łamAga Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 [quote name='kalyna']O Boże biedny Neronek :placz: My mieliśmy trochę tych samców, ale żadnemu nigdy nic takiego się nie stało.... Oby się wsio ułożyło :) To jak jest cieczka, to kryjecie teraz, czy na następną?[/QUOTE] Na razie Neron śpi i ma zrobiony zimny okład , zobaczymy do rana co sie stanie i czy rano sie wysika .... Na następną , jeszcze musimy jechac zrobić jej badania , prześwietlenia itd .... Quote
angineuuka Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 tak z innej beczki. Nie ma ktos do oddania heliosa m44 ? :evil_lol: Quote
łamAga Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 [quote name='magdabroy']A Neron śpi z Wami w pokoju??[/QUOTE] tak a dlaczego pytasz ? [quote name='Angi']tak z innej beczki. Nie ma ktos do oddania heliosa m44 ? :evil_lol:[/QUOTE] taaaaaa oczywiście że mamy , teraz Ci wysłac ?? :eviltong: Quote
*Magda* Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 [quote name='dOgLoV']tak a dlaczego pytasz ?[/QUOTE] Jakby w nocy piszczał czy coś, to będziecie wiedzieć ;) Quote
angineuuka Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 [quote name='dOgLoV']tak a dlaczego pytasz ? taaaaaa oczywiście że mamy , teraz Ci wysłac ?? :eviltong:[/QUOTE] tak :grins: podac adres? :> Quote
łamAga Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 [quote name='magdabroy']Jakby w nocy piszczał czy coś, to będziecie wiedzieć ;)[/QUOTE] aaa no to tak ;) myśle że moze piszczec bo tabletka przestanie działać wiec moze go zacząć bolec .... Quote
łamAga Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 [quote name='Angi']tak :grins: podac adres? :>[/QUOTE] spoko , dawaj , oddam Ci za darmo bo nie mam Canona to po co mi taki obiektyw :diabloti: Quote
*Magda* Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Może po tych kilku godzinach będzie lepiej ;) I mam nadzieję, że siknie bez problemu ;) Quote
angineuuka Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 [quote name='dOgLoV']spoko , dawaj , oddam Ci za darmo bo nie mam Canona to po co mi taki obiektyw :diabloti:[/QUOTE] ej no, serio mówie :diabloti: jest takie cos jak adapter, kolezanko droga :evil_lol: adapter wiecej wart niz ten helios, no ale nie wazne :evil_lol: Quote
kalyna Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 [quote name='dOgLoV']Na razie Neron śpi i ma zrobiony zimny okład , zobaczymy do rana co sie stanie i czy rano sie wysika .... Na następną , jeszcze musimy jechac zrobić jej badania , prześwietlenia itd ....[/QUOTE] oj :shake: Ale Wy się zabieracie za to :evil_lol: bo to teraz na wiosnę miały być szczylusie :placz: Quote
łamAga Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 [quote name='magdabroy']Może po tych kilku godzinach będzie lepiej ;) I mam nadzieję, że siknie bez problemu ;)[/QUOTE] Też mam taką nadzieję , nie chce znowu go ciągac po weterynarzach .... Quote
angineuuka Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 [quote name='dOgLoV']Też mam taką nadzieję , nie chce znowu go ciągac po weterynarzach ....[/QUOTE] nawet jak byloby lepiej, to weta bym odwiedzila. To, ze by sikal nie znaczyloby, ze go nie boli. Quote
łamAga Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 [quote name='Angi']ej no, serio mówie :diabloti: jest takie cos jak adapter, kolezanko droga :evil_lol: adapter wiecej wart niz ten helios, no ale nie wazne :evil_lol:[/QUOTE] no ni mom tak poważnie :eviltong: [quote name='natija']ojejku biedny Neronek:([/QUOTE] on zawsze musi coś nawywijać :roll: [quote name='kalyna']oj :shake: Ale Wy się zabieracie za to :evil_lol: bo to teraz na wiosnę miały być szczylusie :placz:[/QUOTE] Nie nie , ja zawsze mówiłam ze w przyszłym roku będzie krycie , u weta już byliśmy i wstępnie jesteśmy umówieni ale jeszcze musimy do niego zadzwonić i umówić się na konkretny dzień i godzinę ;) Quote
łamAga Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 [quote name='Angi']nawet jak byloby lepiej, to weta bym odwiedzila. To, ze by sikal nie znaczyloby, ze go nie boli.[/QUOTE] pojechać pojedziemy ale jak sie wysika to bedzie znaczyło że jest ok tylko bedzie dostawał pewnie jakiś antybiotyk przeciwbólowy .... Quote
kalyna Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 [quote name='dOgLoV']Nie nie , ja zawsze mówiłam ze w przyszłym roku będzie krycie , u weta już byliśmy i wstępnie jesteśmy umówieni ale jeszcze musimy do niego zadzwonić i umówić się na konkretny dzień i godzinę ;)[/QUOTE] raczej myślałam, ze na wiosnę... to tak szybciej niż później... widocznie nie mogę się doczekać fot tych maluszków.... :lol: Quote
łamAga Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 [quote name='kalyna']raczej myślałam, ze na wiosnę... to tak szybciej niż później... widocznie nie mogę się doczekać fot tych maluszków.... :lol:[/QUOTE] hihihihi :diabloti: najpierw badania muszą wyjść dobrze ;) wtedy już na 100% bede mogła napisać że krycie będzie ;) Quote
kalyna Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 [quote name='dOgLoV']najpierw badania muszą wyjść dobrze ;) wtedy już na 100% bede mogła napisać że krycie będzie ;)[/QUOTE] to trzymam :kciuki: na pewno wyjdą dobre, muszą :cool3: ja innej opcji nie biorę pod uwagę... Quote
łamAga Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 [quote name='kalyna']to trzymam :kciuki: na pewno wyjdą dobre, muszą :cool3: ja innej opcji nie biorę pod uwagę...[/QUOTE] ja też :diabloti: ale to troche potrwa zanim sie dowiemy bo zdjęcia rentgenowskie trzeba wysłać i później jeszcze czekac na wyniki , jedynie tak ogólnie wet moze nam powiedziec czy cos tam widzi w czasie robienia prześwietlenia ;) Quote
*Magda* Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 Czekam na wieści jak wrócicie od weta ;) Quote
łamAga Posted November 25, 2013 Author Posted November 25, 2013 [quote name='magdabroy']Czekam na wieści jak wrócicie od weta ;)[/QUOTE] Madziu do weta pojedziemy po południu jak Sebek wróci z pracy , teraz nie ma co na razie panikować bo tak jak Ci pisałam w sms-ie sytuacja jest stabilna , Neron już nie krwawi , chodzi normalnie , sikac sika ale seriami nie umie sie wysikac jednym ciągiem , na szczescie w moczy nie ma krwi , fifolka ma aż bordowego :roll: , musimy trzymać je osobno bo Qwendi strasznie go zaczepia , włazi na niego , zagląda mu w krocze , ten włazi na nią , chyba im sie spodobało , jak Qwendi jest na dworze a on w domu to ta wali żeby wejśc do domu i wiecznie go zaczepia , to wtedy Nerona daje na dwór a ona zostaje w domu to wali w drzwi zeby wyjśc za nim , i tak w kółko , szału idzie dostać teraz z nimi .... a teraz kilka fotek z serii " dowody zbrodni " :diabloti: rano jak wstałam to podłoga wyglądała mniej więcej tak [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC05887_zpsa1838db5.jpg[/IMG] [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC05889_zps87a81e87.jpg[/IMG] legowisko to już w ogóle jest do wywalenia [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC05888_zpsba9a557a.jpg[/IMG] a za ten widok za oknem Marta i Angi mają wpierd....ol :mad: [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC05892_zps448e79e2.jpg[/IMG] Quote
natija Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 kurde nieciekawie to wyglada,mam nadzieje,ze to nic zlego,trzymam mocno kciuki za niego... no u ciebie wiecej sniegu niz u Angi-tam tyko troche przypruszylo jak pudrem;) a u nas jesiennie;) Quote
łamAga Posted November 25, 2013 Author Posted November 25, 2013 No nistety nieciekawie , za szybko się cieszyłam , przed chwilą znowu zaczął kropkowac :-( owinęłam lód w ręcznik i mu zrobiłam okład , co chwile spoglądam na zegarek kiedy będzie ta cholerna 15:30 i Sebek wróci z pracy , będe spokojniejsza jak wet go obejrzy .... Quote
natija Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 kurde mam nadzieje,ze to nie nerki....nie wiem czy w takim wieku mozliwa jest u psa juz prostata....moze to zapalenie pecherza....trzymam za niego,zeby to byla jakas blacha sprawa i mu szybko przeszlo... Quote
Recommended Posts