angineuuka Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 phi, tyle samo mnie pewnie wyjdzie droga do ciebie :P Quote
łamAga Posted November 9, 2013 Author Posted November 9, 2013 [quote name='marta.k9080']stado sępów normalnie:shake::evilbat::evilbat::evilbat:[/QUOTE] Hihihihi :diabloti: [quote name='Angi']phi, tyle samo mnie pewnie wyjdzie droga do ciebie :P[/QUOTE] coś kolo tego ale mnie poznasz przynajmniej i Sebka i futrzaki :diabloti: Qurwa zaraz chyba padne , Sebek tak nahajcował w piecu że aż mi niedobrze , nie lubie jak jest tak gorąco :mdleje: Quote
Guest wolfheart Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 chce Cię dobić żeby Ci stówki nie zabulić:diabloti: Quote
angineuuka Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Nie, bo Sebek mi jeszcze w ryjoka da :diabloti: mi też ciepło, u babci zawsze jest tak ciepło że masakra... Quote
łamAga Posted November 9, 2013 Author Posted November 9, 2013 [quote name='marta.k9080']chce Cię dobić żeby Ci stówki nie zabulić:diabloti:[/QUOTE] ej na to nie wpadłam :roll::diabloti: [quote name='Angi']Nie, bo Sebek mi jeszcze w ryjoka da :diabloti: mi też ciepło, u babci zawsze jest tak ciepło że masakra...[/QUOTE] hehehehe niby za co ? :eviltong: twojej babci sie nie dziwie bo starszym ludziom zawsze zimno ale Sebek jeszcze aż taki stary nie jest :eviltong: Quote
angineuuka Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 no sama napisałaś, że Sebek chce mi dać w papę :diabloti: Quote
łamAga Posted November 9, 2013 Author Posted November 9, 2013 [quote name='Angi']no sama napisałaś, że Sebek chce mi dać w papę :diabloti:[/QUOTE] fakt :splat: Quote
*Magda* Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Hejka :) Stówę zostaw na pociąg, jak będziesz jechała do Opola bez Sebka :razz: Quote
angineuuka Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 [quote name='dOgLoV']fakt :splat:[/QUOTE] ty powinnaś w papę dostać :P Quote
Guest wolfheart Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 [quote name='dOgLoV']ej na to nie wpadłam :roll::diabloti: [/QUOTE] [quote name='dOgLoV']fakt :splat:[/QUOTE] Aga wypij kawę może:evil_lol: Quote
łamAga Posted November 9, 2013 Author Posted November 9, 2013 [quote name='magdabroy']Hejka :) Stówę zostaw na pociąg, jak będziesz jechała do Opola bez Sebka :razz:[/QUOTE] Sebek jak zobaczył obsade sędziowską to powiedział że jak chce jechac to płacę za paliwo bo jemu się sędzina nie widzi :roll: [quote name='Angi']ty powinnaś w papę dostać :P[/QUOTE] a ja za co ?? :crazyeye: Quote
łamAga Posted November 9, 2013 Author Posted November 9, 2013 [quote name='marta.k9080']Aga wypij kawę może:evil_lol:[/QUOTE] piłam dzisiaj już 3 wiecej nie piję bo jeszcze w pracy będę piła :eviltong: i wpierdzielałam rogale Marcinkowskie :diabloti: Quote
*Magda* Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 [quote name='dOgLoV']Sebek jak zobaczył obsade sędziowską to powiedział że jak chce jechac to płacę za paliwo bo jemu się sędzina nie widzi :roll:[/QUOTE] Jesteście małżeństwem, więc Twoja kasa jest też jego kasą ;) Quote
Guest wolfheart Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 [quote name='dOgLoV']piłam dzisiaj już 3 wiecej nie piję bo jeszcze w pracy będę piła :eviltong: i wpierdzielałam rogale Marcinkowskie :diabloti:[/QUOTE] też dzisiaj wpierdzieliłam jednego dużego:diabloti: Quote
angineuuka Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 pociągiem przyjedź lepiej będzie - taniej :diabloti: Quote
łamAga Posted November 9, 2013 Author Posted November 9, 2013 [quote name='magdabroy']Jesteście małżeństwem, więc Twoja kasa jest też jego kasą ;)[/QUOTE] mamy wspólną kase ale swoje zaskórniaki też mamy :diabloti: [quote name='marta.k9080']też dzisiaj wpierdzieliłam jednego dużego:diabloti:[/QUOTE] ja dwa duże , myślałam że się ocielę :roll: [quote name='Angi']pociągiem przyjedź lepiej będzie - taniej :diabloti:[/QUOTE] samochodem wygodniej :eviltong: Quote
angineuuka Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 jak wygodniej, to nie przyjadę do Opola.. bo pociąg taki nie wygodny :diabloti: Quote
*Magda* Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 [quote name='Angi']jak wygodniej, to nie przyjadę do Opola.. bo pociąg taki nie wygodny :diabloti:[/QUOTE] Ja po Ciebie autem nie pojadę :eviltong::shake: Quote
łamAga Posted November 9, 2013 Author Posted November 9, 2013 [quote name='Angi']jak wygodniej, to nie przyjadę do Opola.. bo pociąg taki nie wygodny :diabloti:[/QUOTE] buahahahahahahahahahahaha :roflt:ale jak sie nie ma co się lubi to się lubi co się ma :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 [quote name='dOgLoV'] ja dwa duże , myślałam że się ocielę :roll: [/QUOTE] :evil_lol: ja wymiękłam po jednym i taki słoooooodki był,miałam czarna kawę ,a i tak było mi za słodko Quote
angineuuka Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 [quote name='magdabroy']Ja po Ciebie autem nie pojadę :eviltong::shake:[/QUOTE] auto samo przyjedzie :diabloti: a tak na serio, to jak przyjdzie pora i będziecie to zacznę się zastanawiać :P Quote
*Magda* Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 [quote name='Angi']auto samo przyjedzie :diabloti: a tak na serio, to jak przyjdzie pora i będziecie to zacznę się zastanawiać :P[/QUOTE] Ja będę wiedziała w grudniu, czy Bogdan ma wtedy urlop ;) Quote
łamAga Posted November 9, 2013 Author Posted November 9, 2013 a ja jak będziecie to też będę jak nie to raczej nie będę ;) chyba że będę w pracy i urlopu nie dostanę :roll: wiem ze to niedziela ale to nie istotne ;) Quote
*Magda* Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 [quote name='dOgLoV']a ja jak będziecie to też będę jak nie to raczej nie będę ;) chyba że będę w pracy i urlopu nie dostanę :roll: wiem ze to niedziela ale to nie istotne ;)[/QUOTE] Używaj przecinków, bo źle się czyta :eviltong: Quote
angineuuka Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 [quote name='magdabroy']Używaj przecinków, bo źle się czyta :eviltong:[/QUOTE] ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Quote
Recommended Posts