Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

[IMG]http://img2.cda.pl/g/30520_3776d40d2c4a5e6b4773cd0f0db04058.gif?w=320[/IMG]

Posted

[quote name='marta.k9080'][IMG]http://img2.cda.pl/g/30520_3776d40d2c4a5e6b4773cd0f0db04058.gif?w=320[/IMG][/QUOTE]

pamietaj to powycierać :eviltong:

mój kot ma bzika na punkcie światełka :diabloti:

[video=youtube;97HtxMgZS0c]http://www.youtube.com/watch?v=97HtxMgZS0c[/video]

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']pamietaj to powycierać :eviltong:[/QUOTE]

wycierać będzie ten przez kogo mnie zemdliło :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy'][B][SIZE=3]
[SIZE=7]Ja Cię Kocham mooooooooooooooocniej[/SIZE][/SIZE][/B] :diabloti:[/QUOTE]

[IMG]http://demotywatory.pl//uploads/1337004318_by_tmazzy_600.jpg[/IMG]

:diabloti:

Posted

[quote name='Aleksandra95']Osz Ty :) :)[/QUOTE]

No tak wyszło :oops:
Theoś normalnie wstaje o 6:30, czasem o 7:30, ale to już górna granica ;) A dziś, godzina 8:40 a on śpi :crazyeye: I pozwoliłabym mu spać, ale spał już ze mną w normalnym łóżku, a nie mogłam go tam samego zostawić :shake: Jakby się obudził, to mógłby spaść i nieszczęście gotowe :roll: No a my musieliśmy wstawać, bo miał przyjechać do Bogdana kolega coś koło 9:30 ;)

Posted

[quote name='magdabroy']No tak wyszło :oops:
Theoś normalnie wstaje o 6:30, czasem o 7:30, ale to już górna granica ;) A dziś, godzina 8:40 a on śpi :crazyeye: I pozwoliłabym mu spać, ale spał już ze mną w normalnym łóżku, a nie mogłam go tam samego zostawić :shake: Jakby się obudził, to mógłby spaść i nieszczęście gotowe :roll: No a my musieliśmy wstawać, bo miał przyjechać do Bogdana kolega coś koło 9:30 ;)[/QUOTE]

No dobrez dobrze :) wybaczam :diabloti:

Posted

Serio serio :lol:
Moja ciocia zmieniła termin z weekend na wczoraj na wyprawienie urodzin Margarety :mad: na dziś miałam tyle z biologii, że do szkoły nie poszłam żeby 1 nie złapać.. :/ ehh :(

Aga z tego co kojarze Ty boisz się pająków ? :P to nie u ciebie była akcja z pająkiem w kibelku :D ?

Posted

[quote name='Aleksandra95']Serio serio :lol:
Moja ciocia zmieniła termin z weekend na wczoraj na wyprawienie urodzin Margarety :mad: na dziś miałam tyle z biologii, że do szkoły nie poszłam żeby 1 nie złapać.. :/ ehh :([/QUOTE]

wagarowiczka :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']Ściemnia, że urodziny Margaretki, a na klasówkę nie chciała iść i tyle :evil_lol:[/QUOTE]

[quote name='dOgLoV']no na bank , My to znamy :diabloti:[/QUOTE]

Jasne, jasne :lol: Ta baba jest chora.. ciągle nas straszy niedopuszczeniem do matury albo ewentualnie tekst, że zrobi wszystko żebyśmy nie zdali po prostu z biologii bo ona nie będzie świeciła potem oczami .. psychiczna..a sprawdziany nam daje mega trudne.. :/ Ostatnio miała nam dać sprawdzian z zastosowania genetyki itp, a było z chorób.. :mad:

Aga edytowałam post wyżej :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']Ja nie, bo na wagary nie chodziłam :eviltong:[/QUOTE]

ja też nie chodziłam :eviltong:

[quote name='Aleksandra95']Jasne, jasne :lol: Ta baba jest chora.. ciągle nas straszy niedopuszczeniem do matury albo ewentualnie tekst, że zrobi wszystko żebyśmy nie zdali po prostu z biologii bo ona nie będzie świeciła potem oczami .. psychiczna..a sprawdziany nam daje mega trudne.. :/ Ostatnio miała nam dać sprawdzian z zastosowania genetyki itp, a było z chorób.. :mad:

Aga edytowałam post wyżej :diabloti:[/QUOTE]

Ona was sprawdza czy uczycie sie na bierząco czy tylko na sprawdzian :diabloti: cwane babsko :diabloti:

tak , ja panicznie boję się pająków ale strasznie mi sie podobają :loveu: takie tatoo jest bezpieczne bo się nie rusza , na poczatku pewnie co bym go kontem oka dojrzala to był by kwik ale bym sie przyzwyczaiła :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']ja też nie chodziłam :eviltong:[/QUOTE]

Ja może bym chodziła, ale liceum miałam 200m od domu, więc... jak nie chciałam iść do szkoły, to mówiłam mamie, że nie idę i już :)

Posted

[quote name='magdabroy']Ja może bym chodziła, ale liceum miałam 200m od domu, więc... jak nie chciałam iść do szkoły, to mówiłam mamie, że nie idę i już :)[/QUOTE]

ja tez na takie wagary, że mama nie wie nie chodzę :p Mówię po prostu, że nie idę i już :D