łamAga Posted November 27, 2013 Author Posted November 27, 2013 [quote name='Niufciak']Toro jak pracowaliśmy to się zaskoczył :D Przyplątała się kotka do bazy i gamoń chciał ją pogonić, a tu niespodzianka, kotka zamiast uciekać to się broni :) oberwał pazurami po nosie i od tamtej pory podchodził z metrowym dystansem i zaczepiał :)[/QUOTE] Niektóre koty to straszne zadziory , tak jak nasza Pepsia :loveu: [quote name='magdabroy']Miłej pracy ;)[/QUOTE] spóźnione dziekuję :lol: [quote name='Izabela124.']Dużo zdrówka Neronowi życzę :)[/QUOTE] dziękuję ;) już jest lepiej ale jeszcze go boli siusiak :roll: [quote name='marta.k9080']hej :)[/QUOTE] [quote name='magdabroy']Cześć Aga :)[/QUOTE] hej hej ;) [quote name='Angi']a ty gdzie to :lol:[/QUOTE] a tu i tam :lol: najpierw spałam po nocce pozniej byłam z Neronem u weta pozniej w sklepie , i jestem :diabloti: Quote
*Magda* Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 [quote name='dOgLoV'] najpierw spałam po nocce pozniej byłam z Neronem u weta pozniej w sklepie , i jestem :diabloti:[/QUOTE] Ja też była w sklepie ;) Kupiłam buty i młodemu prezent na Mikołaja-już się nim bawi :evil_lol: [quote name='marta.k9080']i jak Neronkowy interes?[/QUOTE] No wiesz co Marta :mad: O takie rzeczy pytać :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 [quote name='magdabroy'] No wiesz co Marta :mad: O takie rzeczy pytać :eviltong:[/QUOTE] :diabloti: to z troski oczywiście Quote
łamAga Posted November 27, 2013 Author Posted November 27, 2013 [quote name='marta.k9080']i jak Neronkowy interes?[/QUOTE] Ma juz mniej opuchniętego ale nadal ma krwiaka i nie wygląda fajnie , boli go przy dotykaniu , jak mu wet tam zaglądał i odsuwał skórę to biedny się aż cały kulił :roll: dostał antybiotyk i jutro znowu wizyta .... [quote name='magdabroy']Ja też była w sklepie ;) Kupiłam buty i młodemu prezent na Mikołaja-już się nim bawi :evil_lol: [/QUOTE] poka buty :diabloti: i Theosia prezencik :cool3: a tak w ogóle to nie ma jeszcze Mikołaja :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 [quote name='dOgLoV']Ma juz mniej opuchniętego ale nadal ma krwiaka i nie wygląda fajnie , boli go przy dotykaniu , jak mu wet tam zaglądał i odsuwał skórę to biedny się aż cały kulił :roll: dostał antybiotyk i jutro znowu wizyta .... [/QUOTE] :glaszcze::glaszcze::glaszcze::glaszcze: daj mu kosteczkę na pocieszenie [IMG]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRANZ-oG6T3T_KIXE1adR7xZ8kK7J9J3sftmiHhdVaYxC3n6TNZOQ[/IMG] Quote
łamAga Posted November 27, 2013 Author Posted November 27, 2013 [quote name='marta.k9080']:glaszcze::glaszcze::glaszcze::glaszcze: daj mu kosteczkę na pocieszenie [IMG]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRANZ-oG6T3T_KIXE1adR7xZ8kK7J9J3sftmiHhdVaYxC3n6TNZOQ[/IMG][/QUOTE] Ojjjj dziekuję :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 [quote name='dOgLoV']Ojjjj dziekuję :loveu:[/QUOTE] Luna ma dwie to się podzieli :p Quote
łamAga Posted November 27, 2013 Author Posted November 27, 2013 [quote name='marta.k9080']Luna ma dwie to się podzieli :p[/QUOTE] Bo lunka jest kochana :loveu: Quote
*Magda* Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 [quote name='dOgLoV'] poka buty :diabloti: i Theosia prezencik :cool3: a tak w ogóle to nie ma jeszcze Mikołaja :eviltong:[/QUOTE] Buty takie: [URL]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album3/DSC_4313_zps041f5b71.jpg[/URL] W pola idealne :) Theosia prezent wkleję później u siebie ;) Wiem, że Mikołaja jeszcze nie ma :eviltong: Ale 7 grudnia jedziemy do koleżanki na urodziny i Theoś dostanie od niej prezent na Mikołaja. Więc doszłam do wniosku, że teraz będzie się cieszył jednym prezentem, a za półtora tygodnia kolejnym :) [IMG]https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTbgUtMRiZxi-6WcQJ_FHbs48MDKNKpq07vvMZTKQgYkmK9n6qXJQ[/IMG] Quote
Guest wolfheart Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 [quote name='dOgLoV']Bo lunka jest kochana :loveu:[/QUOTE] ale Tylko dla ONków,bo Rocky i Edi oberwali od niej jak próbowali zjeść jej chrupki:diabloti: Quote
łamAga Posted November 27, 2013 Author Posted November 27, 2013 [quote name='magdabroy']Buty takie: [URL]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album3/DSC_4313_zps041f5b71.jpg[/URL] W pola idealne :) Theosia prezent wkleję później u siebie ;) Wiem, że Mikołaja jeszcze nie ma :eviltong: Ale 7 grudnia jedziemy do koleżanki na urodziny i Theoś dostanie od niej prezent na Mikołaja. Więc doszłam do wniosku, że teraz będzie się cieszył jednym prezentem, a za półtora tygodnia kolejnym :) [IMG]https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTbgUtMRiZxi-6WcQJ_FHbs48MDKNKpq07vvMZTKQgYkmK9n6qXJQ[/IMG][/QUOTE] Ładne butki :loveu: i wyglądają na cieplutkie :loveu: a no fakt , przynajmniej ma radochę :loveu: [quote name='marta.k9080']ale Tylko dla ONków,bo Rocky i Edi oberwali od niej jak próbowali zjeść jej chrupki:diabloti:[/QUOTE] Luka jest wierna rasie :diabloti: Ale mi dzisiaj dogo świruje , jak nagle znikne to znaczy ze sie zdenerwowałam i sobie poszłam , posta mi zatwierdza 10 min i co chwile musze odświeżać strone :mad: Quote
*Magda* Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 Są cieplutkie :) On jeszcze nie jest świadomy co to i kiedy Mikołaj, więc nie ma problemu ;) Quote
Guest wolfheart Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 [quote name='dOgLoV'] Luka jest wierna rasie :diabloti: Ale mi dzisiaj dogo świruje , jak nagle znikne to znaczy ze sie zdenerwowałam i sobie poszłam , posta mi zatwierdza 10 min i co chwile musze odświeżać strone :mad:[/QUOTE] no ba!:diabloti: mi dogo świrowało jakiś czas temu,nie mogłam edytowac postów Quote
łamAga Posted November 27, 2013 Author Posted November 27, 2013 [quote name='magdabroy']Są cieplutkie :) On jeszcze nie jest świadomy co to i kiedy Mikołaj, więc nie ma problemu ;)[/QUOTE] no dokładnie , wiec nie trzeba nic kupowac :diabloti: [quote name='marta.k9080']no ba!:diabloti: mi dogo świrowało jakiś czas temu,nie mogłam edytowac postów[/QUOTE] z edytowaniem tez mam problem , niby sie edytuje ale kręci sie i kręci i wykręcić nie może , ale jak wejde ponownie to edytowane jest ;) Quote
łamAga Posted November 27, 2013 Author Posted November 27, 2013 Siedze sobie , jem kamyki , a takie dwa głupki się na mnie lampią :diabloti: [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/IMAG0395_zpsa4b41589.jpg[/IMG] Quote
Guest wolfheart Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 podziel się chytrusie:diabloti: Quote
łamAga Posted November 27, 2013 Author Posted November 27, 2013 [quote name='marta.k9080']podziel się chytrusie:diabloti:[/QUOTE] Neron na pewno by nie pogardził ale Ibri na pewno by tego nie tknęła :lol: Quote
łamAga Posted November 27, 2013 Author Posted November 27, 2013 [quote name='Angi']chytra Aga z Ostrowa :evil_lol:[/QUOTE] zwierzęta nie mogą jeść słodkiego ! :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 [quote name='dOgLoV']zwierzęta nie mogą jeść słodkiego ! :eviltong:[/QUOTE] ojej a Luna zjadła miodowe płatki wczoraj i nadal żyje:diabloti: Quote
łamAga Posted November 27, 2013 Author Posted November 27, 2013 [quote name='marta.k9080']ojej a Luna zjadła miodowe płatki wczoraj i nadal żyje:diabloti:[/QUOTE] ueeee a moze lepiej idz to sprawdzic czy aby na pewno :diabloti: My nie dajemy psom słodkiego :shake: no chyba ze nam cos upadnie i pies jest predzej niż zdążymy to podnieśc ale tak to nie ma szans żeby dostały coś od nas :oops: Quote
Guest wolfheart Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 ja też nie daję Lunie słodyczy,ale płatki to nie taki grzech :evil_lol: Quote
łamAga Posted November 27, 2013 Author Posted November 27, 2013 [quote name='marta.k9080']ja też nie daję Lunie słodyczy,ale płatki to nie taki grzech :evil_lol:[/QUOTE] nie no ja nie mówie że grzech :diabloti: Quote
Recommended Posts