Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']To teraz nie możesz zakładać innej kurtki niż czerwona :eviltong:[/QUOTE]
mogę czarną , też beda pasowały :eviltong: o dziwo nie mam niebieskiej kurtki :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']To teraz kup niebieską kurtkę i drugą parę butów ;)[/QUOTE]

normalnie jak bym słyszała Sebka , tylko on ujął to troszke inaczej :diabloti:

" jak nie możesz sie zdecydować na kolor to weź oba , i wystawa w Opolu baj baj :diabloti:"

Posted

[quote name='dOgLoV']normalnie jak bym słyszała Sebka , tylko on ujął to troszke inaczej :diabloti:

" jak nie możesz sie zdecydować na kolor to weź oba , i wystawa w Opolu baj baj :diabloti:"[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol:

A on niech nie gada głupot, bo może sędzia się zmieni i on będzie płacił za paliwo :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']:evil_lol::evil_lol:

A on niech nie gada głupot, bo może sędzia się zmieni i on będzie płacił za paliwo :diabloti:[/QUOTE]

On tak specjalnie gada bo chce mnie zdenerwować :diabloti:

zawsze niebieskie moge kupić za rok :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']właśnie zamówiłam buty , jednak czerwone :diabloti:[/QUOTE]

:p fajnie ,że czerwone
chociaż ja najbardziej lubię czarne obuwie

Posted

[quote name='magdabroy']Aga, to daleko od Ciebie?
[URL]http://wiadomosci.onet.pl/poznan/wybuch-gazu-w-jankowie-przygodzkim/28tsn[/URL][/QUOTE]
google podpowiada, że z 8 kilometrów... ( z centrum do centrum)

Posted

[quote name='magdabroy']Aga, to daleko od Ciebie?
[URL]http://wiadomosci.onet.pl/poznan/wybuch-gazu-w-jankowie-przygodzkim/28tsn[/URL][/QUOTE]

[quote name='Angi']google podpowiada, że z 8 kilometrów... ( z centrum do centrum)[/QUOTE]

Od mojego domu do jankowa w linii prostej jest jakieś 7 km , te rury idą obok nas , też właśnie trwają prace , na szczescie to nie u nas tą rurę uszkodzili , do pracy dojechac nie mogłam , jade kolo szpitala i normalnie karetka za karetką wyjeżdżała , hałas niesamowity :roll: coś strasznego :roll:

[quote name='Izabela124.']Hejka Aga :)[/QUOTE]

hejka ;)

Posted

masakra jakaś , widok jak po wojnie :roll: to było nowe osiedle , domy jeszcze w trakcie budowy , tragedia nie do opisania , mam nadzieje ze tej rury obk naszego domu nie uszkodzą , wybuch by nas nie sięgnął ale szyby by posżły i ogien też pewnie by doszedł :roll: te rury ciągną z jankowa do nas od nas do odolanowa i stamtąd chyba do łodzi , jak by ten płomień poszedł rurami to niedosyc ze u nas by wyjebał....o to odolanów zmiotło by z powierzchni ziemi bo oni maja całe te złoża gazu ziemnego ....

Posted

[quote name='Izabela124.']Jaki fajny maluch :)[/QUOTE]

fajniutki ;)

[quote name='magdabroy']Oooooo, jaki duży :crazyeye::loveu:[/QUOTE]

duży i całkiem inny niż Antoś , chociaz tak samo rozchichotany jak on , cały czas by tylko się śmiał :loveu:

uciekam do pracy :roll:

miłego wieczorku ;)