łamAga Posted November 6, 2015 Author Posted November 6, 2015 http://www.ceneo.pl/34823509 http://multisort.pl/product/Breloczek-z-sygnalizacja-dla-zapominalskich-i-dioda-LED,12024.html http://www.ceneo.pl/25216610 http://www.bigboystoys.pl/item57__Elektroniczny_Odnajdywacz.html Quote
Ania :) Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 Gadżet w sam raz dla Was :D choć nie powiem bo nie raz też by mi się przydał :P Quote
łamAga Posted November 6, 2015 Author Posted November 6, 2015 dzisiaj w pracy chyba z 15 razy szukałam rękawiczek , co je zdjęłam z rąk to później nie mogłam ich odszukać .... Moja skleroza osiągnęła już level hard :P chociaż moja mama ciągle mi powtarza że ja nie mam sklerozy tylko jestem roztrzepana :P Quote
*Magda* Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 Dobry wieczór :P Jestem na dogo, a Ty śpisz :P :P :P Quote
Oscar Patric Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 dzisiaj w pracy chyba z 15 razy szukałam rękawiczek , co je zdjęłam z rąk to później nie mogłam ich odszukać .... Moja skleroza osiągnęła już level hard :P chociaż moja mama ciągle mi powtarza że ja nie mam sklerozy tylko jestem roztrzepana :P Pewnie mama na racje Quote
mar....ka Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 heloł, ja przed chwilą szukałam kiełbasy (w pewnym momencie nawet zwątpiłam czy ją w ogóle widziałam). Tz zrobił zakupy, ja rozpakowałam. Teraz do palarni przyszła nasza kotka i chciałam jej ukroić- patrzę nie ma kiełbasy. Szukałam po pokojach, w reklamówkach- bo zbieram puste, podejrzewałam Shadowa, wreszcie wysłałam Tz-ta do garażu, bo pewnie tylko mi się wydawało, że ją widziałam :P Kiełbasa znalazła się w zamrażarce..... Quote
łamAga Posted November 7, 2015 Author Posted November 7, 2015 Magda musiałam iść spać :P Anieszka mamy zawsze mają racje ;) majoka chyba mnie pobilaś z tą kiełbasą :D ja dzisiaj szukałam mojej kurtki przeciwdeszczowej i do teraz jej nie znalazlam , wyparowala .... No więc bylismy dzisiaj na wystawie w Poznaniu , tak dziwnej wystawy jeszcze nie widziałam , sędzia nawet nie kazał psom ( tybetanom ) trzymać w górze ogonów w czasie jak stały , dostaliśmy ocenę doskonałą ale bez lokaty , wiec nie dostalismy medalu bo nie mielismy CWC i nie mielismy lokaty , pierwszy raz sie z takim czymś spotkaliśmy .... Fotek nie ma , tzn są ale tak lipne że nie ma czego wybrać nawet .... Quote
angineuuka Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Widzialas moze grzywacze? Kto byl sedzia? Quote
Ania :) Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Eeee to dziwny jakiś ten sędzia. Ogólnie dużo nie fajnych opinii słyszałam o tej wystawie. A fotki daj ;) Quote
mar....ka Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 dawaj foty, a boksery widziałaś?? muszę jutro do koleżanki dryndnąć.... Quote
łamAga Posted November 7, 2015 Author Posted November 7, 2015 Grzywki widziałam tylko przelotem bo calą wystawe przesiedziałam koło kanarów więc nawet nie wiem kto był sędzią i zapomniałam że Iza będzie , Sebastian mi w drodze powrotnej pytał dlaczego do Iza nie poszłam i mi się przypomniało dopiero że miała być :/ Nie no ogólnie wystawa ok ale sedzia mega dziwny no i halówka :/ bez jasnego obiektywu fotek sie nie porobi :/ Sebek wział aparat do drugiego pokoju , jak go odniesie to obejrze co wyszło ;) Quote
łamAga Posted November 7, 2015 Author Posted November 7, 2015 Nie ;( jakoś nie skojarzyłam że ma być ;( ostatnio jestem tak zalatana że nie mam czasu na nic , kompletnie na nic ! ;( Quote
angineuuka Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Iza to z kranca swiata lrzyjechala :lol: Quote
łamAga Posted November 7, 2015 Author Posted November 7, 2015 Wiem ;( żałuję że Sebastian predzej mi nie przypomniał że Iza ma być ;( ale ja sie spieszyłam do domu bo ostatnio tak mało czasu spedzam z Fabianem i już tęskniłam ;( Quote
*Magda* Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Aguś, Ty masz następny tydzień drugą zmianę, tak? Quote
*Magda* Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Co Ty żeś wymyslila ???? ! Nic! Malutki prezent dla małego solenizanta :) Quote
łamAga Posted November 7, 2015 Author Posted November 7, 2015 hahahaha z góry dziękuję :* <3 a na jaki adres nadałaś przesyłkę ? ;) Quote
Recommended Posts