łamAga Posted November 13, 2013 Author Posted November 13, 2013 [quote name='magdabroy']To miłej pracy ;) My zaraz na pocztę się przespacerujemy :)[/QUOTE] dziekuję :) wstaw zdjęcia co tam żeś na tej poczcie odebrała :eviltong: Quote
*Magda* Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 [quote name='dOgLoV'] wstaw zdjęcia co tam żeś na tej poczcie odebrała :eviltong:[/QUOTE] Byłam wysłać list na poczcie :eviltong: Quote
*Magda* Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 :diabloti: [IMG]http://static1.thm.pl/obrazki/24259-9124-kazdy-zna-jakiegos-zboka.jpg[/IMG] Quote
Guest wolfheart Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 ja bym wzięła czerwone butki ,niebieskie kojarzą mi się ze szpitalnymi ochraniaczami:evil_lol: hej Aga :) Quote
Guest wolfheart Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 [quote name='dOgLoV']surprise :diabloti:[/QUOTE] :diabloti: oo jesteś Quote
łamAga Posted November 13, 2013 Author Posted November 13, 2013 Mam dzisiaj urlop ale nic Magdzie nie pisałam bo nie wiedziałam czy mi sie uda tu wejść ale nie wszystko poszło zgodnie z planem i jestem :diabloti: Quote
angineuuka Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 ooooo. a to ci? urlop jednodniowy? :diabloti: Quote
łamAga Posted November 13, 2013 Author Posted November 13, 2013 tak jednodniowy ;) miałam coś do załatwienia a pozniej mielismy jechac do zwiazku kynologicznego zarejestrowac hodowle , ale moje załatwianie za długo trwało , na szczescie pozytywnie przebiegło ale do kalisza juz nie zdazylismy jechać więc jestem ;) Quote
angineuuka Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 wy nigdy do związku nie pojedziecie :diabloti: Quote
łamAga Posted November 13, 2013 Author Posted November 13, 2013 [quote name='marta.k9080']dobry i jednodniowy :razz:[/QUOTE] dokładnie :lol: [quote name='Angi']wy nigdy do związku nie pojedziecie :diabloti:[/QUOTE] w przyszłą środe pojedziemy :eviltong: Quote
*Magda* Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 [quote name='dOgLoV']Mam dzisiaj urlop ale nic Magdzie nie pisałam bo nie wiedziałam czy mi sie uda tu wejść ale nie wszystko poszło zgodnie z planem i jestem :diabloti:[/QUOTE] Ty małpo :mad: Ale już wiem czemu i cieszę się, że "to" jest pozytywnie załatwione :p Quote
łamAga Posted November 13, 2013 Author Posted November 13, 2013 [quote name='magdabroy']Ty małpo :mad: Ale już wiem czemu i cieszę się, że "to" jest pozytywnie załatwione :p[/QUOTE] też się cieszę :lol: teraz mogę spokojnie posłuchać bałkanicy :diabloti: Quote
*Magda* Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 [quote name='dOgLoV']też się cieszę :lol: teraz mogę spokojnie posłuchać bałkanicy :diabloti:[/QUOTE] Miałaś napisać "też Cię kocham" :eviltong: Ja to dziś słyszałam tyle razy, że nie długo będę rzygać :diabloti: Quote
łamAga Posted November 13, 2013 Author Posted November 13, 2013 [quote name='magdabroy']Miałaś napisać "też Cię kocham" :eviltong: Ja to dziś słyszałam tyle razy, że nie długo będę rzygać :diabloti:[/QUOTE] :diabloti: tak publicznie miłośc sobie wyznawać no wiesz Ty co :roll::eviltong: oj tam ja dziennie słuchałam po 50 razy i mi sie nawet nie podniosło :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 [quote name='dOgLoV']:diabloti: tak publicznie miłośc sobie wyznawać no wiesz Ty co :roll::eviltong: oj tam ja dziennie słuchałam po 50 razy i mi sie nawet nie podniosło :diabloti:[/QUOTE] ja bym rzygała tęczą już:diabloti: Quote
łamAga Posted November 13, 2013 Author Posted November 13, 2013 [quote name='marta.k9080']ja bym rzygała tęczą już:diabloti:[/QUOTE] hahahaha ale ja mało teraz słucham jak chodze na popołudniu do pracy :diabloti: Quote
*Magda* Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 [quote name='dOgLoV']:diabloti: tak publicznie miłośc sobie wyznawać no wiesz Ty co :roll::eviltong: oj tam ja dziennie słuchałam po 50 razy i mi sie nawet nie podniosło :diabloti:[/QUOTE] Wiele razy Ci publicznie napisałam, że Cię kocham :mad: A Ty co? wstydzisz się mnie? :mad: Mi rekompensuje tylko to, że Theoś fajnie tańczy przy tej piosence :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 [quote name='magdabroy']Wiele razy Ci publicznie napisałam, że Cię kocham :mad: A Ty co? wstydzisz się mnie? :mad: [/QUOTE] Magda litości,bo kolację cofnę:diabloti: Quote
*Magda* Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 [quote name='marta.k9080']Magda litości,bo kolację cofnę:diabloti:[/QUOTE] Dajesz :diabloti: [quote name='Angi']ja was kocham :D[/QUOTE] Ja Ciebie też :loveu: Quote
łamAga Posted November 13, 2013 Author Posted November 13, 2013 [SIZE=5][B]Magdo Kocham Cię [/B][/SIZE]:B-fly: w ogóle wszystkie was kocham :loveu: możecie już rzygać , pozwalam , ale później posprzątajcie po sobie :diabloti: Quote
Recommended Posts