*Magda* Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 [quote name='Angi'],,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,[/QUOTE] Nie Ty, tylko Aga :eviltong: Quote
*Magda* Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 [quote name='dOgLoV']nie chce mi się :eviltong:[/QUOTE] To niech Ci się zachce :mad::eviltong: Quote
łamAga Posted November 9, 2013 Author Posted November 9, 2013 [quote name='magdabroy']To niech Ci się zachce :mad::eviltong:[/QUOTE] dzisiaj juz mi sie nic nie zachce bo za chwilę bede sie do pracy szykowała :roll: Quote
Guest wolfheart Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 a mi chce się siku,ale nie chce mi się wstać:evil_lol: Quote
łamAga Posted November 9, 2013 Author Posted November 9, 2013 [quote name='marta.k9080']a mi chce się siku,ale nie chce mi się wstać:evil_lol:[/QUOTE] szczyt lenistwa :diabloti: Quote
*Magda* Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 [quote name='dOgLoV']dzisiaj juz mi sie nic nie zachce bo za chwilę bede sie do pracy szykowała :roll:[/QUOTE] O 7 rano będziesz miała weekend :diabloti: [quote name='marta.k9080']a mi chce się siku,ale nie chce mi się wstać:evil_lol:[/QUOTE] A mi się nie chce majtek ściągać :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 [quote name='dOgLoV']szczyt lenistwa :diabloti:[/QUOTE] cóż :diabloti: Quote
łamAga Posted November 9, 2013 Author Posted November 9, 2013 [quote name='magdabroy']O 7 rano będziesz miała weekend :diabloti: A mi się nie chce majtek ściągać :evil_lol:[/QUOTE] taaaaaaaaaaaaaa ale mi też weekend :roll: to odchyl :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 [quote name='Angi']a mi pić ;p[/QUOTE] to się uzupełniamy:diabloti: Quote
*Magda* Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 [quote name='dOgLoV'] to odchyl :diabloti:[/QUOTE] Nie, bo się sznurek wrzyna w tyłek :eviltong: Quote
łamAga Posted November 9, 2013 Author Posted November 9, 2013 Angi bierz słomkę i naginasz do Marty :diabloti: Quote
angineuuka Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 [quote name='dOgLoV']Angi bierz słomkę i naginasz do Marty :diabloti:[/QUOTE] :diabloti: hehee :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 [quote name='dOgLoV']Angi bierz słomkę i naginasz do Marty :diabloti:[/QUOTE] teraz to się poszczam se śmiechu :diabloti: Quote
angineuuka Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 [quote name='marta.k9080']teraz to się poszczam se śmiechu :diabloti:[/QUOTE] no i będzie po problemie :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 [quote name='Angi']no i będzie po problemie :diabloti:[/QUOTE] :D jednak utrzymałam:cool1: Quote
łamAga Posted November 9, 2013 Author Posted November 9, 2013 [quote name='magdabroy']Nie, bo się sznurek wrzyna w tyłek :eviltong:[/QUOTE] mrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :razz: [quote name='marta.k9080']:D jednak utrzymałam:cool1:[/QUOTE] gratuluję :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 [quote name='dOgLoV'] gratuluję :diabloti:[/QUOTE] dziękuję:diabloti: Quote
natija Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 mi tez sie chce,ale n ie chce m i sie isc..... Quote
angineuuka Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 dobranoc Aga, pamięta... OSTATNIA NOCKA :evil_lol: Quote
łamAga Posted November 9, 2013 Author Posted November 9, 2013 [quote name='natija']mi tez sie chce,ale n ie chce m i sie isc.....[/QUOTE] a mi sie na nockę nie chce iść :roll: a musze iśc już się szykowac :-( to kolorowych laseczki ;) Quote
łamAga Posted November 9, 2013 Author Posted November 9, 2013 [quote name='Angi']dobranoc Aga, pamięta... OSTATNIA NOCKA :evil_lol:[/QUOTE] pamietam pamietam :diabloti: ale bałkanica lepsza :eviltong: Quote
angineuuka Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 [quote name='dOgLoV']pamietam pamietam :diabloti: ale bałkanica lepsza :eviltong:[/QUOTE] i znowu nocy będzie mało..? to ile chcesz zapierdalać :diabloti: Quote
Recommended Posts