Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Angi']to dźwięku wyłączyć nie potrafisz? :eviltong: albo zostawić gdzieś? :eviltong:[/QUOTE]

mam dzwięk wyłączony ale wibracje mnie wqulwiają :eviltong:

ja mam dzwięk praktycznie zawsze wyłączony a ostatnio zapomniałam wyłączyć i mnie kolega sms-em o 7dmej obudził :mad: a się zlękłam :diabloti:

Posted

[quote name='Angi']to wyłącz normalnie fona, albo wyłącz wibracje . :diabloti:[/QUOTE]

całkiem nie wyłącze bo na przerwie sms-y czytam i odpisuję :eviltong: a wibracji nie wyłączam bo jak by mamusia albo siostra dzwoniła czy brat to się zakamufluję w kabinie i odbiorę :eviltong:

Posted

Raczej nie jesteście w stanie oderwac mnie od pracy :diabloti:

a takie zamieszanie wczoraj mielismy ze wyszłam z pracy zmeczona bardziej psychicznie niż fizycznie

do ostatniej minuty nie byłam pewna naszego wyjazdu do Poznania a i było ryzyko że będe musiała iść do pracy w niedziele rano :roll: normalnie szok , w przyszły weekend raczej bede pracowała i sobotę i niedziele ...... no ale co tam , ważne że zaraz wyjeżdzamy do POZNANIA :multi:

trzymajcie kciuki laseczki , w nagrode dostaniecie dużo zdjęć :lol:

Wiki pewnie za niedługo już będzie na nas czekać , Iza już też wyjechała :cool3:

no to do wieczorka :loveu:

Posted

[quote name='wiki4']Doberek rodzice :D[/QUOTE]

Ooo doberek :loveu: dawno sie nie widziałyśmy :diabloti:

opowiadałam Sebkowi bo wam nie mogłam ( koleś obok nie mógł słyszeć ) , jak siedzieliśmy a Wy do nas podeszłyście i Ty mówisz do Pauli " to są właśnie moi rodzice " a ten koleś co siedział obok Sebka spojrzał sie na nas i o mało z ławki nie spadł :roflt::roflt::roflt::roflt:

a w ogóle co ja dzisiaj odjeba.....am na wystawie :splat:normalnie przeszłam samą siebie , taka rozkojarzona byłam że chyba mi całkiem rozum odebrało :roflt:ale nie napisze wam co zrobiłam bo aż wstyd buahahahahahahahahahahahahahaha jeju jaka ja jestem głupia :roll: