łamAga Posted November 10, 2013 Author Posted November 10, 2013 [quote name='magdabroy']A ze mną to gadać nie chce :obrazic::eviltong:[/QUOTE] ale to była gorąca linia na facebooku , takie tam zawodowe sprawy :roll: quwa mam weekend a musze o pracy gadac :mad: Quote
angineuuka Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 ja juz nie pamietam ile placilam :P Quote
angineuuka Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 sama mozesz sobie zrobic :evil_lol: ja tak mialam drugi robiony :p Quote
łamAga Posted November 10, 2013 Author Posted November 10, 2013 nie dzięki , wole miec zrobione profesjonalnie :eviltong: Quote
łamAga Posted November 10, 2013 Author Posted November 10, 2013 [quote name='Angi']boli tak samo :p[/QUOTE] może ale ryzyko komplikacji ( pyprania się ) mniejsze ;) Quote
angineuuka Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 [quote name='dOgLoV']może ale ryzyko komplikacji ( pyprania się ) mniejsze ;)[/QUOTE] heh, nie wiem co ja zrobilam :P ja mam w dwoch roznych miejscach. :P a pyprac i tak sie bedzie. a jak zrobisz to sie pochwal :D Quote
łamAga Posted November 10, 2013 Author Posted November 10, 2013 [quote name='Angi']heh, nie wiem co ja zrobilam :P ja mam w dwoch roznych miejscach. :P a pyprac i tak sie bedzie. a jak zrobisz to sie pochwal :D[/QUOTE] ja miałam juz przebijane pistiletem i musiałam kolczyk wyciągnąć bo mi sie pyprało , czytałam pozniej ze chrzastki nie przebija sie pistoletem bo kolczyk jest za tepy i rozrywa chrząstkę dlatego sie pypra i najlepiej zrobić to igłą .... mam zamiar to zrobić jeszcze w tym roku :P jak znajde kolczyk który mi sie spodoba :eviltong: Quote
łamAga Posted November 10, 2013 Author Posted November 10, 2013 [quote name='Angi']Pistoletem tez mialam :lol:[/QUOTE] nie pyprało Ci sie ?? Quote
angineuuka Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 nie. Ale tobie radze isc do piercera, bo ty to masz pecha :diabloti: Quote
łamAga Posted November 10, 2013 Author Posted November 10, 2013 [quote name='Angi']nie. Ale tobie radze isc do piercera, bo ty to masz pecha :diabloti:[/QUOTE] hehehehehehehe pójdę na pewno nie miałam innego zamiaru hehe Quote
angineuuka Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 hehehe. dobranoc. hehehehe. hheheehhehehe hehehehe Quote
*Magda* Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Myślę, że więcej zależy od tego jaki kolczyk i jak organizm reaguje na ciało obce ;) Ja miałam przebity pępek w salonie, a paprał mi się tak, że musiałam wyciągnąć i mam brzydką bliznę :( Nawet w uszach nie mogę nosić kolczyków :shake: I to bez różnicy czy to złoto, srebro, czy zwykła blacha :roll: Quote
łamAga Posted November 11, 2013 Author Posted November 11, 2013 ja nie mam problemu z kolczykami , mogę nosic i srebro i zwykłą blachę ( złota nie lubie ) , ale jak przebiłam sobie chrząstkę u kosmetyczki to zrobiła mi sie taka kulka z tyłu ucha i strasznie bolało , poza tym miałam bardzo krzywo przebite , tak dziwnie na skos :shake: więc do kosmetyczki juz nie pójde na pewno , musze kolegi spytać gdzie przebijał bo wiem ze robił to u tatuażysty i podejrzewa gdzie ale nie mam pewności ;) powiedziałam Sebkowi ze na gwiazdkę moze mi zasponsorowac kolczyka plus przebicie , to powiedział że dobra ale w nosie i bede nosiła takie kółko jak krowa :splat:jest strasznym przeciwnikiem kolczyków tatuaży itd nie wiem jak ze mną wutrzyma bo ja na tym kolczyku u góry ucha nie zamierzam poprzestać :diabloti: Quote
łamAga Posted November 11, 2013 Author Posted November 11, 2013 w ogóle miałam dzisiaj straszny sen :roll: mój dziadek jest schorowany , ojciec pare razy dziennie do niego jeździ bo dziadek nie chce wstawac z łóżka a do moich rodziców nie chce sie przenieść , w ogóle nigdzie nie chce się ruszyć :roll: i śniło mi się że dziadek przyszedł do nas i sie ze mną żegnał :placz: jezu straszny sen , obudziłam się i juz zasnąć nie mogłam a to była 3cia nad ranem :splat: Quote
Oscar Patric Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 nie martw się Agula,na pewno dziadek jeszcze długo pożyje,na jawie jest zawsze na odwrót niż we śnie Quote
łamAga Posted November 11, 2013 Author Posted November 11, 2013 [quote name='unikatowydiament']nie martw się Agula,na pewno dziadek jeszcze długo pożyje,na jawie jest zawsze na odwrót niż we śnie[/QUOTE] Oby ;) Kurcze myśleliśmy że Qwendi miała już cieczkę a ona ja dostała dopiero teraz :crazyeye: Quote
angineuuka Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 hehe :evil_lol: Moje chyba też dopiero zaczynają ją mieć, napięta atmosfera trwa :P Quote
łamAga Posted November 11, 2013 Author Posted November 11, 2013 [quote name='Angi']hehe :evil_lol: Moje chyba też dopiero zaczynają ją mieć, napięta atmosfera trwa :P[/QUOTE] u nas spokój ale plamy na podłodze sa zajebiste :diabloti: Quote
angineuuka Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 [quote name='dOgLoV']u nas spokój ale plamy na podłodze sa zajebiste :diabloti:[/QUOTE] jakbyś miała więcej sucz to chyba wiedziałabyś o czym mówię :diabloti: Quote
łamAga Posted November 11, 2013 Author Posted November 11, 2013 [quote name='Angi']jakbyś miała więcej sucz to chyba wiedziałabyś o czym mówię :diabloti:[/QUOTE] no możliwe :eviltong: ale spokojnie , jeszcze mnie to czeka :eviltong: Quote
angineuuka Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 wiesz jak zachowują się baby przed okresem :evil_lol: więc se wyobraź :P Quote
łamAga Posted November 11, 2013 Author Posted November 11, 2013 [quote name='Angi']wiesz jak zachowują się baby przed okresem :evil_lol: więc se wyobraź :P[/QUOTE] wiem :lol: ja nie jestem przed okresem a tak sie właśnie zachowuje , po nockach też tak mam :eviltong: jestem strasznie nie dospana :angryy: co myslicie o tym ?? [IMG]http://img14.allegroimg.pl/photos/oryginal/36/23/98/37/3623983730[/IMG] Quote
Recommended Posts