Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']A ze mną to gadać nie chce :obrazic::eviltong:[/QUOTE]

ale to była gorąca linia na facebooku , takie tam zawodowe sprawy :roll: quwa mam weekend a musze o pracy gadac :mad:

Posted

[quote name='dOgLoV']może ale ryzyko komplikacji ( pyprania się ) mniejsze ;)[/QUOTE]
heh, nie wiem co ja zrobilam :P ja mam w dwoch roznych miejscach. :P a pyprac i tak sie bedzie. a jak zrobisz to sie pochwal :D

Posted

[quote name='Angi']heh, nie wiem co ja zrobilam :P ja mam w dwoch roznych miejscach. :P a pyprac i tak sie bedzie. a jak zrobisz to sie pochwal :D[/QUOTE]

ja miałam juz przebijane pistiletem i musiałam kolczyk wyciągnąć bo mi sie pyprało , czytałam pozniej ze chrzastki nie przebija sie pistoletem bo kolczyk jest za tepy i rozrywa chrząstkę dlatego sie pypra i najlepiej zrobić to igłą .... mam zamiar to zrobić jeszcze w tym roku :P jak znajde kolczyk który mi sie spodoba :eviltong:

Posted

Myślę, że więcej zależy od tego jaki kolczyk i jak organizm reaguje na ciało obce ;)
Ja miałam przebity pępek w salonie, a paprał mi się tak, że musiałam wyciągnąć i mam brzydką bliznę :(
Nawet w uszach nie mogę nosić kolczyków :shake: I to bez różnicy czy to złoto, srebro, czy zwykła blacha :roll:

Posted

ja nie mam problemu z kolczykami , mogę nosic i srebro i zwykłą blachę ( złota nie lubie ) , ale jak przebiłam sobie chrząstkę u kosmetyczki to zrobiła mi sie taka kulka z tyłu ucha i strasznie bolało , poza tym miałam bardzo krzywo przebite , tak dziwnie na skos :shake: więc do kosmetyczki juz nie pójde na pewno , musze kolegi spytać gdzie przebijał bo wiem ze robił to u tatuażysty i podejrzewa gdzie ale nie mam pewności ;)

powiedziałam Sebkowi ze na gwiazdkę moze mi zasponsorowac kolczyka plus przebicie , to powiedział że dobra ale w nosie i bede nosiła takie kółko jak krowa :splat:jest strasznym przeciwnikiem kolczyków tatuaży itd nie wiem jak ze mną wutrzyma bo ja na tym kolczyku u góry ucha nie zamierzam poprzestać :diabloti:

Posted

w ogóle miałam dzisiaj straszny sen :roll:

mój dziadek jest schorowany , ojciec pare razy dziennie do niego jeździ bo dziadek nie chce wstawac z łóżka a do moich rodziców nie chce sie przenieść , w ogóle nigdzie nie chce się ruszyć :roll: i śniło mi się że dziadek przyszedł do nas i sie ze mną żegnał :placz: jezu straszny sen , obudziłam się i juz zasnąć nie mogłam a to była 3cia nad ranem :splat:

Posted

[quote name='unikatowydiament']nie martw się Agula,na pewno dziadek jeszcze długo pożyje,na jawie jest zawsze na odwrót niż we śnie[/QUOTE]

Oby ;)

Kurcze myśleliśmy że Qwendi miała już cieczkę a ona ja dostała dopiero teraz :crazyeye:

Posted

[quote name='Angi']hehe :evil_lol:
Moje chyba też dopiero zaczynają ją mieć, napięta atmosfera trwa :P[/QUOTE]

u nas spokój ale plamy na podłodze sa zajebiste :diabloti:

Posted

[quote name='Angi']jakbyś miała więcej sucz to chyba wiedziałabyś o czym mówię :diabloti:[/QUOTE]

no możliwe :eviltong: ale spokojnie , jeszcze mnie to czeka :eviltong:

Posted

[quote name='Angi']wiesz jak zachowują się baby przed okresem :evil_lol: więc se wyobraź :P[/QUOTE]

wiem :lol: ja nie jestem przed okresem a tak sie właśnie zachowuje , po nockach też tak mam :eviltong: jestem strasznie nie dospana :angryy:

co myslicie o tym ??

[IMG]http://img14.allegroimg.pl/photos/oryginal/36/23/98/37/3623983730[/IMG]