Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dzisiaj w pracy chyba z 15 razy szukałam rękawiczek , co je zdjęłam z rąk to później nie mogłam ich odszukać ....

Moja skleroza osiągnęła już level hard :P

chociaż moja mama ciągle mi powtarza że ja nie mam sklerozy tylko jestem roztrzepana :P

Posted

dzisiaj w pracy chyba z 15 razy szukałam rękawiczek , co je zdjęłam z rąk to później nie mogłam ich odszukać ....
Moja skleroza osiągnęła już level hard :P
chociaż moja mama ciągle mi powtarza że ja nie mam sklerozy tylko jestem roztrzepana :P

Pewnie mama na racje
Posted

heloł, ja przed chwilą szukałam kiełbasy (w pewnym momencie nawet zwątpiłam czy ją w ogóle widziałam). Tz zrobił zakupy, ja rozpakowałam. Teraz do palarni przyszła nasza kotka i chciałam jej ukroić- patrzę nie ma kiełbasy. Szukałam po pokojach, w reklamówkach- bo zbieram puste, podejrzewałam Shadowa, wreszcie wysłałam Tz-ta do garażu, bo pewnie tylko mi się wydawało, że ją widziałam :P Kiełbasa znalazła się w zamrażarce.....

Posted

Magda musiałam iść spać :P

Anieszka mamy zawsze mają racje ;)

majoka chyba mnie pobilaś z tą kiełbasą :D ja dzisiaj szukałam mojej kurtki przeciwdeszczowej i do teraz jej nie znalazlam , wyparowala ....

No więc bylismy dzisiaj na wystawie w Poznaniu , tak dziwnej wystawy jeszcze nie widziałam , sędzia nawet nie kazał psom ( tybetanom ) trzymać w górze ogonów w czasie jak stały , dostaliśmy ocenę doskonałą ale bez lokaty , wiec nie dostalismy medalu bo nie mielismy CWC i nie mielismy lokaty , pierwszy raz sie z takim czymś spotkaliśmy ....

Fotek nie ma , tzn są ale tak lipne że nie ma czego wybrać nawet ....

Posted

Grzywki widziałam tylko przelotem bo calą wystawe przesiedziałam koło kanarów więc nawet nie wiem kto był sędzią i zapomniałam że Iza będzie , Sebastian mi w drodze powrotnej pytał dlaczego do Iza nie poszłam i mi się przypomniało dopiero że miała być :/

Nie no ogólnie wystawa ok ale sedzia mega dziwny no i halówka :/ bez jasnego obiektywu fotek sie nie porobi :/

Sebek wział aparat do drugiego pokoju , jak go odniesie to obejrze co wyszło ;)

Posted

Wiem ;( żałuję że Sebastian predzej mi nie przypomniał że Iza ma być ;( ale ja sie spieszyłam do domu bo ostatnio tak mało czasu spedzam z Fabianem i już tęskniłam ;(