oooo widzisz i już masz prasowanko z głowy :lol:[/QUOTE] :diabloti: Na kilka dni spokój ;) Quote
łamAga Posted November 29, 2013 Author Posted November 29, 2013 [quote name='magdabroy']:diabloti: Na kilka dni spokój ;)[/QUOTE] Ja prasuje na bierząco w sensie ze jak coś zakładam to wtedy to prasuję bo jak wyprasuje i wsadze do szafki to wyciągając i tak już bedzie do prasowania :diabloti: Quote
*Magda* Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 [quote name='dOgLoV']Ja prasuje na bierząco w sensie ze jak coś zakładam to wtedy to prasuję bo jak wyprasuje i wsadze do szafki to wyciągając i tak już bedzie do prasowania :diabloti:[/QUOTE] Nie chciałoby mi się prasować rano, zanim coś ubiorę młodemu :shake: Zresztą, ja poprasuję, poskładam i leżą ładnie w komodzie, więc się nic nie gniecie :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 [quote name='dOgLoV']noooo ja myślę że jesteś :diabloti:[/QUOTE] jakże mogłoby mnie nie być:diabloti: Quote
łamAga Posted November 29, 2013 Author Posted November 29, 2013 [quote name='magdabroy']Nie chciałoby mi się prasować rano, zanim coś ubiorę młodemu :shake: Zresztą, ja poprasuję, poskładam i leżą ładnie w komodzie, więc się nic nie gniecie :eviltong:[/QUOTE] a ja mam taki bajzel w szafkach że sie juz nie domykają co było widac na focie patrzącego na mnie Nerona i Ibri :diabloti: [quote name='marta.k9080']jakże mogłoby mnie nie być:diabloti:[/QUOTE] no juz mnie nastraszyłas że Cie nie bedzie dłuzej :mad: Quote
*Magda* Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 [quote name='dOgLoV']a ja mam taki bajzel w szafkach że sie juz nie domykają co było widac na focie patrzącego na mnie Nerona i Ibri :diabloti:[/QUOTE] Nic nie widziałam :shake: Quote
łamAga Posted November 29, 2013 Author Posted November 29, 2013 [quote name='magdabroy']Nic nie widziałam :shake:[/QUOTE] to popatrz dobrze :diabloti: [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/IMAG0395_zpsa4b41589.jpg[/IMG] Quote
Guest wolfheart Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 [quote name='dOgLoV'] no juz mnie nastraszyłas że Cie nie bedzie dłuzej :mad:[/QUOTE] :siara::siara::siara: siebie też nastraszyłam:evil_lol: Quote
*Magda* Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 [quote name='dOgLoV']to popatrz dobrze :diabloti:[/QUOTE] Przesadzasz :eviltong: Quote
łamAga Posted November 29, 2013 Author Posted November 29, 2013 [quote name='marta.k9080']:siara::siara::siara: siebie też nastraszyłam:evil_lol:[/QUOTE] nas bardziej :eviltong: [quote name='magdabroy']Przesadzasz :eviltong:[/QUOTE] nie przesadzam :eviltong: sprzatam w nich od miesiaca i sie zabrac nie mogę a wiekszosci tych rzeczy nawet nie nosze :diabloti: kurcze szukam zdjęcia jak pale fajke i nie moge znaleźć :diabloti: Quote
łamAga Posted November 29, 2013 Author Posted November 29, 2013 [quote name='Angi']to zrób nową :diabloti:[/QUOTE] nie da się , już nie palę :eviltong: a to nie była fajka tak w ogóle tylko szisza :eviltong: Quote
Recommended Posts