Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']no poza okolicami genitali cali a dalej to nie wiem :eviltong:[/QUOTE]

Mi moje tatoo robił koleś z tych zdjęć w czapeczce z daszkiem [URL]http://pyotrek.website.pl/galerie/morsy[/URL]
Pooglądaj jakie fajne dziary ma ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Mi moje tatoo robił koleś z tych zdjęć w czapeczce z daszkiem [URL]http://pyotrek.website.pl/galerie/morsy[/URL]
Pooglądaj jakie fajne dziary ma ;)[/QUOTE]

nawet ciekawe dziary ;) widze że piercing też robi :cool3:

Posted

[quote name='dOgLoV']nawet ciekawe dziary ;) widze że piercing też robi :cool3:[/QUOTE]

Tak ;) Jednego dnia robił mi dziarę i przebijał pępek ;)
Pamiętam jak kiedyś przyszłam do niego, a on miał zasłoniętą kotarę. Potem mi powiedział, że dziarał klientkę między nogami :mdleje:

Posted

[quote name='magdabroy']Tak ;) Jednego dnia robił mi dziarę i przebijał pępek ;)
Pamiętam jak kiedyś przyszłam do niego, a on miał zasłoniętą kotarę. Potem mi powiedział, że dziarał klientkę między nogami :mdleje:[/QUOTE]

ciekawe po uj jej tatuaż w takim miejscu :shake:

Posted

[quote name='dOgLoV']ciekawe po uj jej tatuaż w takim miejscu :shake:[/QUOTE]

Nie wiem :niewiem:
Pytałam potem jego żony, czy nie jest zazdrosna? bo Piotrek brzydki nie jest :) Edyta powiedziała, że na początku trochę ją to wkurzało, ale musiała się uspokoić, bo klient żąda i płaci, a Piotrek musi to zrobić-inaczej nie będzie miał klientów :roll:

Posted

[quote name='magdabroy']Nie wiem :niewiem:
Pytałam potem jego żony, czy nie jest zazdrosna? bo Piotrek brzydki nie jest :) Edyta powiedziała, że na początku trochę ją to wkurzało, ale musiała się uspokoić, bo klient żąda i płaci, a Piotrek musi to zrobić-inaczej nie będzie miał klientów :roll:[/QUOTE]

no calkiem fajny koleś , podobny do Karolaka z tą szparką miedzy zębami :diabloti: to co bys powiedziała jak by Bogdan byl ginekologiem ?

Posted

[quote name='dOgLoV']no calkiem fajny koleś , podobny do Karolaka z tą szparką miedzy zębami :diabloti: to co bys powiedziała jak by Bogdan byl ginekologiem ?[/QUOTE]

:angryy::angryy::angryy:

Posted

[quote name='magdabroy']:angryy::angryy::angryy:[/QUOTE]

hahahaha

ja jak była ostatnio u mojego ginekologa to jeszcze go nie było , dość długo czekałam ( jakies 2h) Sebek zdążył do mnie dojechać i czeka ze mna nagle mówie " o idzie , ide stanąć bliżej drzwi żeby słyszec jak mnie wywoła " a Sebek go zmierzył i do mnie mówi z taką dziwną miną " a to na pewno on ?" :roflt: