Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Izabela124.']Ja też lato, ciepełko i piękne niebo :loveu:[/QUOTE]

tylko że mi sie to kojarzy z zapuchnietymi łzawiącymi oczami wielkim katarem i sieczką w głowie :-(

Posted

dzisiaj jade na wystawę :evil_lol: ale nie powiem wam "czego" to bedzie niespodzianka :diabloti: jak pozwolą robić zdjęcia to postaram sie coś pstryknąć :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']moze wreszcie pojde na odczulanie ;) i znowu zaczne kochac lato :loveu:[/QUOTE]No to koniecznie idź :)

[quote name='dOgLoV']dzisiaj jade na wystawę :evil_lol: ale nie powiem wam "czego" to bedzie niespodzianka :diabloti: jak pozwolą robić zdjęcia to postaram sie coś pstryknąć :diabloti:[/QUOTE]Pewnie kotów :lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Angi']u mnie też się pizgawica zrobiła... bez śniegu oczywiście :/[/QUOTE]

no:-(

hej Aga :)

Posted

no to wrociliśmy :lol:

zdjęcia robić było można i to nie była wystawa pająków :shake:

ale niestety zdjęcia przez kraty i wszystkie takiej jakości :roll:

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC05806_zps518aaada.jpg[/IMG]

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC05772_zpsc221fbc4.jpg[/IMG]

wiecej nie pomniejszyłam ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Pokazała 2 papugi i to wszystko :roll:[/QUOTE]

mam duzo zdjęć ale nie chce mi sie teraz zmniejszać poza tym wszystkie takie za kratkami są :roll: a jaki tam hałas był :crazyeye:

Posted

[quote name='magdabroy']A czemu mi się wydawało, że Ty miałaś być dziś też w pracy :hmmmm:[/QUOTE]

bo mielismy pracować kazdy weekend do konca roku , ale że szła tylko pierwsza zmiana to mi sie nie chciało iść z popołudnia na rano :diabloti: