Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Angi']a ja wczoraj zasnęłam przed 23, jak nigdy :loveu: i rano o 10 obudziły mnie gryzące się psy :evil_lol:[/QUOTE]

fajnie miałas hehe ja sie już starzeje i chyba coraz mniej snu potrzebuje ....

Posted

[quote name='unikatowydiament']Ja to przeważnie 7/8 godzin śpię,a jak mniej to chodzę pod miowana i zła:diabloti:[/QUOTE]

ja czy sie wyśpie czy nie chodzę cos ostatnio podminowana :roll:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='unikatowydiament']Ja to przeważnie 7/8 godzin śpię,a jak mniej to chodzę pod miowana i zła:diabloti:[/QUOTE]

kiedy to ja ostatnio tyleeeee spałam:roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']Niby zazdroszczę Ci że nie musisz rano wstać i wychodzic z domu ale z drugiej chyba bym tak nie potrafiła ....[/QUOTE]

Mam czasem takie dni, że aż mnie ciągnie do pracy :oops: :diabloti: Ale po chwili to mija :eviltong:

Posted

Ja nienawidzę mojej pracy ale nie umiem bez niej życ :eviltong: chociaż dzisiaj byłam twarda i powiedziałam kierownikowi ze w tym tgodniu na pewno na 12 nie zostanę , ale boje sie że do piątku wymiękne :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']I będziesz taka do śmierci? :roll:[/QUOTE]

raczej nic nie wskazuje na to żeby było inaczej :roll:

a tak w ogóle to muszę iśc spać bo o 5tej pobudka :roll:

jutro nie wiem czy wejde na dogo bo od razu po pracy jedziemy do Kalisza do ZK i do weta od razu spytac o prześwietlenia więc na pewno nam trochę zejdzie czasu ....